CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Sis jesteś normalna musisz mieć namacalny dowódmamakejti wrote:Ja to jakaś popieprzona jestem, kupiłam sobie koszulę nocną ciążową....napiszcie, że to jednak normalna reakcja....

)
Jagna gratuluję bety spokojnej ciąży
Angie wow tyle jaj respekt
będą z tego dzieci
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Jagna, Mamakejti, gratuluję ładnych bet!! Cieszę się bardzo.
Angie, to się nazywa hodowla!! Z tych jajek muszą być dzieciątka.
Ja leżę i oglądam tv. Ciężki tydzień za mną w pracy.
mamakejti, Wedmoczka, Angie 31 lubią tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017

-
pochwal sięmamakejti wrote:Ja to jakaś popieprzona jestem, kupiłam sobie koszulę nocną ciążową....napiszcie, że to jednak normalna reakcja....

Pokaż jaka ładna koszulka... a że ciążowa to dobrze... bo brzuszek będzie rósł ...
mamakejti, Sylvi83:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Dzis miałam kolejne wyniki bety. W środę była około 9000, dzis rano po 48h wyszła około 10000. Niestety nie znam dokładnych wartości bo lekarz mówił ogólnikowo. Stwierdzili, ze prawdopodobnie ciąża sie zle rozwija.
Myślicie, ze to juz droga w jedna stronę z tak małym przyrostem ?
Mam juz sie żegnać z moja ciąża ?
Cały dzień dzis przeplakany ... ;( ;(
Sylvi83:) lubi tę wiadomość
baby is coming
-
skarbenieq wrote:Dziewczyny,
Dzis miałam kolejne wyniki bety. W środę była około 9000, dzis rano po 48h wyszła około 10000. Niestety nie znam dokładnych wartości bo lekarz mówił ogólnikowo. Stwierdzili, ze prawdopodobnie ciąża sie zle rozwija.
skarbenieq - a który to tc u ciebie?"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
skarbenieq wrote:Dziewczyny,
Ale powiedział tylko, że źle się rozwija czy coś więcej? Kazał Ci powtórzyć bęte, przyjść na wizytę?
Nie poddawaj się! Bądź dobrej myśli, jestem z Tobą i trzymam kciuki by lekarz się mylił!
Mojej znajomej lekarz powiedział, żeby się nie nastawiala na to, że ciążę donosi, bo to niemożliwe, a urodziła zdrowego, cudownego syna!
Głowa do góry, Twój organizm będzie walczył o to żeby maleństwo przeżyło
Najważniejsza w życiu jest rodzina.
Najpierw ta, w której się urodziłeś,
później ta którą sam stworzyłeś. -
mamakejti wrote:przemiła w dotyku, za miesiąc kupię drugą taką
http://www.bonprix.pl/style/koszula-nocna-do-karmienia-278759086/?type=image&category=779&return=ref
śliczna
ażeby było mi dane kiedyś taką kupić
-
mamakejti wrote:przemiła w dotyku, za miesiąc kupię drugą taką
http://www.bonprix.pl/style/koszula-nocna-do-karmienia-278759086/?type=image&category=779&return=ref
Super!
ta w paski czerwona też jest fajna
i jesteś w stu procentach normalna, bo na Twoim miejscu też bym już gromadzila ubrania, nie tylko dla mamusi 
Ogólnie lubię bonprixa, niedrogo a całkiem fajne ubrania, tylko często rozmiarowka zawyzona
Najważniejsza w życiu jest rodzina.
skarbenieq wrote:Wg moich obliczeń wynika ze 6 tydzień i 4 dni (liczę od ostatniej miesiączki)
skarbenieq, ja dwa razy przeszłam taki scenariusz, że mi się ciąża przestała rozwijać w 6 tc, więc sama boję się tego magicznego dla mnie 6 tc, wg statystyk najwięcej ciąż kończy się właśnie wtedy, ze względu na wady genetyczne zarodka, matka natura dokonuje selekcji, żeby się dzieciątko z dużymi wadami nie urodziło, podejdź prosze do tego spokojnie, jesli to twoja 1 ciąża, to nie martw się, ja 1 też miałam do tyłu, a potem urodziłam zdrowe dziecko, choć też starałam się o nie po niepowodzeniu 3 lata
teraz ze spokojem słuchaj lekarzy, czy jesteś w szpitalu? bo ja trafiłam w swojej 1 ciąży dopiero w 10 tc, a to grozi sepsą, po prostu dbaj o siebie i nie doszukuj się wad w sobie
beta jest pewnym wyznacznikiem, ale co widać w obrazie usg? kontroluj proszę swoją sytuację, żeby panować nad wszystkim!
i nie denerwuj się bo na to co się zdarzy nie masz i tak już wpływu
trzymam kciuki za Ciebie"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
skarbenieq wrote:W niedziele ma być powtórzona beta i ma być zrobione usg.
Ja juz wszystko widzę w czarnych kolorach i w myślach szykuje sie na skrobanke... ;(;(
Pamiętaj, że stres nie będzie dobrze wpływal ani na Ciebie, ani na Maleństwo! Wiem, że łatwo jest mówić, a łzy same się cisną do oczu, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze!Najważniejsza w życiu jest rodzina.
skarbenieq wrote:Leżę w szpitalu. W niedziele miałam krwawienie i na usg dopatrzyli sie krwiaka. Ale krwawienie szybko ustało. Na usg było widać pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte. To moja 1 ciąża ;(
Tak cieżko wierzyć ze wszystko będzie dobrze ;(
To dobrze, że jesteś pod kontrolą, o nic się nie bój, jeśli ciąża się nie rozwija, to znaczy, że była bardzo wadliwa, ja to sobie tak to przetłumaczałam dwa razy, że to jest po coś, żeby poźniej cieszyć się zdrowym dzieckiem, naprawdę nie załamuj się, bo to nie jest koniec Twoich starań"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Drogie kochane ciężarówki ☺☺☺☺
Mamakejti ty jesteś krejzol☺ patrzta co wam znalazłam ☺
https://www.google.se/search?q=sexy+ciazowa+koszula+nocna&client=ms-android-samsung&source=lnms&prmd=inv&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwibhc-jhJDQAhUFkywKHepQCS0Q_AUIBygB&biw=360&bih=511&dpr=2#imgrc=uP0yHoTJkXueUM%3A
mamakejti lubi tę wiadomość

5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Skarbenieq trzymam za Ciebie kciuki mocno,bądź dobrej myśli choć wiem ze to ciężko,ją w sierpniu przy becie ponad 25 tys usłyszałam od lekarza ze szpitala ze taka wysoka beta to dlatego że kosmowka produkuje a ja mam czekac na poronienie bo to nie jest obraz odpowiedni na ten etap ciąży
-
W kazdej,ja biore rano i wieczorem bo brzuch sie juz uspokoił,moze za duzo chodzilam,no nie oszczedzalam sie przez ostatnie trzy tygodnie.cookiemonster wrote:Dobra, a ten cytrian to tak bez problemu w każdej aptece dostanę? I jedna dziennie rano czy wieczorem?? Bo ja już tyle biorę tych leków, że czuję się jak lekomanka;p
mamakejti, boski suwaczek
jesteś równo o tydzień przede mną, bo ja jestem teraz 4+1Antoś IVF,Julisia natural

-
Bardzo dobra reakcja,grunt to teraz myslec pozytywnie i ciązowo wlasniemamakejti wrote:Ja to jakaś popieprzona jestem, kupiłam sobie koszulę nocną ciążową....napiszcie, że to jednak normalna reakcja....

mamakejti lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural