CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:Jest inna metoda. Poczytaj tutaj:
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,zabiegi,sub,6134 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Roma a kiedy miałaś ten zabieg?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
ania1985 wrote:Roma, dzięki czerwiec na pewno nie bo mam isc na usunięcie polipa. Poza tym już nie mam siły, dlaczego ciągle się nie udaje:(
Katka80, ania1985, Justyna911, Kajka81 lubią tę wiadomość
-
Aniu tulę mocno, przykro mi.
Hm, Aniu tak jak czegoś bardzo się chce to czasem trudno to osiągnąć, bo to nie zależy od nas.
Kurcze,a ja chciałam powiedzieć,że nie doczekałam mojego pierwszego cyklu z clo... wczoraj zrobiłam bete, bo wyszedł mi meeega bladzioch. Cykl miał być bez owu,a ta jednak była, przesunęła się, ja odpuściłam i się udało, beta 12,72.
Ale aż mi głupio o tym pisać kiedy innej z nas się nie udajeCzterolistnaKoniczyna, Katka80, Parsleyek, Justyna911 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Aniu tulę mocno, przykro mi.
Hm, Aniu tak jak czegoś bardzo się chce to czasem trudno to osiągnąć, bo to nie zależy od nas.
Kurcze,a ja chciałam powiedzieć,że nie doczekałam mojego pierwszego cyklu z clo... wczoraj zrobiłam bete, bo wyszedł mi meeega bladzioch. Cykl miał być bez owu,a ta jednak była, przesunęła się, ja odpuściłam i się udało, beta 12,72.
Ale aż mi głupio o tym pisać kiedy innej z nas się nie udaje
Asia!! Gratulacje!!rośnijcie zdrowo
Asia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:dziewczynki chciałam się pochwalić, że owulacja była, pękły 2 pęcherzyki
od jutra duphaston i odliczanie
Najmłodsza Staraczka - moja gin zleca 2 usg - pierwsze ok 10-11 dc a drugie zwykle 16 dc. Clo brałam teraz od 5 do 9 dc i wyhodowałam 3 pęcherzyki, z czego 2 pękły. To był moj 6 cykl z clo, ale dopiero 2 kiedy wystąpiła owulacja. Moja dr stwierdziła,ze jak nie będzie ciąży to kolejny cykl bez wspomagania clo.Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
ania1985 wrote:Niestety beta 0,100:'(
Powodzenia wiec w kolejnym cyklu,pamietaj ze jestes blizej niz dalej,kazdy cykl to jeden krok do przoduAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziękuje, a ja Wam mocno kibicuje, choć w końcu u mnie obyło się bez clo. Trzymam za Was kciuki. A Wy trzymajcie za mnie właśnie po to, aby Maleństwo rosło zdrowoSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Katka80 wrote:Aniu przykro mi .
Roma myślę że spokojnie możesz brać wszystko razem.
Miłego dnia dziewczyny.
Przez Jagnę myślę obsesyjnie o słodyczachJakieś ciacho bym wciągła.
Antoś IVF,Julisia natural
-
margerit@ wrote:Witam, nie znam Twojej historii , ale doskonale wiem co czujesz, starałam sie dzidziusia prawie 8 lat. Były łzy, rozczarowanie, czasami juz brak wiary i siły Ale nadzieja zawsze jest, ona przeciez nigdy nie umiera. Trzeba walczyc do konca, myslec, że najwidoczniej trzeba sie podleczyc, tyle ile trzeba, kazdy organizm jest inny. Dzisiaj jestem w 12 tyg ciaży i szczerze pomimo, że tydz temu juz słyszałam serduszko to cieżko nadal mi uwierzyc , ze rośnie we mnie istotka, na którą tak długo czekałam. Niemożliwe stało się możliwe i prawdziwe. życze wytrwałosci i powodzenioa bo każdej z was się uda!!!Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Kup paczke biszkoptów,smietsne 36%,serek mascarpone i w pucharkach zrób tiramisu.Szybko a takie pyszne.Jesli w domu nie masz rumu to olejek arakowy lub rumowy do ciasta kup i wymieszaj 1/3buteleczki z goracym naparem kawy.Przepis jest chyba na opakowaniu nawet.W biedronce mascarpone kupisz
Nawet mam w domu mascarpone i śmietanę bo miałam robić roladę śmietankową z malinami...VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Jagna nie kuś bo ja już jak szafa trzydrzwiowa a głowny rozrost przede mną
Nawet mam w domu mascarpone i śmietanę bo miałam robić roladę śmietankową z malinami...Antoś IVF,Julisia natural
-
margerit@ wrote:Witam, nie znam Twojej historii , ale doskonale wiem co czujesz, starałam sie dzidziusia prawie 8 lat. Były łzy, rozczarowanie, czasami juz brak wiary i siły Ale nadzieja zawsze jest, ona przeciez nigdy nie umiera. Trzeba walczyc do konca, myslec, że najwidoczniej trzeba sie podleczyc, tyle ile trzeba, kazdy organizm jest inny. Dzisiaj jestem w 12 tyg ciaży i szczerze pomimo, że tydz temu juz słyszałam serduszko to cieżko nadal mi uwierzyc , ze rośnie we mnie istotka, na którą tak długo czekałam. Niemożliwe stało się możliwe i prawdziwe. życze wytrwałosci i powodzenioa bo każdej z was się uda!!!34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Asia87 wrote:Aniu tulę mocno, przykro mi.
Ale aż mi głupio o tym pisać kiedy innej z nas się nie udajeAsia87 lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Margerit dziekuje. Ja staram sie od ponad dwóch lat, w czerwcu poroniłam. U mnie jest problem, że nie mam własnych owulacji. Musze byc stymulowana.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna chciałabym mieć tyle cierpliwości i pokory co Ty. Każdą z nas potrafisz potrzymać na duchu i sama się nie poddajesz. Cudnie, że jesteś tu z nami i nas wspierasz.
MonaLiza lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian