CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:ile tych orzechow jecie dziennie i jakie te orzechy?czytalam ze brazylijskie sa ok ale nigdzie ich nie ma u mnie w sklepach..ehhh
-
Griszanka wrote:Kapturnica mnie tez ciezko bylo znalezc orzchy brazylijskie, ale znalazlam w tesco, sa tam takie male woreczko po 10 dag (marki tesco), taki woreczek kosztuje ok. 8 zl, ale jak m zjada po 2 szt, to 2 opakowania starczyly na ok 3 tygodnie. A sa o tyle lepsze od wloskich, bo zawieraja najlepiej wchlanialny selen, ktorego nie maja wloskie W moim miescie nie ma tesco, ale od czasu do czas mozna sie gdzies wybrac i przy okazji
-
nick nieaktualny
-
Hejka.
Ania tak piję zioła ojca Sroki.
Madzia ja właśnie w końcu staję na nogi po chorobie, nie licząć opryszczki na pół ust Jak nie urok to s...
Właśnie wróciłam z monitoringu i bardzo mnie podbudowało stwierdzenie gina, że to było najdziwniejsze USG na świecie.. Super
Ale nawet ja widziałam, że dziwne tę pęcherzyki, w sumie na obu jajnikach, duże, ale dziwne.. Nie torbiele, ale jakoś inaczej wyglądały.. No nic dostałam Ovitrelle i zobaczymy. W sumie to pierwszy cykl z CLO w którym mnie tak jajniki nie naparzają, ale w końcu owu jest z prawego, a jeden zawsze bolał mnie miej, może temu Z drugiej str. śluz piękny, się cieszyłam że ok, a tu jakieś dziwy.
Kapturnica zbadaj sobie FT4 i FT3 i zobaczysz.. Ja jadę na Eutyroxie i mam wyniki ok, ale raz brałam mniejszą dawkę i miałam wynik 3 z czymś i musiałam dawkę zwiększyć, bo miałam wszystkie objawy niedoczynności.. -
Madziara wrote:Hey....ja jestem tak chora ze tragedia ...zapalenie krtani i teraz pluc....goraczka ...zwolnienie lekarskie....i lezenie w lozku....czy te koszmarne miesiace sie skoncza kiedys !?
-
bryyyy
pierwszy dzien z CLO dziś.
MADZIARA zdrowia życzę!!!! jak nie urok to sraka;/
OLKA30 kiedy pogdlądasz czy pękły??
JOANNA dzięki zaraz lecę po żurawinkę choć przynam że czasem pogryzam ją
Madziara lubi tę wiadomość
-
Ja dzis ruskie na obiadek robie ale mi sie tyleczka ruszyc nie chce wiecie że ziemniaki mają bardzo duzo wit C i wiele cennych innych mineralow i błonnika
-
nick nieaktualnyDzis juz mi troche lepiej maz chce mnie na saune zabrac z inhalacja ...lekarz zalecil dobrze sie wygrzac z inhalacja ....srednio to widze....
dzis chociaz moge mowic ....
a na obiad sphagetti bedzie....raczej ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 12:17
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Czekam na ten okres jak na zbawienie dziwnie to brzmi ....bo wolalabym zeby nie bylo go ...ale wg lekarza owulacji nie bylo...wiec tylko to mi zostaje...i zaczac nowy cykl....
Znam ten ból ale chciaż się nie stresujesz czy sie udało poprostu czekasz -
Ja pewnie znowu coś zaskakujacego usłyszę w stylu dziwne ... W piatek mam monit:-)
olka30 lubi tę wiadomość