CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:dr.Jacek Hodera
A pytalam z ciekawosci, bo tez sie lecze we Wroclawiu, ale teraz bede musiala zglosic sie do kliniki leczenia nieplodnosci na IVF. -
nick nieaktualnyGriszanka wrote:Wczesniej o nim nie slyszalam, ale rzeczywiscie ma dobre opinie. Najwazniejsze, ze czujesz, ze jestes w dobrych rekach. Z tego co pisza, to jest bardzo otwarty.
A pytalam z ciekawosci, bo tez sie lecze we Wroclawiu, ale teraz bede musiala zglosic sie do kliniki leczenia nieplodnosci na IVF. -
Witam!
Chciałam dołączyć do Was dziewczyny bo od nowego cyklu lekarz przepisał mi clo później idę na monitoring i będę brać dupka. Dla mnie wszystko to jest nowe jeszcze nie znane i na tym forum też jestem nowa.. Dzięki Wam wiele się dowiedziałam a na pewno więcej niż od lekarza mam nadzieję że w końcu się uda -
Hej laseczki mam pytanko do tych które wcinają 2 tabsy clo na dobę kiedy była u Was owulacja?
-
teraz czekam na @ i od 5 dnia zaczynam brać clo narazie 1/2 tabletki a lekarz kazał mi przyjść między między 13 a 15 ledwo mogę się doczytać tak naskrobał a dupka mam brać od 14 dc 2 tabletki dziennie mam nadzieję że uda mi się trafić do lekarza akurat w te dni bo przyjmuje tylko we wtorki i czwartki i ogólnie jestem bardzo bardzo pozytywnie nastawiona
-
Truśka wrote:teraz czekam na @ i od 5 dnia zaczynam brać clo narazie 1/2 tabletki a lekarz kazał mi przyjść między między 13 a 15 ledwo mogę się doczytać tak naskrobał a dupka mam brać od 14 dc 2 tabletki dziennie mam nadzieję że uda mi się trafić do lekarza akurat w te dni bo przyjmuje tylko we wtorki i czwartki i ogólnie jestem bardzo bardzo pozytywnie nastawiona
Lepiej zrób usg przed dupkiem żeby potwierdzić przebytą owulkę bo jak jest przed i weżmiesz to zablokujesz -
ja miałam cienkie
bo w ogóle to u mnie we wrześniu stwierdził lekarz objawy jakby wczesniejszej menopauzy .. (mam 23lata! ) ale teraz się poprawiła ok 23 dc miałam 8-9 mm nie pamietam dokładnie i mówił że ok
ja co do clo mam wielkie nadzieję więc zobaczymy