CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehe a ja zamiast śnidania to litery zjadam ale wybaczcie mi na tablecie dotykając tak mi w pośpicu wychodzi
-
Powiem Wam laseczki , że nie dość że po piętach mi menopałza depcze to od rana łamie mnie w kościach na nogi ledwo wstaję obwiniam odwilż bo raczej z lekami to nie ma nic wspulnego też dokucza Wam reumatyzm? Jak zacznę na drutach robić i pachnieć naftaliną to się zastrzelę .
-
Rok temu na 30 to dzień przeryczałam z żalu boję się kolejnych urodzin już zapowiedziałam , ze nie wyprawiam . Dowiedziałam sie od babci, ze jej mama w wieku 30 lat calkowicie zgubiła okes jak to określiła pocieszam sie tylko tym ze meycyna od tamtych lat poszła na przód:-)
-
Robotka1 wrote:oj laseczki:) tak właśnie patrzę na zdjęcie Joanny i wcale nie wygląda na menopauzę
ok byłam w aptece:)
wiesiołem, wit C i E i magnez zakupione:) moge się suplementować cały miesiąc;)
Oj na bogato widze ja zajadam tylko femibion 1 i obowiązkowo euthyroxik chyba ze gin cos zleci to wtedy tak -
Hehe to zjeciezrobiłam jakieś lata temu po godzinnym makijau i wilu prubach nie chce mi sie dzis juz tak nad twarza prcować
Mam nadzieje, że żalu nie macie ale to jedyne jakie mi sie podoba.
Powiem Wam, ze wcinam pamelo tak mam na 4 podejscia w tygodniu wciagam calego ma wiele witamin, jem też orzechy i od wczoraj po 100ml czerwonego winka na endo -
Tylko na c uwaga bo zakwasza śluz i zmienia odczyn ph plemniki tego nie lubią ale dla partnera jest polecana bardzo
-
Heh i znowu robisz ten sam bład co większość jak chcesz żeby zjadł to mu nie dajesz nie namawiasz mowisz że Ty lubisz, kupujesz jsz obok zajadasz sie obierasz ze skurki i miaz dajesz mu z nienacka najlepiej jak w monitor patrzy tak po jakims casie sam weżmie kawałek jak z dzieckiem małymi kroczkoami i powie Ci ze sam sie zdecydowal teraz kupuje i je na pół z mna