CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu ciążowo fiu fiu:) Jagna pięknie
Cookie jeszcze chciałam zapytać o tą luteinę dowcipną. Czy po każdej owu ją brałaś? Ja kurcze od 2 cykli nie jadę na wspomaganiu, ani nie miałam monitoringu ale dziś jestem w połowie cyklu i od kilku dni czuję pobolewanie w podbrzuszu i się zastanawiam czy brać duphaston bo jeszcze trochę mam. Czy bez zaleceń lekarza lepiej nie brać? Kurcze żaden gin mi nigdy nie powiedział, by za każdym razem brać dupka czy luteinę. Zapewne luteina też na receptę jest ? -
MonaLiza wrote:Ale tu ciążowo fiu fiu:) Jagna pięknie
Cookie jeszcze chciałam zapytać o tą luteinę dowcipną. Czy po każdej owu ją brałaś? Ja kurcze od 2 cykli nie jadę na wspomaganiu, ani nie miałam monitoringu ale dziś jestem w połowie cyklu i od kilku dni czuję pobolewanie w podbrzuszu i się zastanawiam czy brać duphaston bo jeszcze trochę mam. Czy bez zaleceń lekarza lepiej nie brać? Kurcze żaden gin mi nigdy nie powiedział, by za każdym razem brać dupka czy luteinę. Zapewne luteina też na receptę jest ?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jaguś, tak strasznie się cieszę kochana. Rośnijcie zdrowo25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Katka80 wrote:Jagna aż mi w oczach łzy stanęły. Piękna krecha. Beta na pewno będzie też ładna.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie betujące dzisiaj.
Jagna no tak jest, że dopóki nie będziemy trzymały maleństw w ramionach , będziemy odczuwał strach czy wszystko jest dobrze.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna, cudnie! Krecha jak malowana;)
Ana1122 - trzymam kciuki za maleństwa!
Cookie - czekamy na szybującą betę i za taką trzymam kciuki!
Czterolistna - życzę Ci owocnych zbiorów jajecznych!
dobrego dnia, on musi być dobry! chociaż powiem Wam, że ucho mnie boli, katar i się zaczyna i w głowie mi się kręci....zaraz muszę poczytać czym się mogę podleczyć w ciąży;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hej jak na dawno tutaj nie byłam chciałam wyjść bo wiedziałam że w czwartek wypada ci chyba testowanie a tutaj widzę że ty już wiesz że się udało Bardzo bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki aby wszystko było jak najlepiej :* :* u mnie lekarz tydzień temu widział 2.3mm dzidzia i serce pracowało ale ja i tak drżę bo wizyta za miesiąc i chce by wszystko było ok...
-
MonaLiza wrote:Ale tu ciążowo fiu fiu:) Jagna pięknie
Cookie jeszcze chciałam zapytać o tą luteinę dowcipną. Czy po każdej owu ją brałaś? Ja kurcze od 2 cykli nie jadę na wspomaganiu, ani nie miałam monitoringu ale dziś jestem w połowie cyklu i od kilku dni czuję pobolewanie w podbrzuszu i się zastanawiam czy brać duphaston bo jeszcze trochę mam. Czy bez zaleceń lekarza lepiej nie brać? Kurcze żaden gin mi nigdy nie powiedział, by za każdym razem brać dupka czy luteinę. Zapewne luteina też na receptę jest ? -
cookiemonster wrote:A nie, jeszcze nie - czekam na równe 48h, a więc za pół godziny wyruszam do lab:)
good! Będziemy tu warować i czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:36
panan12, cookiemonster lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mamakejti, cookiemonster, Jagna trzymam kciuki za ładne przyrosty betki i zdrowe mocne ciążę
gratuluję
mamakejti, cookiemonster lubią tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Dzień dobry dziewczyny:)
Od rana trzymam kciuki i myślę o Was dajcie znać po wszystkim
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Witam was dziewczyny ☺.
Z niecierpliwością czekam na wasze bety i mocno trzymam kciuki.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤