CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
oo super, tak 90 to rok urodzeniabuba123 wrote:oby oby dajesz mi nadzieję
jesteś moją imienniczką ? a 90 to może rok urodzenia?
-
to nie dość że imienniczka to i rówieśniczkaPaulina_90 wrote:oo super, tak 90 to rok urodzenia

-
o proszębuba123 wrote:to nie dość że imienniczka to i rówieśniczka

A jaki miesiąc ur? Ja maj heh
W ramach solidarności przesyłam porcję wirusów ciążowych
-
Paulina_90 wrote:o proszę
A jaki miesiąc ur? Ja maj heh
W ramach solidarności przesyłam porcję wirusów ciążowych
hehe nie dziękuję żeby nie zapeszyć
... ja z czerwca
-
Jesli bardzo boli brzuch..czasem skurcze przy bólu sà grozniejsze niz lekko zawyzony magnez.cookiemonster wrote:Dziewczyny, zadzwoniłam do mojego lekarza, on uznał, że beta rośnie prawidłowo, a progesteron jest dalej w normie, więc nie ma potrzeby większej suplementacji. Biorę 2 razy dziennie po 2 tabletki 100mg dowcipnej, więc będę brała 3 razy dziennie.
Mam magnez - poważnie można 3 razy dziennie?
Ja tez sie zgadzam z doktorkiem
A 3×1 magnez to nie jest duzo w ciàzy,biorà wiecej kiedy brzuch twardnieje slbo skurcze dokuczajàWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 16:50
Antoś IVF,Julisia natural

-
Nooo kochana to poszłaś po bandzieAngie 31 wrote:No to wysiedzialam ☺ Mam 25 jajek!!! Ogólnie bo na lewym zawsze dużo było.Takich na które się lekarz szykuje jest 14❤❤❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ moje robaczki mają już po 12 mm❤
cieszą mnie takie wieści
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Tak tylko uzgodnij z lekarzem jaką dawke bo inaczej dowcipna sie wchłania a inaczej doustniemamakejti wrote:Słuchajcie, ja tez mam pytanie, wizytę u mojej ginki ciążowej mam dopiero 17 listopada, biorę teraz 2x100 luteiny dowcipnej, progesteron 38, myslicie, żeby brać więcej lutki, czy to wystarczy?
No i moje zapasy lutki wystarczą mi tylko do 15 listopada, myślicie, że mogę przejść na duphaston?Antoś IVF,Julisia natural

-
Bedzie sie dzialo...nominuje cie juz na ciezarówke...zalapiesz sie moze na lipiec ha haAngie 31 wrote:No to wysiedzialam ☺ Mam 25 jajek!!! Ogólnie bo na lewym zawsze dużo było.Takich na które się lekarz szykuje jest 14❤❤❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ moje robaczki mają już po 12 mm❤Antoś IVF,Julisia natural

-
Hyba jazdy magnez jest z B6..kup cytrian nie jest drogi a lepiej sie wchlsnia i pomoze przy tych bólach,ja od wczorsj mam spokój,czasem cos tam zabolicookiemonster wrote:Angie OMG!!! Żebyś potem trojaczków nie miała ;p
Z tym magnezem to ciekawe co piszecie - ja mam taki, który ma 60 jednostek, czyli biednie? Mam razem z witB6(?), bo ponoć wtedy lepiej się wchłania niż sam magnez - info od pani z apteki.Antoś IVF,Julisia natural

-
Tez mi braknie lutinusa,nie wiem jak mi dzis obliczyly te lutke ale mam tylko do srody a w sobote wizyta,braknie na dwa pelne dni..ale jakos sobie poradzemamakejti wrote:ojejku, bardzo Ci dziękuję za Twoją życzliwość, nie chcę Ci robić kłopotu, faktycznie to dobry pomysł, żeby wydłużyć przerwy pomiędzy, albo poszukam po koleżankach;) 5 tabsów mi brakuje;) dam radęAntoś IVF,Julisia natural

-
Wiecie co, patrzę na ten mój suwaczek ciążowy i nie mogę to uwierzyć, że to mój;) chciałabym żeby już byl 17 listopada, żebym wiedziała co i jak, a tak-petarda stresu. Wy też tak macie?
MonaLiza lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Ja kupuję ten magnez http://www.aptekagemini.pl/magnez-forte-wit-b6-x-30-kaps-apteo.html Chyba nie jest najgorszy bo ustały mi kołatania serca i nie mam skurczy w łydkach (tfuuuu!!). Tylko opisu nie rozumiem. Niby tego magnezu jest dużo, ale w składzie tego nie widać
edit zapomniałam dodać
1. Jagna super strasznie się cieszę, że beta rośnie!!
2. Mamakejt właśnie miałam ci pogratulować suwaczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 17:39
mamakejti lubi tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dobra, a ten cytrian to tak bez problemu w każdej aptece dostanę? I jedna dziennie rano czy wieczorem?? Bo ja już tyle biorę tych leków, że czuję się jak lekomanka;p
mamakejti, boski suwaczek
jesteś równo o tydzień przede mną, bo ja jestem teraz 4+1
-
cookiemonster wrote:Dobra, a ten cytrian to tak bez problemu w każdej aptece dostanę? I jedna dziennie rano czy wieczorem?? Bo ja już tyle biorę tych leków, że czuję się jak lekomanka;p
mamakejti, boski suwaczek
jesteś równo o tydzień przede mną, bo ja jestem teraz 4+1
Cookie, cytrynian magnezu, zerknęłam do tego magnezu co marzusiax bierze tam jest pół na pół chlorek magnezu i cytrynian magnezu, zerknij tu https://kfd.nu/pl/kfd-mgznb6-zma-120-tabletek-32.html?gclid=Cj0KEQjw4_DABRC1tuPSpqXjxZwBEiQAhMIp6w-F0-9E666Fx8wadX3GqBE-AdZpWZSJjM2-0oj1jnUaAv5Z8P8HAQ
a w aptece poproś po prostu o magnez w postaniu cytrynianu magnezu (albo mleczan)
a ja biorę ten (wcześniej był cytrynian magnezu Swansona, ale teraz mają tylko proszek, a ja jestem za leniwa, żeby bawić się w rozpuszczanie w wodzie) http://fit-zone.pl/index.php?p1338,cytrynian-magnezu-200-mg-100-tabletek-suplement-diety-promocjaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 18:40
"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Cookiemonster, Jaguś piękne te wasze bety !!! Gratulacje dziewczyny i rozsiewające nam tu tych wiruskków jak najwiecej!!!
Angie no ty to kura pierwszorzędna jestes
matko tyle jajcorow
)) teraz tylko zapłodnić i siup i tez będziesz testować!!!
Dziękuje dziewczyny za radę! Zamówiłam tak jak doradzalyscie, te formę hetatowa i do tego jeszcze sobie dobrałam wit C bo teraz wszyscy wokół chorują a ja jeszcze taka nie czuje sie całkiem doleczona.
Ide dzis wczesniej wstać wiec zycze wszystkim miłego wieczorku!!!
Będzie córeczka