CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:Laski, ale miałam dzisiaj sen... Śnił mi się trup, taki rodem z horroru, który ożył i łaził po moim domu a z oka wypływał mu mózg! Serio, kurcze... No i sprawdziłam w senniki co znaczy jak się zombi śni. I czytam że zapowiada to ogromne kłopoty życiowe, trudy i nieszczęście i żebym przemyślała jeszcze dobrze swoje decyzje... No i wiadomo jaka decyzja mi się nasuwa na myśl. Może nie powinnam decydować się na kolejną ciążę? Kufa... I taki mam cały dzisiaj już dzień poryty...
A mnie sie sniły bardzo brudne stopy,rano wstałam i poszłam pod prysznic by je umyc,zdziwiłam sie ze są czyste i uswiadomiłam sobie ze to był senciekawe co znaczą,pewnie tez nic dobrego
Edit.Juz wiem,oznacza to chorobe...własnie jestem chora a sen był dwa dni temu,prawie rano zbudziłam sie zbólem gardłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 20:57
Antoś IVF,Julisia natural
-
nevergiveup wrote:Dziewczyny, mam pytanko. Czy sądzicie, że przyczyną braku @ 8 dni po odstawieniu luteiny (zazwyczaj przychodziła 2 dni przed odstawieniem lub 2 dni po) może być jakaś torbiel lub za mała dawka luteiny ?Antoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:Napalona zona nie zdazyla zrobic obiadu na czas, kiedy ujrzala meza w drzwiach szybciutko sciagnela majteczki i zeslizgnela sie z poreczy zeby go przywitac.
Maz zaskoczony pyta:
-kochanie a co ty robisz?
Zona :
- odgrzewam ci pieroga
☺☺☺☺☺
-
Cześć Dziewczyny,my dziś świętujemy 40 urodziny męża;)
Co do snów-mam nadieje ze u Romy to jakaś głupota się śniła Bez znaczenia-ale ja np miewam sny które się sprawdzają,co czasami mnie przeraża.jakiś rok temu przyśnił mi się po prostu napis "kwiecień" bardzo wyrazisty,miałam wtedy nadzieje ze oznacza to że zajde w kwietniu w ciążę, nie sprawdziło się,ale ostatnio pomyślałam sobie ze mój termin porodu będzie najprawdopodobniej na kwiecień)) tylko kolejnego roku:)
-
Oj tam, zombi - srombi. Przecież nie powiem dziecku kiedyś że jest jedynakiem bo mamie się zombi przyśniło, co nie?
Zauważyłam przed chwilą odrobinę krwi w śluzie. Można by to podciągnąć pod plamienie owulacyjne, ale w poprzednim cyklu jak się tak niewinnie zaczęło to trwało potem 3 tygodnie...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
AniaStaraczka85 wrote:Jagna zapytam znow-kupiłaś bilety na koncert??
Jeszcze nie,bo mój to zawsze ma czas,co drugi dzien sie go pytam czy kupujemy a on ze tak no i tak wlasnie kupujemyale na pewno kupimy
-
roma wrote:Oj tam, zombi - srombi. Przecież nie powiem dziecku kiedyś że jest jedynakiem bo mamie się zombi przyśniło, co nie?
Zauważyłam przed chwilą odrobinę krwi w śluzie. Można by to podciągnąć pod plamienie owulacyjne, ale w poprzednim cyklu jak się tak niewinnie zaczęło to trwało potem 3 tygodnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 23:48
-
Hey
jestem po pierwszym monitoringu po clo ( brany w 3-7 dc)
prawy jajnik - 13mm
lewy jajnik - 11mm
endometrium - 7,6 mm
kolejną wizytę mam w środę. jest w miarę ok ?
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
mamakejti wrote:Dzień dobry, ja jak zwykle o brzasku, życzę Wam Kochane pięknej niedzieli!
Witajcie Dziewczyny!! -
Najmłodsza_staraczka wrote:Hey
jestem po pierwszym monitoringu po clo ( brany w 3-7 dc)
prawy jajnik - 13mm
lewy jajnik - 11mm
endometrium - 7,6 mm
kolejną wizytę mam w środę. jest w miarę ok ? -
AniaStaraczka85 wrote:Hej a który to dzien cyklu i jak długie masz cykle?
Dzień cyklu 12.
Zazwyczaj mam ok 30-35 dni02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hej dziewczyny
Misia mnie bolał brzuch trochę jak na miesiączkę a oprócz tego takie skurcze miałam gin kazał mi brać no-spa 3*1 i magne b6 3*1 po 2 dniach przeszło i już nie wróciło ale nospe kazał mi brać jeszcze przez 2 tygodnie. A piersi mnie nie bolały wcale i nie bolą tylko rozmiar mi się od 9 tygodnia zwiększył z C na d.Misia 69 lubi tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Goja dzięki właśnie wczoraj wzięłam nospe. Piersi przy ostatnim poronieniu mnie nagle przestały boleć. Teraz sie martwie bo rano bolą mnie mniej a wieczorem bardziej. Po tym poronieniu wszystkim się martwię. Tak niechce stracić tej ciąży. Sorki dziewczyny ze tak to przeżywam