CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, beta 160,42, przyrost prawie 70%. Ale progesteron 22:(( a biorę 450mg luteiny dziennie.
Cookie, w moim lab normy prgesteronu w I trymestrze 2,8-147,3 bierz luteinę i odpoczywaj, jesteś w ciąży kobieto!!!!!!!!
Sciskam!
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, beta 160,42, przyrost prawie 70%. Ale progesteron 22:(( a biorę 450mg luteiny dziennie.
cookiemonster lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Cookie nie stresuj się bo sobie tym tylko szkodzisz...beta rośnie a wiadomo u każdej kobiety jest inaczej...będzie dobrze ściskam :*
cookiemonster lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 14:21
Antoś IVF,Julisia natural
-
cookiemonster wrote:Dziewczny, za mnie chyba nie ma co trzymać. Wczoraj test wyszedł identycznie jak dwa dni wcześniej, czyli nic nie przyrasta, a i brzuch zaczął mnie wczoraj boleć jak na okres... Także u mnie zapowiada się powtórka - 4 raz cb.
Trzymam Jagna za Ciebie, ale wiem, że będzie dobrze :-*Antoś IVF,Julisia natural
-
agape wrote:Super
Ja właśnie jestem na końcówce drugiego cyklu z lamettą.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny, zadzwoniłam do mojego lekarza, on uznał, że beta rośnie prawidłowo, a progesteron jest dalej w normie, więc nie ma potrzeby większej suplementacji. Biorę 2 razy dziennie po 2 tabletki 100mg dowcipnej, więc będę brała 3 razy dziennie.
Mam magnez - poważnie można 3 razy dziennie?moniaaa_1988, mamakejti, Wedmoczka lubią tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, zadzwoniłam do mojego lekarza, on uznał, że beta rośnie prawidłowo, a progesteron jest dalej w normie, więc nie ma potrzeby większej suplementacji. Biorę 2 razy dziennie po 2 tabletki 100mg dowcipnej, więc będę brała 3 razy dziennie.
Mam magnez - poważnie można 3 razy dziennie?
Tak, można. Ja prawie cały czas biorę 3x1 magnezu, takie zalecenie mam od ginekologa.
Gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwą ciąże! ❤cookiemonster lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
cookiemonster wrote:Dziewczyny, zadzwoniłam do mojego lekarza, on uznał, że beta rośnie prawidłowo, a progesteron jest dalej w normie, więc nie ma potrzeby większej suplementacji. Biorę 2 razy dziennie po 2 tabletki 100mg dowcipnej, więc będę brała 3 razy dziennie.
Brawo, walczymy! To mi się podoba!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Słuchajcie, ja tez mam pytanie, wizytę u mojej ginki ciążowej mam dopiero 17 listopada, biorę teraz 2x100 luteiny dowcipnej, progesteron 38, myslicie, żeby brać więcej lutki, czy to wystarczy?
No i moje zapasy lutki wystarczą mi tylko do 15 listopada, myślicie, że mogę przejść na duphaston?"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
buba123, ja brałam metformmax od.19.08, pierwszy cykl na letrozolach zaczęłam 25.08 a 24.09 zobaczyłam 2 kreski
Powodzenia!
Jagna super że wszystko ok. Trzymam kciuki za rosnące pęcherzyki
Cookie gratulacje! Przyrost ok. Ja miałam przy becie 3942 progesteron 13,29 i lekarz powiedział że jest ok. Nie brałam dupka, luteiny... nic i do dziś jest ok! Będzie dobrze!cookiemonster, buba123 lubią tę wiadomość
-
A z tym magnezem to bierzecie po 3 tabletki po 375 mg magnezu? Ja mam taki magnez, gdzie 1 tabletka to 100% zapotrzebowania na magnez, a są takie co mają po 15%.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Spróbuj tak jak mówi lekarz. Jak nie pomoże to dziewczyny biorą dupka i lutkę jednocześnie. Ale u ciebie na pewno będzie ok!!!
A z tym magnezem to bierzecie po 3 tabletki po 375 mg magnezu? Ja mam taki magnez, gdzie 1 tabletka to 100% zapotrzebowania na magnez, a są takie co mają po 15%.
największy problem z magnezem to jego wchłanialność, przyswajalność, polukałam na stronach internetowych i dlatego napisałam Wam, że najgorzej wchłanialny jest chlorek i tlenek magnezu (15-20%) ja biorę 200 mg cytrynianu magnezu"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
No to wysiedzialam ☺ Mam 25 jajek!!! Ogólnie bo na lewym zawsze dużo było.Takich na które się lekarz szykuje jest 14❤❤❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ moje robaczki mają już po 12 mm❤
panan12, marzusiax, cookiemonster, mamakejti, roma, CzterolistnaKoniczyna, Kinga40, ana1122, Biedronka7 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:No to wysiedzialam ☺ Mam 25 jajek!!! Ogólnie bo na lewym zawsze dużo było.Takich na które się lekarz szykuje jest 14❤❤❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ moje robaczki mają już po 12 mm❤
Dżizas Angie Kwoko Ty nasza!!!!!! Trzymam kciuki, żeby ta minimalna 14 była gotowa na bliski kontakt z żołnierzami męża!!!!!!Angie 31 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ojejku wrote:Super Panan, że luzujesz. Zrobiłaś te badania w końcu? Już nie komentuję twojego badania glukozy po wieczornym objadaniu się, jednak tak szczerze to nie wiem co musiałabym zjeść wieczorem aby cukier mieć tak wysoko, wg mnie coś z cukrem masz nie teges.
Z wykresu niestety NIC nie wynika, ale może Ty widzisz więcej
dziś cukier 111 cholera jasna;/