CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:No to wysiedzialam ☺ Mam 25 jajek!!! Ogólnie bo na lewym zawsze dużo było.Takich na które się lekarz szykuje jest 14❤❤❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ moje robaczki mają już po 12 mm❤
Zaszalałaś
Angie 31 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Angie OMG!!! Żebyś potem trojaczków nie miała ;p
Z tym magnezem to ciekawe co piszecie - ja mam taki, który ma 60 jednostek, czyli biednie? Mam razem z witB6(?), bo ponoć wtedy lepiej się wchłania niż sam magnez - info od pani z apteki. -
mamakejti wrote:Słuchajcie, ja tez mam pytanie, wizytę u mojej ginki ciążowej mam dopiero 17 listopada, biorę teraz 2x100 luteiny dowcipnej, progesteron 38, myslicie, żeby brać więcej lutki, czy to wystarczy?
No i moje zapasy lutki wystarczą mi tylko do 15 listopada, myślicie, że mogę przejść na duphaston? -
A się bałam dziewczyny oooooo jak się bałam że znowu będą wazyc i poszłam w moim staniku z ryzem a tu suprise!! Dostałam nową panią doktor chudą jak szczypior hihihi
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Cookiemonster no kurcze gratulacje już pewniackie❤❤❤ i przestań swirowac !jestes w ciąży! !!☺☺☺❤❤❤
cookiemonster lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
cookiemonster wrote:Angie OMG!!! Żebyś potem trojaczków nie miała ;p
Z tym magnezem to ciekawe co piszecie - ja mam taki, który ma 60 jednostek, czyli biednie? Mam razem z witB6(?), bo ponoć wtedy lepiej się wchłania niż sam magnez - info od pani z apteki.
Nie nie. nie będzie trojaczkow u mnie tylko jeden mogą mi dać a sami wybiorą ten najlepszy i najsilniejszy☺
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna piękna beta, gratulacje
Cookie powtórzę to co wszystkie ci pisały, bądź dobrej myśli, beta rośnie! Myśl pozytywniejesteś w ciąży i tak też myśl
Angie, aż tyle? Pięknie! Gratuluję!
Panan, a tym razem zachowałas normalna dietę?Najważniejsza w życiu jest rodzina.
Najpierw ta, w której się urodziłeś,
później ta którą sam stworzyłeś. -
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Angie OMG!!! Żebyś potem trojaczków nie miała ;p
Z tym magnezem to ciekawe co piszecie - ja mam taki, który ma 60 jednostek, czyli biednie? Mam razem z witB6(?), bo ponoć wtedy lepiej się wchłania niż sam magnez - info od pani z apteki.
mamakejti, spróbuj powydłużać przerwy między luteiną, nie wymieniaj jej na duphaston na dwa dni, lepiej brać np co 14h tak aby Ci wystarczyło do wizyty
z resztą, ja mam zapas, jeśli tylko chcesz to mam luteinę 100 dowcipną, z chęcią Ci wyślę:* 2x100 jest dobrą dawką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 16:06
mamakejti lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:ja kupiłam slow mag i biorę 3xdziennie, magnez jest teraz mega wazny
mamakejti, spróbuj powydłużać przerwy między luteiną, nie wymieniaj jej na duphaston na dwa dni, lepiej brać np co 14h tak aby Ci wystarczyło do wizyty
z resztą, ja mam zapas, jeśli tylko chcesz to mam luteinę 100 dowcipną, z chęcią Ci wyślę:* 2x100 jest dobrą dawką
ojejku, bardzo Ci dziękuję za Twoją życzliwość, nie chcę Ci robić kłopotu, faktycznie to dobry pomysł, żeby wydłużyć przerwy pomiędzy, albo poszukam po koleżankach;) 5 tabsów mi brakuje;) dam radę"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
mamakejti wrote:ojejku, bardzo Ci dziękuję za Twoją życzliwość, nie chcę Ci robić kłopotu, faktycznie to dobry pomysł, żeby wydłużyć przerwy pomiędzy, albo poszukam po koleżankach;) 5 tabsów mi brakuje;) dam radę
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
mamakejti wrote:agape, ja sikanym nie wierzę, jak nie chcesz się denerwować to idz na betęAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:ojejku, bardzo Ci dziękuję za Twoją życzliwość, nie chcę Ci robić kłopotu, faktycznie to dobry pomysł, żeby wydłużyć przerwy pomiędzy, albo poszukam po koleżankach;) 5 tabsów mi brakuje;) dam radę
-
Paulina_90 wrote:buba123, ja brałam metformmax od.19.08, pierwszy cykl na letrozolach zaczęłam 25.08 a 24.09 zobaczyłam 2 kreski
Powodzenia!
Jagna super że wszystko ok. Trzymam kciuki za rosnące pęcherzyki
Cookie gratulacje! Przyrost ok. Ja miałam przy becie 3942 progesteron 13,29 i lekarz powiedział że jest ok. Nie brałam dupka, luteiny... nic i do dziś jest ok! Będzie dobrze!
oby oby dajesz mi nadziejęjesteś moją imienniczką ? a 90 to może rok urodzenia?