CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziewczyny Ale super wieści. Same weteranki ze starej paki. Ale tu ładnie pachnie ciążami. Gratulacjje I trzymam kciukI.
-
Angie teraz nie pozostaje nam nic innego jak ciągnąć temat ciążowy i w najbliższym czasie przesłac pozytywne testy albo bety
-
panan12 wrote:Pięknie dziewczyny będę za was trzymała kciuki cookie Jagna i mamakejti oby rosło wszystko i żebyście za 9 miesięcy tulily dzieci i proszę was nie odchodzić z wątku bo sama tu niechce zostać
Pamietam w styczniu swoje bety jak ladnie rosły,po mnie byla plaga ciąz mimo iz mi die nie udalo.Mam nadzieje ze jesli bety bedà pozytywne znów pociągne za sobą wiele spragnionych macierzynstwa dziewczyn,tego sobie zycze a wam pozytywnych wyczekanych betAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Jagna, ależ nam niespodziankę na 1 listopada zrobiłaś! Na moje nieuzbrojone oko jest krecha! Może na fali betowania ja tez juro rano pójdę? Cookie, Jagna i ja, musi być dobrze w takim towarzystwie, a gonią nas: Biedronka, Angie, Roma, Kinga, Wedmoczka,
AniaStaraczka jest już w peletonie;)
czyli, że zielono nam?szyjemy spódnice - bo brzuchy zaraz za duże na kupowanie będą
Wowo, jakie emocje.....Antoś IVF,Julisia natural
-
Olciaaa wrote:cześć DZiewczyny
Cookie gratuluje, super wiadomość
Jagna!!! 3mam kciuki bardzo bardzo mocno
Ja w sb byłam na usg, 1 pęcherzyk 12 mm (12 dc) ale od dziś biorę dupka, żeby wyrobić się z okresem na laparoskopię 21 listopada, tak więc cykl spisany na straty niestety.Antoś IVF,Julisia natural
-
michasia-K wrote:Jagienko kochana! Dzisiaj Pabelka urodzila slicznego chlopca
1 listopad i dla Ciebie szczęśliwy! Niech beta rosnie!
Antoś IVF,Julisia natural
-
DZień dobry! Ja nadal bezsenna, ale za to mogę napisać pierwsza dzisiaj, że
ZACISKAMY KCIUKI ZA BETY JAGNY I COOKIE!!!!!!!!!!
U mnie leje jak z cebra, jak nie przestanie, to nie idę na betę, jutro zrobię przy okazji usg;)
bardzo, bardzo mocno wierzę w to, że dzisiaj obie będziecie skakać pod sufit!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Kochane witam.Nie bylabym sobą gdybym dzis nie siknela,dzis to juz nie taki bladzioch.Jade zaraz na bete.Strach wielki,nie wierzylam ze sie uda za pierwszym razem.Niech tym razem to bedzie zdrowa mocna ciàza a moj aniolek z moim tatà czuwają nad tym wszystkim.
Misia 69, marzusiax, Katka80, CzterolistnaKoniczyna, Parsleyek, MonaLiza, roma, mamakejti, Wedmoczka, Kinga40, syringe, AniaStaraczka85, agnes87, ana1122, jatoszka, doty22 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ja też!druga jestem. Jadę dziś zobaczyc jak tam moje maleństwa. Trzymajcie kciuki
-
Jagienko droga
ahhh piękna krecha
Kochane, trzymam za Was dziś kciuki. To będzie bardzo emocjonujący dzień
Ja też dziś wyruszam do gina na podgląd no i jak jajko będzie odpowiednich rozmiarów to dostanę pregnyl.
Miłego dnia ! -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Jagienko droga
ahhh piękna krecha
Ja też dziś wyruszam do gina na podgląd no i jak jajko będzie odpowiednich rozmiarów to dostanę pregnyl.
Miłego dnia !
Kciuki ❤CzterolistnaKoniczyna lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna aż mi w oczach łzy stanęły. Piękna krecha. Beta na pewno będzie też ładna.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie betujące dzisiaj.
Jagna no tak jest, że dopóki nie będziemy trzymały maleństw w ramionach , będziemy odczuwał strach czy wszystko jest dobrze.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Jagienko droga
ahhh piękna krecha
Miłego dnia !CzterolistnaKoniczyna lubi tę wiadomość