CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki69 wrote:Serduszko pojawia się około 21-24dnia po owulacji to chyba nie zależy od bety...Antoś IVF,Julisia natural
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, beta z poniedziałku 18dpo 427, dziś po 71h 1175, tylko kurde progesteron spada - tylko 16:( a biorę 600mg lutki.Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Hejka Cookiemonster;) u mnie 3 listopada (tydzień temu) beta była 1980,34
a progesteron 38,3 zobaczymy czy coś tam rośnie, bo mnie brzuch cały czas pobolewa...
trzymam kciuki za Ciebie!Antoś IVF,Julisia natural
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, beta z poniedziałku 18dpo 427, dziś po 71h 1175, tylko kurde progesteron spada - tylko 16:( a biorę 600mg lutki.
Cookie, ale przedział proga w I trymestrze to 9 - 47, więc spokojnie, ewentualnie skonsultowałabym z ginem czy nie dorzucić czegoś jeszcze do lluteiny, na wszelki wypadek, a beta piękna!!!!! Zazdroszczę i czekam na swój wynik!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyCookie, nie przejmuj sie progiem, o jest wyrzucany w róznych momentach dnia, nie idzie do końca zbadać jego wartości. Jak bierzesz proga to bierz, bierz tez dużo magnezu, najlepiej magne b6, bo to jest lek a nie suplement i ja na serio czuję róznicę.
W ogóle na zachodzie odchodzi się juz od suplementacji proga, ale ja biore bo tez mam psychikę lepszą jak biorę. Wszystko jest dobrze:*
Jaram się Twoja betą i przyrostem śrdnim dwudniowym rzędu 98,5%
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jesteście boskie :-* dzwoniłam do gina i stwierdził, że przyrost bardzo dobry i on jest spokojny, progesteron go nie martwi, ale kazał pojechać do apteki i pożyczyć dupka i teraz mam brać 3*2 lutki dowcipne (100mg) i 2*2 dupki, więc od razu pojechałam i wykupiłam. W środę na 17.00 mam wizytę i jak do tego czasu będzie wszystko ok, to będę go molestowała o zastrzyki z progiem.
ojejku, mamakejti lubią tę wiadomość
-
Ja dzis powiedzialam szefowi o ciazy,zeby mial czas znalezc kogos na zastepstwo.Przyjàl to z usmiechem i mówił zebym poszla juz na L4 bo róznie w pracy moze byc a dla niego to bedzie stres mnie pilnowac.Nie wiem od kiedy pójde na zwolnienie,poszlabym juz od początku grudnia ale tez nie mam pewnosci ze ciaza sie utrzyma..Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczynki, moja beta dzisiaj to 12566,52, tydzień temu było 1980, więc przyrost jest, jakkolwiek nie jest szalony...a wyniku progesteronu jeszcze nie mam....
ojejku, cookiemonster, Katka80, Wedmoczka, Kinga40, Justyna911, marzusiax lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Ja dzis powiedzialam szefowi o ciazy,zeby mial czas znalezc kogos na zastepstwo.Przyjàl to z usmiechem i mówił zebym poszla juz na L4 bo róznie w pracy moze byc a dla niego to bedzie stres mnie pilnowac.Nie wiem od kiedy pójde na zwolnienie,poszlabym juz od początku grudnia ale tez nie mam pewnosci ze ciaza sie utrzyma..
Ale w 6-8-10 tygodniu nawet nie myślałam, aby iść na l4 i rewolucje w pracy urządzać, z tych samych powodów dla których Ty masz wątpliwości.
ed. ale jakbyś sie gorzej czuła to możesz zawsze poprosić o zmniejszenie czasu pracy, i z opisu pewnie Twój szef na to pójdzie - mój poszedł i ostatnio pracuję po 4-5h max
mamakejti wrote:Dziewczynki, moja beta dzisiaj to 12566,52, tydzień temu było 1980, więc przyrost jest, jakkolwiek nie jest szalony...a wyniku progesteronu jeszcze nie mam....
przyrst jest extra, nie patrz już w kalkulatory nawet, bo powyżej 6000 nie ma norm ile powinno rosnąc, do 6000 niby podwaja się w 4 doby (96h) a potem coraz wolniej.
Extra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 13:05
mamakejti lubi tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, jesteście boskie :-* dzwoniłam do gina i stwierdził, że przyrost bardzo dobry i on jest spokojny, progesteron go nie martwi, ale kazał pojechać do apteki i pożyczyć dupka i teraz mam brać 3*2 lutki dowcipne (100mg) i 2*2 dupki, więc od razu pojechałam i wykupiłam. W środę na 17.00 mam wizytę i jak do tego czasu będzie wszystko ok, to będę go molestowała o zastrzyki z progiem.Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Dziewczynki, moja beta dzisiaj to 12566,52, tydzień temu było 1980, więc przyrost jest, jakkolwiek nie jest szalony...a wyniku progesteronu jeszcze nie mam....
mamakejti lubi tę wiadomość
-
Ojejku - dzięki!
Wiecie co, ja już powiedziałam w swoich dwóch pracach o ciąży, żeby się nie zdziwili jak będą jakieś l4 i żeby powoli zastępstwa szukać, a że jedna robotę mam stresującą, to naprawdę rozważam L4 od grudnia"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Cooki , mamakejti super wiadomości . Piękne bety.
Jagna jak będę miała dłuższą chwilkę wrzucę fotę, bo na razie nie wiem za bardzo jak.
Jak ja się cieszę, że przed nami długi weekend dziewczyny. Coś wypompowana jestem i spadło mi ciśnienie. Chodzę jak zombi. Nawet rogal marciński nie pomógłVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
mamakejti wrote:Dobra, dorzucili też progesteron, 40,70 czyli jest ok......
aaaaaaaaaaaaaaaaaa Laski ja naprawdę w ciąży jestem!!!!!!!!mamakejti lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Moj lekarz jest przeciwnikiem acardu,nic nie bralam tylko progesteron