CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIngebjorg wrote:Biorę już 3 dzień CLO i cisza - jajniki nie dają znaku, że są
bo ja pije 5 dzien i juz zaczynam odczuwać jajniki ze pracują, teraz sie zastanawiam czy wogule brac clo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 21:14
-
Ingebjorg wrote:Biorę już 3 dzień CLO i cisza - jajniki nie dają znaku, że są [/QU
Ja biore juz drugi cykl clo w pierwszym masakra ból jajników potworny prawie przez cały cykl a tym razem zero jakichkolwiek oznak pracy jajników samopoczucie swietne no zupełne przeciwieństwo popdzedniego cyklu.W sobote byłsa na pierwszym monitoringu i co złapało mnie zdziwko bo pęcherzyk pieknie urósł 18mm w 11 dc.WIec spokojnie to ze nie boli wcale nie oznacza ze jajniki nie pracują.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja za pierwszym razem mialam owulacje 17 dc, a za drugim w 12 dc byly juz w rozmiarze gotowym do pekniecia, wiec pregnyl i po dwoch dniach pekly.
CLO bralam 2x1 od 2-6 dc. w obu przypadkach, wiec nie ma reguly, kazdy cykl jest inny.
Co do duphastonu, to zawsze warto mierzyc sobie temp. w takim cyklu, po dwoch-trzech dniach zwyzki temp. mozna z czytym sercem lykac tabletke i miec pewnosc, ze byla juz owulacja.
Powodzenia dziewczyny, oby ten cykl byl dla Was szczesliwy, moze i do mnie los sie usmiechnie :p -
nick nieaktualnykiniaczek84 wrote:Ingebjorg wrote:Biorę już 3 dzień CLO i cisza - jajniki nie dają znaku, że są [/QU
Ja biore juz drugi cykl clo w pierwszym masakra ból jajników potworny prawie przez cały cykl a tym razem zero jakichkolwiek oznak pracy jajników samopoczucie swietne no zupełne przeciwieństwo popdzedniego cyklu.W sobote byłsa na pierwszym monitoringu i co złapało mnie zdziwko bo pęcherzyk pieknie urósł 18mm w 11 dc.WIec spokojnie to ze nie boli wcale nie oznacza ze jajniki nie pracują.
mialam dokladnie tak samo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 07:46
-
witam się z rana
dziewczyny myślę o tych ziółkach ale kompletnie się na tym nie znam..od 5 dc zacznę brać clo i się zastanawiam nad ziołami ojca sroki nr 3 z niepokalankiem ale boję się trochę tak eksperymentować na sobie
myslałam żeby może pić do 5dc a potem przestać i zacząć clo żeby sprawdzić -
Truśka wrote:witam się z rana
dziewczyny myślę o tych ziółkach ale kompletnie się na tym nie znam..od 5 dc zacznę brać clo i się zastanawiam nad ziołami ojca sroki nr 3 z niepokalankiem ale boję się trochę tak eksperymentować na sobie
myslałam żeby może pić do 5dc a potem przestać i zacząć clo żeby sprawdzić
wiesz co ja to nic innego poza tym co zlecili mi lekarze nie biore wole nie eksperymentowac zeby nie przedobrzyc -
Kinia dzięki i powodzenia:D
ja tam nie napalam się że musi się udać teraz:) uda się to się uda nie to nie:)
najwyżej nie urodze dzidziusia w zimie;)
chyba mam coraz większy luz z miesiąca na miesiąc a to dobrze:)
ja dziewczynki juz żadnych ziółek nie piję....
kończę brać niepokalanka i powoli ograniczam moje suplementy:) bo chyba jest ich za dużo;)