CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia87 wrote:Aniu tulę mocno, przykro mi.
Hm, Aniu tak jak czegoś bardzo się chce to czasem trudno to osiągnąć, bo to nie zależy od nas.
Kurcze,a ja chciałam powiedzieć,że nie doczekałam mojego pierwszego cyklu z clo... wczoraj zrobiłam bete, bo wyszedł mi meeega bladzioch. Cykl miał być bez owu,a ta jednak była, przesunęła się, ja odpuściłam i się udało, beta 12,72.
Ale aż mi głupio o tym pisać kiedy innej z nas się nie udaje. Zdrówka życzę
Asia87 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
ania1985 wrote:Jagna chciałabym mieć tyle cierpliwości i pokory co Ty. Każdą z nas potrafisz potrzymać na duchu i sama się nie poddajesz. Cudnie, że jesteś tu z nami i nas wspierasz.
MisiaZ88 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Jakze sie ciesze,razem przez cykl super!!Powodzenia sisAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Cierpliwosci uczy mnie zycie choc cierpliwa nie jestem tak do konca ha ha a pokora..wiesz od roku moge dopiero stwierdzic odkąd przekroczylsm próg kliniki ze wypelnia mnie pozytywna energia a ciąza sprawila ze czekam spokojniej na swojà szanse.Mimo iz ją stracilam ciesze sie pierdołkami,tzm.kazdym dniem i tym co mam,mèza który jeszcze nim nie jest ale tak o sobie mówimy,domem i ogrodem,psem,kotem i ludzmi z którymi sie spotykam.Cieszę sie tym czym zyje i kazdym dniem bez dziecka,a pragnienie posiadania go za0mieni sie pewnego dnia w rzeczywistosc.Ciàza to byl znsk ze jest mozliwe bym byla mamà,wiec czemu mam teraz nie czekac na ten cud który sie kiedys spelni.Czekam na dziecko jak na pore roku,kiedy zimą teskni sie za latem,lato w koncu przychodzi dziecko tez przyjdzie
Ale to pięknie napisałaś
-
panan12 wrote:A ja byłam u doktora. Mam sporo badań na NFZ bardzo się cieszę jakaś stowka w kieszeni pójdę jutro mam skierowanie na krzywą cukrowa prolaktynie na czczo i po leku. Jeszcze lh i FSH. Mój jutro bada nasionka i wszystko idzie do przoduAntoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:A ja byłam u doktora. Mam sporo badań na NFZ bardzo się cieszę jakaś stowka w kieszeni pójdę jutro mam skierowanie na krzywą cukrowa prolaktynie na czczo i po leku. Jeszcze lh i FSH. Mój jutro bada nasionka i wszystko idzie do przodu
-
Dziewczyny tak w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że jak moja ciąża spożywcza sięgnie anormalnych rozmiarów to będziecie współwinne
tak ostatnio o tych pysznościach rozprawiacie, marchewkowe, fasolowe jak czekoladowe, torty i do tego fotki przepiękne, że aż ślinka leci i tak kurcze pochłaniam od wczoraj przerażającą liczbę słodyczy
No ale czego się nie robi dla przyszłego lokatora, trzeba rozciągać wnętrzności
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
no właśnie tak myślałam że niema sensu teraz tego robić...tylko co w takiej sytuacji jak ja niechce wszystkich badan z kartki teraz robić? przepada?
p.s. jakie jest badanie potwierdzające owulację? estradiol?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 15:12
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:Ja po monitoringu
endometrium z 5mm podroslo do 10,pęcherzyk na lewym jajniku 20mm. Pęknie jutro lub pojutrze i testy owulacyjne to potwierdzaja
Pięknie!!to teraz do dzieła
-
Dziewczyny biore clo 3x2 tabletki od 2-4dc. Ostatnio owulacja 11dc i slabe endometrium 6,6. Nie przeciągnąć clo na np.4-5 dni, np. Po 1,5 tabletki by endo zdążyło urosnąć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:21
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Lonia ja mam teraz zlecone przez 10 dni. Dziś wzięłam 2 a podgląd mam koło wtorku. Obawiam się trochę co z tego wyjdzie tym bardziej że to dla mnie nowy gin. A Ty w ogóle dużą dawkę bierzesz...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Łącznie biore 6 tabletek no i nie wiem czy to nie zmodyfikowac. Teraz będzie 3 cykl, na poprzednich mialam tylko po 1 pecherzyku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:19
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
A ja dzisiaj 20dc i pełno myśli w głowie czy sie udało
narazie bolą piersi jak zawsze po owu ale do tego mam ból podbrzusza tak jak na okres wiec albo faktycznie @ zaraz przyjdzie albo coś tam sie dzieje dobrego
mam nadzieje ze to drugie jestem dobrej myśli
Zastanawiam sie czy moge iść dzisiaj pobiegać? Zazwyczaj ćwiczę i biegam ale sobie tak myśle czy moze lepiej w tym okresie po owulacji odpoczywać żeby ułatwić ewentualnemu zarodkowi zagnieżdżanie sie. Co o tym myślicie dziewczyny? -
Lonia, a może podejdź w ostatni dzień clo zobaczyć jak się sprawy mają? Ja będę miała monitoring podczas brania clo i spytałam lekarza czy jeśli będzie jakieś jajo to czy odstawimy clo wcześniej, powiedział że endo także musi być odpowiednie do owu i jeśli będzie nie takie jak trzeba to będę brać 10 dni. Na własną rękę chyba bym się bała coś robić.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy