CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa i co jeszcze:)
ja dziś kupuję sobie wino własnie i grejfruty:) bede jeść jednego dziennie(na samą myśl mi gu;la w gardle stoi)
a ta wit C to głównie dla mojego własnie:)
orzechy mam nałupane więc wcinać też będę
mój to łyknie wszystko co mu dam;) -
Joanna0071 wrote:Rok temu na 30 to dzień przeryczałam z żalu boję się kolejnych urodzin już zapowiedziałam , ze nie wyprawiam . Dowiedziałam sie od babci, ze jej mama w wieku 30 lat calkowicie zgubiła okes jak to określiła pocieszam sie tylko tym ze meycyna od tamtych lat poszła na przód:-)
-
kiniaczek84 wrote:noo...cenna uwaga ale niestety mój Mężu to cięzki przypadek jezeli chodzi o leki zanim cos łyknie to 10 razy ogląda i dopytuje czy czasem mu nie zaszkodzi
-
Robotka1 wrote:aaaa i co jeszcze:)
ja dziś kupuję sobie wino własnie i grejfruty:) bede jeść jednego dziennie(na samą myśl mi gu;la w gardle stoi)
a ta wit C to głównie dla mojego własnie:)
orzechy mam nałupane więc wcinać też będę
mój to łyknie wszystko co mu dam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 12:50
-
kiniaczek84 wrote:Ehh...ciezkie przypadki nam sie trafily ale nic nie poradzimy trzeba przemilczeć i tyle:)
-
ooo to nie wiedzialam ze na sluz pierwsze slysze...Mozesz zrobic trika ja tak robie mlodemu obieram z tej bialej skorki najpierw obieram zewbetrzna skore a potem dziele go na pol i kazda skorke lekko podcinami ladnie cale kawalki wychodza bez bialej oslonki...
-
patrzcie tu laski
Poszperałam po necie wtedy i dowiedziałam się, że na wzrost endo i pęcherzyków wpływa świetnie herbatka z liści malin. Zakupiłam w zielarskim sklepie i popijałam. Nie wiem jak endo i pęcherzyki, ale zauważyłam po ok. 2 tygodniach picia, że śluz się ładnie wyklarował i nastąpił (prawdopodobnie!) powrót płodności. Nie wiem czy to jest zbieg okoliczności czy zamierzony efekt pitej herbaty..