CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niech ta dobra passa trwa
U mnie to w ogóle ciężka sprawa. Moje jajniki mają wygwizdane nawet na 2 tabletki clo dziennie. W 9 dc był pęcherzyk 17 mm, a w 13 trzy z których największy miał 18 mm. Dziś mój 21 dc i znając swoje ciało mogę z dużą dozą pewności stwierdzić że owu była wczoraj. Trzymam kciuki kochana żeby jajcory pięknie obrodziły25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagienko, Twoja jutrzejsza beta to tylko formalność
jeszcze nie gratuluję, wstrzymam się do potwierdzenia, ale ja już jestem pewna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 19:04
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Kochane jeszcze nie ma co gratulowac,beta powie wszystko,musi przede wszystkim musi rosnàc.Na wàtku IVF pelno negatywów bylo i sporo biochemicznych,ciàze jsk na lekarstwo,ostatbio az malo tam sue udzielalam bo az bslsm sir podchodzic do transferu a teraz juz do bety.Gdybym mogla to wcsle bym bety nie robila sni sikanca.Sikaniec to tez tak nie wiem po co robiłam,teraz boje sie tej bety,lezal od sierpnia i kusił i sie skusilam.Zeby krechy byly tluste to jeszcze moze...poprodtu boje sie co jutro bedzid i za kilka dni...a potem wciàz strach.Czy juz nie bedzie spokojnie?Ciàgle z tym kamieniem na sercu?Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej dziewczyny ja juz dochodzę do siebie powolutku. W zyciu nie miałam takiej grypy
masakra ...
Cookiemonster gratulacje ! Rośnijcie zdrowo i niech ta betka sie podwaja i potraja !!! :*
Jaguś toz to piękna krecha jest ! Tak sie cieszę i ty prosze cie nie patrz na innych. Twoje maleństwa zadomowiły sie juz i tego sie trzymaj!!!
panan12, cookiemonster lubią tę wiadomość
Będzie córeczka -
Jagna 75 wrote:Roma,Angie jesli mi sie teraz uda to wam juz gwarantuje ze tez,Biedronka tez ma takà szanse bo to czas cudòw bedzie.
Cookie mocno trzymam za twoją ciąze,moze z tobà razniej bedzie mi przejsc przez to wszystkomoniaaa_1988 lubi tę wiadomość
-
Jagna, ależ nam niespodziankę na 1 listopada zrobiłaś! Na moje nieuzbrojone oko jest krecha! Może na fali betowania ja tez juro rano pójdę? Cookie, Jagna i ja, musi być dobrze w takim towarzystwie, a gonią nas: Biedronka, Angie, Roma, Kinga, Wedmoczka,
AniaStaraczka jest już w peletonie;)
czyli, że zielono nam?szyjemy spódnice - bo brzuchy zaraz za duże na kupowanie będą
Wowo, jakie emocje.....Wedmoczka, Biedronka7, Kinga40 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Jagna, ależ nam niespodziankę na 1 listopada zrobiłaś! Na moje nieuzbrojone oko jest krecha! Może na fali betowania ja tez juro rano pójdę? Cookie, Jagna i ja, musi być dobrze w takim towarzystwie, a gonią nas: Biedronka, Angie, Roma, Kinga, Wedmoczka,
AniaStaraczka jest już w peletonie;)
czyli, że zielono nam?szyjemy spódnice - bo brzuchy zaraz za duże na kupowanie będą
Wowo, jakie emocje.....
No emocje i to jak pozytywne))
poproszę zatem o porcje wirusków)
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnycześć DZiewczyny
Cookie gratuluje, super wiadomość
Jagna!!! 3mam kciuki bardzo bardzo mocno
Ja w sb byłam na usg, 1 pęcherzyk 12 mm (12 dc) ale od dziś biorę dupka, żeby wyrobić się z okresem na laparoskopię 21 listopada, tak więc cykl spisany na straty niestety.
cookiemonster, Jagna 75 lubią tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:No emocje i to jak pozytywne
))
poproszę zatem o porcje wirusków)
posyłam świeżutkie spod prysznica;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ale od samych wirusów beta nie skoczy, proszę się zabrać za małżonka;)Wedmoczka lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:posyłam świeżutkie spod prysznica;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ale od samych wirusów beta nie skoczy, proszę się zabrać za małżonka;)
teraz to tylko na wyniki czekać dziś 22dc))
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
mamakejti wrote:Sis, czyli dzisiaj sex bez obciążeń w głowie;) mocno trzymam kciuki za Was!
)
nie dziękujęPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Jagna to nie jest cień cienia tylko zacny cień !
mocno trzyma kciuki by się udało. Tak patrzę niedługo zostanę tu sama na tym wątku.
Cookie dzięki za opis Twojej sytuacji. Zawsze to dobrze podejrzeć co u kogo pomogło. Chociaż co pomogło to nigdy sie nie dowiemy. To wszystko to po prostu cud. Ja idę jutro do hematologa i pokładam w nim duże nadzieje.
Ja dziś byłam na Pomniku Dzieci Utraconych, zawsze mi się łezka zakreci. Tyle tam zniczy.. Ale na pocieszenie był u mnie synek kuzynki, to się nacieszyłam:) Ma 2,5 miesiącaZakochałam się w nim:)
-
Biedronka7 wrote:Angie ty juz rozpoczęłaś stymulację? Troche żałuje ze sie od razu na ivf nie zdecydowałam:( tez pewnie bym teraz zaczynała.
Mialam już zacząć miesiąc temu i mnie w ostatnim momencie zdyskwalifikowalistrasznie to przeżyłam taka nastawiona byłam a tu nagle kubeł zimnej wody
To jedyna metoda żebym znów mogła stac się mamą. .. biedroncia ale ty jakoś też już niedługo zaczynasz jak się nie mylę podchodzilas do iui?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Ale same dobre wiesci:))) trzymam za Was Kochane kciuki mocno mocno:))
A co do naszego forum to powiem Wam ze ja na początku ciazy tylko kilka razy byłam na fioletowej stronie ale jakoś ciężko się tam było zadomowic,dlatego tylko tu jestem z Wami bo to taki sympatyczny i radosny wątek i mam do niego sentyment i nie zamierzam go opuszczac:)