CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka kup forme metylową bo to lepsza forma,nie wazne czy sie ma mutacje czy tez nie.
Nawet nie stresuje sie wizytà i jakos spokojnie to wszystko ogarniam.Ogarnąl mnie jakis spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 22:30
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagienko, Angie trzymam mocno, mocno kciuki!
Cookie powtarzasz dziś betę? Będę myśleć o Tobie!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyjejku codziennie tyle roboty
Wczoraj pół dnia za mamękejti kciuki trzymałam, dzisiaj znowu Jagna z Cookie obstawiają labNo to trzymam
:*
no i Angie - Tobie tez powodzenia
Jednym słowem, Dziewczyny, dzisiaj wyglądam tak
mamakejti, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
Dziewczny, za mnie chyba nie ma co trzymać. Wczoraj test wyszedł identycznie jak dwa dni wcześniej, czyli nic nie przyrasta, a i brzuch zaczął mnie wczoraj boleć jak na okres... Także u mnie zapowiada się powtórka - 4 raz cb.
Trzymam Jagna za Ciebie, ale wiem, że będzie dobrze :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 08:30
-
nick nieaktualny
-
Laseczki, rzeczywiście jest tak, że jak normalnie żyjemy planujemy, nie odkładamy nic, bo co będzie "a jak będę w ciąży?"
Ja na początku października kupiłam sobie bilety na prawie za rok do Norwegii, zapłaciłam za nie, zgłosiłam się na konferencję na Cyprze w marcu, umówiłam się na wykłady gościnne w lutym i marcu w Hiszpanii, a tu hehehehehehe jest ciążunia;)
poczekam jeszcze do wizyty oceniającej witalność ciąży i jak będzie all ok to będę powoli czyściła kalendarz.....
Biedroneczko - 10 funciaków za luteinkę to tyle ile byś zapłaciła bez refundacji w PL, nie mam niestety nic na oddanie, z solgara brałabym folian 400 a nie kwas foliowy
MonaLiza - może wyczyść głowę, jakiś weekendzik z mężem...
Jagna i Cookie - my tu wszystkie znów trzymamy ciuki!!!!!!!!!!i czekamy na dobre wieści
Angie - zuch dziewczyna, za chwilkę będziesz tyła nie od ciężarków w staniku;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
cookiemonster wrote:Dziewczny, za mnie chyba nie ma co trzymać. Wczoraj test wyszedł identycznie jak dwa dni wcześniej, czyli nic nie przyrasta, a i brzuch zaczął mnie wczoraj boleć jak na okres... Także u mnie zapowiada się powtórka - 4 raz cb.
Trzymam Jagna za Ciebie, ale wiem, że będzie dobrze :-*
Cookie, a na bete poszłaś? Proszę Cię nie dawaj za wygraną, naprawdę szalenie cie tu dopingujemy! Twoje miano bety jest wysokie, moja pierwsza była niższa, przyrost miałaś wzorcowo o 66%, weź idz do lab i zrób badanie i olej (tzn. nie olewaj już) testy sikane!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hej dziewczyny. Mogę dołączyć? Byłam stymulowana CLO 4 cykle w zeszłym roku i jeden cykl w tym. W drugim cyklu zaszłam w ciążę, ale poroniłam. Zmieniałam lekarza 3 razy, mam długą historię, ale nie chcę zanudzać
teraz lekarz przepisał mi lamette(letrozol), czy któraś z Was zamieniła CLO na ten lek z pozytywnym skutkiem?
PozdrawiamPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
MonaLiza wrote:Cookie
Mamakejti a mozna wiedziec czym sie zajmujesz, ze tak latasz po swiecie ? Zazdraszczam
nie ma co zazdrościć, uczę studentów;) i dlatego radośnie jestem na L4 bo nie dam się nikomu obkichać na zajęciach;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
agape wrote:Hej dziewczyny. Mogę dołączyć? Byłam stymulowana CLO 4 cykle w zeszłym roku i jeden cykl w tym. W drugim cyklu zaszłam w ciążę, ale poroniłam. Zmieniałam lekarza 3 razy, mam długą historię, ale nie chcę zanudzać
teraz lekarz przepisał mi lamette(letrozol), czy któraś z Was zamieniła CLO na ten lek z pozytywnym skutkiem?
Pozdrawiam
Cześć agape, rozgość sięja stymulowałam się różnymi dopalaczami, ale nie letrozole, więc nie dopomogę
agape lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mamakejti słusznie, ja grzecznie odsyłam pacjentów z chorobą lub katarem, w końcu spędzam z człowiekiem godzinę, albo maskę medyczna każe zakładać jak jest początek kataru.
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:a ja zaczynam luzować życie
tak jak widać na moim termometrze jak ktoś jest ciekaw oco mi chodzi zapraszam do mojego wykresu temperatur
Z wykresu niestety NIC nie wynika, ale może Ty widzisz więcejpanan12 lubi tę wiadomość
-
agape wrote:Hej dziewczyny. Mogę dołączyć? Byłam stymulowana CLO 4 cykle w zeszłym roku i jeden cykl w tym. W drugim cyklu zaszłam w ciążę, ale poroniłam. Zmieniałam lekarza 3 razy, mam długą historię, ale nie chcę zanudzać
PozdrawiamPowodzenia!
Jagna, Cookie trzymam kciuki!
Cookie proszę się nie poddawać. Mnie brzuch małpowato bolał do jakiegoś 7-8tc.