CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Szanowne i Drogie Laseczki,
uprzejmie donoszę, że moja beta wynosi 1980, a progesteron - 38,30 (biorę luteinę)
ponadto - jest pęcherzyk płodowy w jamie macicy, szacowany na ok 5 tyg, a endometrium 22mm, owulacja była z prawego (przy tej opcji politycznej nie miała innego wyjścia) i w prawym jest ciałko żółte;)
dzisiaj oddycham swobodnie
dziękuję za Wasze wsparcie
jutro skupiamy się na Jagnie i Cookie;) ktoś jeszcze się pisze na badanko?Wedmoczka, cookiemonster, Paulina_90, Kinga40, Misia 69, Katka80, CzterolistnaKoniczyna, roma, agnes87, Amc, ojejku, MonaLiza, moniaaa_1988, marzusiax, Goja88, Justyna911, Lonia1990 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AAAA super wieści Sis:)))
teraz to oficjalnie gratuluję i życzę spokojnej ciąży :*mamakejti lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:AAAA super wieści Sis:)))
teraz to oficjalnie gratuluję i życzę spokojnej ciąży :*
Apsik, apsik - prycham na Ciebie Sis wirusami potwierdzonymi, a że mają niedaleko, to na bank zadziałajątylko daj im szansę
-
mamakejti wrote:Apsik, apsik - prycham na Ciebie Sis wirusami potwierdzonymi, a że mają niedaleko, to na bank zadziałają
tylko daj im szansę
Taka wirusówka to jak najbardziej pożądana)
a ja mam dopiero 24dc...ew testowanie to za 10-12 dni nie wcześniejPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
mamakejti wrote:Szanowne i Drogie Laseczki,
uprzejmie donoszę, że moja beta wynosi 1980, a progesteron - 38,30 (biorę luteinę)
ponadto - jest pęcherzyk płodowy w jamie macicy, szacowany na ok 5 tyg, a endometrium 22mm, owulacja była z prawego (przy tej opcji politycznej nie miała innego wyjścia) i w prawym jest ciałko żółte;)
jutro skupiamy się na Jagnie i Cookie;) ktoś jeszcze się pisze na badanko?mamakejti lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
A ja mam strasznego doła. Byłam dzisiaj na kwalifikacji do laparoskopi i są strasznie długie terminy
. Mnie zapisali dopiero na maj. Załamałam się strasznie. Pomimo że lekarz naprawdę super odpowiadał na wszystkie pytania i wszystko tłumaczył to termin mnie zabił. Jednak lekarz zasugerował mi inseminacje, ponieważ stwierdził że hsg nie do końca jest 100 % pewne i że jeżeli była ciąża to można by spróbować IUI. Niewiem sama co robić. Mój mąż stwierdził że możemy spróbować IUI a ja już momentami mam dosyć, mam porostu chęć odpuścić, ale coś mi nie daje. Wyć mi się chce dzisiaj
. Poradzcie mi co mam zrobić bo sama się gubię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 14:43
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Kinga40 wrote:A ja mam strasznego doła. Byłam dzisiaj na kwalifikacji do laparoskopi i są strasznie długie terminy
. Mnie zapisali dopiero na maj. Załamałam się strasznie. Pomimo że lekarz naprawdę super odpowiadał na wszystkie pytania i wszystko tłumaczył to termin mnie zabił. Jednak lekarz zasugerował mi inseminacje, ponieważ stwierdził że hsg nie do końca jest 100 % pewne i że jeżeli była ciąża to można by spróbować IUI. Niewiem sama co robić. Mój mąż stwierdził że możemy spróbować IUI a ja już momentami mam dosyć, mam porostu chęć odpuścić, ale coś mi nie daje. Wyć mi się chce dzisiaj
. Poradzcie mi co mam zrobić bo sama się gubię.
Kinia, a myślałaś, żeby zrobić laparo prywatnie, z tego co się orientuję to koszt ok 1500-2000 zł (mogę się mylić, ale może można byłoby pogadać o tym z doktorkiem, polskie prawo nie zabrania publicznej placówce wykonywania badań prywatnych), po cholerę robic IUI za 1000, żeby spróbowac tylko skoro jest podejrzenie niedrożności? nie lepiej dozbierać kaskę i np. w ramach niekupowania sobie prezentów na święta wydać ją na laparo? ja bym chyba takzrobiła, na pewno nie robiłabym teraz IUI...
ewentualnie porsprawdzaj terminy na laparo w innych klinikachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 14:49
-
jutro skupiamy się na Jagnie i Cookie;) ktoś jeszcze się pisze na badanko?mamakejti lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
jutro skupiamy się na Jagnie i Cookie;) ktoś jeszcze się pisze na badanko?
Jejeje ołłłjeaaaaaa ❤❤
Ja się piszę bo mam pierwsze podgladanko jajek☺mamakejti lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
mamakejti wrote:Kinia, a myślałaś, żeby zrobić laparo prywatnie, z tego co się orientuję to koszt ok 1500-2000 zł (mogę się mylić, ale może można byłoby pogadać o tym z doktorkiem, polskie prawo nie zabrania publicznej placówce wykonywania badań prywatnych), po cholerę robic IUI za 1000, żeby spróbowac tylko skoro jest podejrzenie niedrożności? nie lepiej dozbierać kaskę i np. w ramach niekupowania sobie prezentów na święta wydać ją na laparo? ja bym chyba takzrobiła, na pewno nie robiłabym teraz IUI...
ewentualnie porsprawdzaj terminy na laparo w innych klinikachAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Mamakejti super! Ogromne gratulacje
)) takie bety tylko pozazdrościć
prychaj na nas ile wlezie
Kinga40 nie załamuj się, bo to może być najgorsze co teraz możesz zrobić...
Ja uważam podobnie jak mamakejti, zastanów się nad ta laparo...
Edytowane po przeczytaniu ile u Ciebie kosztuje laparo- może warto się zorientować w cenach w innych miejscach? Czasem taniej będzie gdzieś dojechać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 15:35
mamakejti lubi tę wiadomość
Najważniejsza w życiu jest rodzina.
Najpierw ta, w której się urodziłeś,
później ta którą sam stworzyłeś. -
nick nieaktualny
-
Milageros -
MonaLiza wrote:Wy to normalnie wszystkie jednego dnia urodzicie dziewczyny
Co za spisek no:) Mozna sie jeszcze zapisac do Waszej partii ?
To nie partia, to mafia;)
MonaLiza - właśnie przechodzisz rekrutacjękochana i na Ciebie przyjdzie czas, na każdą z nas, tak czy inaczej będziemy mamami
-
mamakejti wrote:To nie partia, to mafia;)
MonaLiza - właśnie przechodzisz rekrutacjękochana i na Ciebie przyjdzie czas, na każdą z nas, tak czy inaczej będziemy mamami
Sis mogę też do mafii?jako Siostra załatwisz mnie status członka, bez rekrutacji ?
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....