CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Tak dziewczyny melduje się wam już W dwupaku z moimi 2 kropkami:-)
ana1122 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
To teraz jeszcze Jagienka musi nam zdać relacje z wizyty.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ania staraczka jaka piękna buziulka❤
Ana1122 baaardzo trzymam kciuki za waszą trójkę dbaj o siebie teraz i pamiętaj marzenia się spełniają ❤ana1122 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny wszystko jest super i to najważniejsze:)))będziemy mieć dziewczynkę,która teraz waży 250 g i mierzy 18 cm:))znów zjadłam cukierka przed badaniem i chwile trwało badanie bo pani doktor nie mogła ocenić bo się tak wiercila:)))1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Sorki ze tak pózno ale jeszcze drobne zakupy byly w Kraku a potem wyjechac to masakra.Jestem w domku zjadlam obiad wiec chwilke dycham i do pracy.
Mamy pièkny duzy juz pècherzyk a w pècherzyku ktosza tydzien w poniedzialek kolejna wizyta juz serduszkowa.Szukal dzis ale jeszcze pikawy nie ma.Zarodek jeden
wynik z proga tydzien temu 42,65 dzis pobrał raz jeszcze do porównania.Kolejny raz dostałam witaminki,nic nie mówilam ze dostalsm tydzien temu bo przeciez sie przydadzà(35zl to jakby rabat za koszta wizyt
)Fotki w tym tygodniu nie dał ale obiecał za tydzien bo bedzie lepiej juz widac.Mam nadzieje ze serducho zabije i juz nie przestanie bic.
ana1122, Olciaaa, cookiemonster, nevergiveup, marzusiax, mamakejti, Misia 69 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Sorki ze tak pózno ale jeszcze drobne zakupy byly w Kraku a potem wyjechac to masakra.Jestem w domku zjadlam obiad wiec chwilke dycham i do pracy.
Mamy pièkny duzy juz pècherzyk a w pècherzyku ktosza tydzien w poniedzialek kolejna wizyta juz serduszkowa.Szukal dzis ale jeszcze pikawy nie ma.Zarodek jeden
wynik z proga tydzien temu 42,65 dzis pobrał raz jeszcze do porównania.Kolejny raz dostałam witaminki,nic nie mówilam ze dostalsm tydzien temu bo przeciez sie przydadzà(35zl to jakby rabat za koszta wizyt
)Fotki w tym tygodniu nie dał ale obiecał za tydzien bo bedzie lepiej juz widac.Mam nadzieje ze serducho zabije i juz nie przestanie bic.
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
My byliśmy w Bonarce i to co tam się działo to tak jakby tydzień były sklepy nieczynne także Jagna wyobrażam sobie co się musiało dziać na wylocie...
-
ana1122 wrote:Tak dziewczyny melduje się wam już W dwupaku z moimi 2 kropkami:-)
a co z trzecim,wysłany na zimowisko?
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Cudnie,mam nadzieje ze idziesz moimi sladami choc jesli pragniesz blizniaków to zycze by oba zostały &&
a co z trzecim,wysłany na zimowisko?
-
Jagna 75 wrote:Ania super fotka,super wiesci,córa miodzio
ma zadziorny nosek
A to bylas u tej samej doktorki co na pierwszych prenatalnych?Bylas prywatnie czy na nfz?