CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie ja tak samo jak Jagna mało jajek I brzuch miałam normalny. Ale Dziewczyny pisały że po punkcji im przechodzilo. A ty jak się czujesz? co Z ta hiperka?
-
mamakejti wrote:wow, szacun, ja słaba jestem z regularnością porządkowania zdjęć...ale może mnie zdopingujesz, pozazdroszczę i też spróbuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 19:44
Antoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:A ja tak was czytam i wam zazdroszczę szczęścia. Ja niestety póki co tego szczęścia nie zaznam tyle się staramy pół roku i nic nie wychodzi
-
Katka nie mamy absolutnie żadnych preferencji,byle by dzidziuś Byl zdrowy.
Zabawne tylko jest to ze.musze sobie przestawić myślenie o moim dzidziusiu bo jakoś od początku czułam wewnętrznie ze będzie chłopiec i cały czas raczej myślałam w kategoriach "on")))))
Zresztą tak mnie też otoczenie nakręcalo ze wyglądam na chłopca hihihi
Ale.cieszymy się bardze! !!
Mamakejti dużo zdrowia dla Twoich najbliższych! !! -
panan12 wrote:A ja tak was czytam i wam zazdroszczę szczęścia. Ja niestety póki co tego szczęścia nie zaznam tyle się staramy pół roku i nic nie wychodziAntoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Angie ja tak samo jak Jagna mało jajek I brzuch miałam normalny. Ale Dziewczyny pisały że po punkcji im przechodzilo. A ty jak się czujesz? co Z ta hiperka?
No właśnie nie wiem czy ją mam czy nie.Czuję się już dobrze nawet wyszlam na dwór na chwilę ale powoli chodzę i jeszcze na wpół zgieta podobnie jak po cesarke miałam tak jakby jeszcze coś ciążylo mi na dole ale hiperka objawia się później jakoś prawda?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna 75 wrote:Poprostu zbiera sie woda w organizmie i wszystkie puchniem
teraz nie bede sie wstydzic mojej oponki bo mam wymówke..oczywiscie nie wszyscy wiedzà tylko ci najblizsi ale juz w swieta pewnie wszyscy sie domyslą podczas wizyt
Dobrze że nikt mnie teraz nie odwiedza bo mój brzuch wygląda jak w zaawansowanej ciąży i niepotrzebne pytania bym miała a tam jest pustka...
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
mamakejti wrote:Angie, ja bez stymulacji, a brzuch mam jak 5mc, naprawdę taki idealnie napompowany, ja nie wiem od czego to zależy....
Tylko że ja teraz wyglądam jak cyrkowiec nóżki jak patyczki a brzunio jak u chłopów po wypiciu 5 piw
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:No właśnie nie wiem czy ją mam czy nie.Czuję się już dobrze nawet wyszlam na dwór na chwilę ale powoli chodzę i jeszcze na wpół zgieta podobnie jak po cesarke miałam tak jakby jeszcze coś ciążylo mi na dole ale hiperka objawia się później jakoś prawda?Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Hiperka kilka dni po punkcji. a do ciebie dzwonili już?
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:U mnie w soboty i niedziele klinika jest nieczynna więc moje malenstwa są teraz same ale jest ich sporo to może nie czują się zbytnio samotne wciąż o nich myślę ❤Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dzien dobry
W nocy dowiedzialam sie ze przyjaciólki siostrze rozwiązali ciąze,mała ma 970g i 37cm,Boziu taki mały bąbelek.Mam nadzieje ze nadrobi wszystko i obejdzie sie bez komplikacji -
Dzień dobry.
I ja również z sentymentem wracam na to forumPodczytuję Was, kibicuję i cieszę się z każdych mniejszych (wyhodowane jajka, owu) i większych (ciążunie) sukcesów.
AniaStaraczka85 piękna córunia, zdjęcie przepiękne. Gratulacje!
U mnie już 11tc, baardzo szybko ten czas leci. Wizyta już za 15dni
Jagienko trzymam kciuki za maleństwo koleżanki. Osobiście znam chłopca który urodził się z wagą 900g, w sierpniu skończył rok i JEST ZDROWY. -
Witam Was niedzielnie!
U mnie dzisiaj leniwie, w końcu, tzn. poleguję sobie, bo mnie jakoś brzuch pobolewa, magnez wzięty, muszę chyba zwolnić tempo;)
Dobrej niedzieli dla Was i Waszych Rodzin, Fasolek, Jajeczek;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Dzien dobry
W nocy dowiedzialam sie ze przyjaciólki siostrze rozwiązali ciąze,mała ma 970g i 37cm,Boziu taki mały bąbelek.Mam nadzieje ze nadrobi wszystko i obejdzie sie bez komplikacjiMusi być dobrze.
U mnie dziś 27 dc, test negatywny... czekam na okres zeby umawiąć się na laparoskopię.
Miłego popołudnia Dziewczyny,
szybko zleciał mi ten przedłużony weekend -
Olciaaa wrote:Zdrówka dla Maleństwa
Musi być dobrze.
U mnie dziś 27 dc, test negatywny... czekam na okres zeby umawiąć się na laparoskopię.
Miłego popołudnia Dziewczyny,
szybko zleciał mi ten przedłużony weekend
Olcia, ale jak test sikany negatywny, to Ty może się jeszcze na tę laparo nie umawiaj;)
ja zawsze betowałam w 26 dc...
leniwego popołudnia!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."