CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki69 wrote:Hej jak na dawno tutaj nie byłam chciałam wyjść bo wiedziałam że w czwartek wypada ci chyba testowanie a tutaj widzę że ty już wiesz że się udało Bardzo bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki aby wszystko było jak najlepiej :* :* u mnie lekarz tydzień temu widział 2.3mm dzidzia i serce pracowało ale ja i tak drżę bo wizyta za miesiąc i chce by wszystko było ok...
...
Niech zdrowo rosnie,dbaj o siebieAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Halo jak tam Dzidziuś? ??? Jak dajecie rade???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amc kochana jesteś, dziękuję w imieniu swoim, Jagny, Cookie - bo my na bank rodzimy w lipcu;) (strasznie bym chciała, zaklinam rzeczywistość)
jutro idę na usg zobaczyć gdzie się moja ciąża podziewa, mam nadzieję, że w macicy, przy okazję zrobię betę, zobaczymy co i jak...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Judi22 wrote:hej kochana gartuluje
mam pytanie po czym wiedziałaś że masz cykl bezowulacyjny ?
Byłam u ginekologa w 11 albo 12dc i powiedział, że nie ma żadnego pęcherzyka dominującego - największy miał 12mm. Mimo to robiłam testy owu i 16dc miałam test pozytywny. -
mamakejti wrote:Amc kochana jesteś, dziękuję w imieniu swoim, Jagny, Cookie - bo my na bank rodzimy w lipcu;) (strasznie bym chciała, zaklinam rzeczywistość)
jutro idę na usg zobaczyć gdzie się moja ciąża podziewa, mam nadzieję, że w macicy, przy okazję zrobię betę, zobaczymy co i jak....Antoś IVF,Julisia natural
-
MonaLiza wrote:Cookie ja robię te testy owu i nigdy mi się nie pokazał ciemny pasek, zawsze cień, lub cień cienia.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ja robilam jeden jedyny raz i akurat trafilam w pozytyw,no ale wiedzialsm po monitoringu kiedy ovu mam sie spodziewac,to byl cykl bez zastrzyku wiec panikowalam jak cholera
mi wychodzą pozytywne testy owulacyjne a owulacji nigdy nie mawiesz co Jagienko spojrzalabys na moja temperature? niewiem czy termomemtr mi sie zepsul dziwny spadek
-
AniaStaraczka85 wrote:A ja taka samotna w kwietniu będę
(
Ania my w lipcu będziemy się toczyć na zapuchniętych nogach w polskich upałach, a Ty w kwietniu pykniesz porodzik i w lipcu pierwszy urlop z potomkiem;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
MonaLiza wrote:Też bym chciała być w ciąży jak Wy.. Ja to od jakiegoś czasu prawie pracować nie jestem w stanie, bo wciąż myśle i myśle i szukam w necie i czytam. Dziś nawet pomyślałam o in vitro, patrząc jak Jagience się powiodło.
MonaLiza - to obgadaj sprawę z małżem i może spróbujcie IVF, u mnie selen i meta pomogły, tego jestem pewna, i jeszcze wyczyszczenie głowy - po prostu poddałam się w perspektywie stymulacji i pilnowałam witamin i sexu w "te" dni"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
cookiemonster wrote:aaaa, złośliwość rzeczy martwych - stronka laboratorium nie działa, przy zakładce wyniki haczy się i dupa.
No żesz! Czy oni nie wiedzą, że ludzie tu zawału prawie dostają.
jak to się haczy? pozwiemy ich za to! napiszę pozew zbiorowy!MonaLiza, cookiemonster lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."