Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • roma Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ta dobra passa trwa :-)
    U mnie to w ogóle ciężka sprawa. Moje jajniki mają wygwizdane nawet na 2 tabletki clo dziennie. W 9 dc był pęcherzyk 17 mm, a w 13 trzy z których największy miał 18 mm. Dziś mój 21 dc i znając swoje ciało mogę z dużą dozą pewności stwierdzić że owu była wczoraj. Trzymam kciuki kochana żeby jajcory pięknie obrodziły :-)

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • roma Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko, Twoja jutrzejsza beta to tylko formalność :-) jeszcze nie gratuluję, wstrzymam się do potwierdzenia, ale ja już jestem pewna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 19:04

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jeszcze nie ma co gratulowac,beta powie wszystko,musi przede wszystkim musi rosnàc.Na wàtku IVF pelno negatywów bylo i sporo biochemicznych,ciàze jsk na lekarstwo,ostatbio az malo tam sue udzielalam bo az bslsm sir podchodzic do transferu a teraz juz do bety.Gdybym mogla to wcsle bym bety nie robila sni sikanca.Sikaniec to tez tak nie wiem po co robiłam,teraz boje sie tej bety,lezal od sierpnia i kusił i sie skusilam.Zeby krechy byly tluste to jeszcze moze...poprodtu boje sie co jutro bedzid i za kilka dni...a potem wciàz strach.Czy juz nie bedzie spokojnie?Ciàgle z tym kamieniem na sercu?

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roma,Angie jesli mi sie teraz uda to wam juz gwarantuje ze tez,Biedronka tez ma takà szanse bo to czas cudòw bedzie.

Cookie mocno trzymam za twoją ciąze,moze z tobà razniej bedzie mi przejsc przez to wszystko

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja juz dochodzę do siebie powolutku. W zyciu nie miałam takiej grypy :( masakra ...
    Cookiemonster gratulacje ! Rośnijcie zdrowo i niech ta betka sie podwaja i potraja !!! :*
    Jaguś toz to piękna krecha jest ! Tak sie cieszę i ty prosze cie nie patrz na innych. Twoje maleństwa zadomowiły sie juz i tego sie trzymaj!!!

panan12, cookiemonster lubią tę wiadomość

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie ty juz rozpoczęłaś stymulację? Troche żałuje ze sie od razu na ivf nie zdecydowałam:( tez pewnie bym teraz zaczynała.

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko pomału gratuluję i czekamy na betę :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Roma,Angie jesli mi sie teraz uda to wam juz gwarantuje ze tez,Biedronka tez ma takà szanse bo to czas cudòw bedzie.

Cookie mocno trzymam za twoją ciąze,moze z tobà razniej bedzie mi przejsc przez to wszystko
    Też tak sobie myślę, że w kupie będzie raźniej, mocno trzymam kciuki i za Ciebie i za Mamakejti i za samą siebie...

moniaaa_1988 lubi tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna, ależ nam niespodziankę na 1 listopada zrobiłaś! Na moje nieuzbrojone oko jest krecha! Może na fali betowania ja tez juro rano pójdę? Cookie, Jagna i ja, musi być dobrze w takim towarzystwie, a gonią nas: Biedronka, Angie, Roma, Kinga, Wedmoczka,
    AniaStaraczka jest już w peletonie;)
    czyli, że zielono nam?;) szyjemy spódnice - bo brzuchy zaraz za duże na kupowanie będą;)

Wowo, jakie emocje.....

Wedmoczka, Biedronka7, Kinga40 lubią tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie dziewczyny będę za was trzymała kciuki cookie Jagna i mamakejti oby rosło wszystko i żebyście za 9 miesięcy tulily dzieci i proszę was nie odchodzić z wątku bo sama tu niechce zostać :)

cookiemonster lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Jagna, ależ nam niespodziankę na 1 listopada zrobiłaś! Na moje nieuzbrojone oko jest krecha! Może na fali betowania ja tez juro rano pójdę? Cookie, Jagna i ja, musi być dobrze w takim towarzystwie, a gonią nas: Biedronka, Angie, Roma, Kinga, Wedmoczka,
    AniaStaraczka jest już w peletonie;)
    czyli, że zielono nam?;) szyjemy spódnice - bo brzuchy zaraz za duże na kupowanie będą;)

Wowo, jakie emocje.....

No emocje i to jak pozytywne :)))

poproszę zatem o porcje wirusków :))

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć DZiewczyny :-)

Cookie gratuluje, super wiadomość :-)

Jagna!!! 3mam kciuki bardzo bardzo mocno :-)

Ja w sb byłam na usg, 1 pęcherzyk 12 mm (12 dc) ale od dziś biorę dupka, żeby wyrobić się z okresem na laparoskopię 21 listopada, tak więc cykl spisany na straty niestety.

cookiemonster, Jagna 75 lubią tę wiadomość

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    No emocje i to jak pozytywne :)))

poproszę zatem o porcje wirusków :))

posyłam świeżutkie spod prysznica;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale od samych wirusów beta nie skoczy, proszę się zabrać za małżonka;)

Wedmoczka lubi tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    posyłam świeżutkie spod prysznica;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale od samych wirusów beta nie skoczy, proszę się zabrać za małżonka;)

teraz to tylko na wyniki czekać dziś 22dc :)))

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    teraz to tylko na wyniki czekać dziś 22dc :)))

Sis, czyli dzisiaj sex bez obciążeń w głowie;) mocno trzymam kciuki za Was!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Sis, czyli dzisiaj sex bez obciążeń w głowie;) mocno trzymam kciuki za Was!
    skoro mówisz i jest to warunek by zadziałały to grzech nie skorzystać :))

nie dziękuję :)

• MonaLiza Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna to nie jest cień cienia tylko zacny cień ! :) mocno trzyma kciuki by się udało. Tak patrzę niedługo zostanę tu sama na tym wątku.

Cookie dzięki za opis Twojej sytuacji. Zawsze to dobrze podejrzeć co u kogo pomogło. Chociaż co pomogło to nigdy sie nie dowiemy. To wszystko to po prostu cud. Ja idę jutro do hematologa i pokładam w nim duże nadzieje.

Ja dziś byłam na Pomniku Dzieci Utraconych, zawsze mi się łezka zakreci. Tyle tam zniczy.. Ale na pocieszenie był u mnie synek kuzynki, to się nacieszyłam:) Ma 2,5 miesiąca :) Zakochałam się w nim:)

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Angie ty juz rozpoczęłaś stymulację? Troche żałuje ze sie od razu na ivf nie zdecydowałam:( tez pewnie bym teraz zaczynała.

Mialam już zacząć miesiąc temu i mnie w ostatnim momencie zdyskwalifikowali :-( strasznie to przeżyłam taka nastawiona byłam a tu nagle kubeł zimnej wody :-(
    To jedyna metoda żebym znów mogła stac się mamą. .. biedroncia ale ty jakoś też już niedługo zaczynasz jak się nie mylę podchodzilas do iui?

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • michasia-K Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko kochana! Dzisiaj Pabelka urodzila slicznego chlopca :-) 1 listopad i dla Ciebie szczęśliwy! Niech beta rosnie!

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale same dobre wiesci:))) trzymam za Was Kochane kciuki mocno mocno:))

A co do naszego forum to powiem Wam ze ja na początku ciazy tylko kilka razy byłam na fioletowej stronie ale jakoś ciężko się tam było zadomowic,dlatego tylko tu jestem z Wami bo to taki sympatyczny i radosny wątek i mam do niego sentyment i nie zamierzam go opuszczac:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
‹‹ 2114 2115 2116 2117 2118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ