X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • roma Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ta dobra passa trwa :-)
    U mnie to w ogóle ciężka sprawa. Moje jajniki mają wygwizdane nawet na 2 tabletki clo dziennie. W 9 dc był pęcherzyk 17 mm, a w 13 trzy z których największy miał 18 mm. Dziś mój 21 dc i znając swoje ciało mogę z dużą dozą pewności stwierdzić że owu była wczoraj. Trzymam kciuki kochana żeby jajcory pięknie obrodziły :-)

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • roma Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko, Twoja jutrzejsza beta to tylko formalność :-) jeszcze nie gratuluję, wstrzymam się do potwierdzenia, ale ja już jestem pewna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 19:04

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jeszcze nie ma co gratulowac,beta powie wszystko,musi przede wszystkim musi rosnàc.Na wàtku IVF pelno negatywów bylo i sporo biochemicznych,ciàze jsk na lekarstwo,ostatbio az malo tam sue udzielalam bo az bslsm sir podchodzic do transferu a teraz juz do bety.Gdybym mogla to wcsle bym bety nie robila sni sikanca.Sikaniec to tez tak nie wiem po co robiłam,teraz boje sie tej bety,lezal od sierpnia i kusił i sie skusilam.Zeby krechy byly tluste to jeszcze moze...poprodtu boje sie co jutro bedzid i za kilka dni...a potem wciàz strach.Czy juz nie bedzie spokojnie?Ciàgle z tym kamieniem na sercu?

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roma,Angie jesli mi sie teraz uda to wam juz gwarantuje ze tez,Biedronka tez ma takà szanse bo to czas cudòw bedzie.

Cookie mocno trzymam za twoją ciąze,moze z tobà razniej bedzie mi przejsc przez to wszystko

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja juz dochodzę do siebie powolutku. W zyciu nie miałam takiej grypy :( masakra ...
    Cookiemonster gratulacje ! Rośnijcie zdrowo i niech ta betka sie podwaja i potraja !!! :*
    Jaguś toz to piękna krecha jest ! Tak sie cieszę i ty prosze cie nie patrz na innych. Twoje maleństwa zadomowiły sie juz i tego sie trzymaj!!!

panan12, cookiemonster lubią tę wiadomość

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie ty juz rozpoczęłaś stymulację? Troche żałuje ze sie od razu na ivf nie zdecydowałam:( tez pewnie bym teraz zaczynała.

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko pomału gratuluję i czekamy na betę :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Roma,Angie jesli mi sie teraz uda to wam juz gwarantuje ze tez,Biedronka tez ma takà szanse bo to czas cudòw bedzie.

Cookie mocno trzymam za twoją ciąze,moze z tobà razniej bedzie mi przejsc przez to wszystko
    Też tak sobie myślę, że w kupie będzie raźniej, mocno trzymam kciuki i za Ciebie i za Mamakejti i za samą siebie...

moniaaa_1988 lubi tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna, ależ nam niespodziankę na 1 listopada zrobiłaś! Na moje nieuzbrojone oko jest krecha! Może na fali betowania ja tez juro rano pójdę? Cookie, Jagna i ja, musi być dobrze w takim towarzystwie, a gonią nas: Biedronka, Angie, Roma, Kinga, Wedmoczka,
    AniaStaraczka jest już w peletonie;)
    czyli, że zielono nam?;) szyjemy spódnice - bo brzuchy zaraz za duże na kupowanie będą;)

Wowo, jakie emocje.....

Wedmoczka, Biedronka7, Kinga40 lubią tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie dziewczyny będę za was trzymała kciuki cookie Jagna i mamakejti oby rosło wszystko i żebyście za 9 miesięcy tulily dzieci i proszę was nie odchodzić z wątku bo sama tu niechce zostać :)

cookiemonster lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Jagna, ależ nam niespodziankę na 1 listopada zrobiłaś! Na moje nieuzbrojone oko jest krecha! Może na fali betowania ja tez juro rano pójdę? Cookie, Jagna i ja, musi być dobrze w takim towarzystwie, a gonią nas: Biedronka, Angie, Roma, Kinga, Wedmoczka,
    AniaStaraczka jest już w peletonie;)
    czyli, że zielono nam?;) szyjemy spódnice - bo brzuchy zaraz za duże na kupowanie będą;)

Wowo, jakie emocje.....

No emocje i to jak pozytywne :)))

poproszę zatem o porcje wirusków :))

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć DZiewczyny :-)

Cookie gratuluje, super wiadomość :-)

Jagna!!! 3mam kciuki bardzo bardzo mocno :-)

Ja w sb byłam na usg, 1 pęcherzyk 12 mm (12 dc) ale od dziś biorę dupka, żeby wyrobić się z okresem na laparoskopię 21 listopada, tak więc cykl spisany na straty niestety.

cookiemonster, Jagna 75 lubią tę wiadomość

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    No emocje i to jak pozytywne :)))

poproszę zatem o porcje wirusków :))

posyłam świeżutkie spod prysznica;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale od samych wirusów beta nie skoczy, proszę się zabrać za małżonka;)

Wedmoczka lubi tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    posyłam świeżutkie spod prysznica;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale od samych wirusów beta nie skoczy, proszę się zabrać za małżonka;)

teraz to tylko na wyniki czekać dziś 22dc :)))

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    teraz to tylko na wyniki czekać dziś 22dc :)))

Sis, czyli dzisiaj sex bez obciążeń w głowie;) mocno trzymam kciuki za Was!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Sis, czyli dzisiaj sex bez obciążeń w głowie;) mocno trzymam kciuki za Was!
    skoro mówisz i jest to warunek by zadziałały to grzech nie skorzystać :))

nie dziękuję :)

• MonaLiza Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna to nie jest cień cienia tylko zacny cień ! :) mocno trzyma kciuki by się udało. Tak patrzę niedługo zostanę tu sama na tym wątku.

Cookie dzięki za opis Twojej sytuacji. Zawsze to dobrze podejrzeć co u kogo pomogło. Chociaż co pomogło to nigdy sie nie dowiemy. To wszystko to po prostu cud. Ja idę jutro do hematologa i pokładam w nim duże nadzieje.

Ja dziś byłam na Pomniku Dzieci Utraconych, zawsze mi się łezka zakreci. Tyle tam zniczy.. Ale na pocieszenie był u mnie synek kuzynki, to się nacieszyłam:) Ma 2,5 miesiąca :) Zakochałam się w nim:)

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Angie ty juz rozpoczęłaś stymulację? Troche żałuje ze sie od razu na ivf nie zdecydowałam:( tez pewnie bym teraz zaczynała.

Mialam już zacząć miesiąc temu i mnie w ostatnim momencie zdyskwalifikowali :-( strasznie to przeżyłam taka nastawiona byłam a tu nagle kubeł zimnej wody :-(
    To jedyna metoda żebym znów mogła stac się mamą. .. biedroncia ale ty jakoś też już niedługo zaczynasz jak się nie mylę podchodzilas do iui?

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • michasia-K Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko kochana! Dzisiaj Pabelka urodzila slicznego chlopca :-) 1 listopad i dla Ciebie szczęśliwy! Niech beta rosnie!

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale same dobre wiesci:))) trzymam za Was Kochane kciuki mocno mocno:))

A co do naszego forum to powiem Wam ze ja na początku ciazy tylko kilka razy byłam na fioletowej stronie ale jakoś ciężko się tam było zadomowic,dlatego tylko tu jestem z Wami bo to taki sympatyczny i radosny wątek i mam do niego sentyment i nie zamierzam go opuszczac:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
‹‹ 2114 2115 2116 2117 2118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ