CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie ja tak samo jak Jagna mało jajek I brzuch miałam normalny. Ale Dziewczyny pisały że po punkcji im przechodzilo. A ty jak się czujesz? co Z ta hiperka?
-
Musze ten album dopiero kupic ale po serduszkowej,wkleje ci link jaki album chce kupicmamakejti wrote:wow, szacun, ja słaba jestem z regularnością porządkowania zdjęć...ale może mnie zdopingujesz, pozazdroszczę i też spróbuję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 19:44
Antoś IVF,Julisia natural

-
Pol roku to jest mało. Tu są osoby które się staraja po rok dwa a nawet trzy. Na Każda przyjdzie kolejpanan12 wrote:A ja tak was czytam i wam zazdroszczę szczęścia. Ja niestety póki co tego szczęścia nie zaznam tyle się staramy pół roku i nic nie wychodzi

-
Katka nie mamy absolutnie żadnych preferencji,byle by dzidziuś Byl zdrowy.
Zabawne tylko jest to ze.musze sobie przestawić myślenie o moim dzidziusiu bo jakoś od początku czułam wewnętrznie ze będzie chłopiec i cały czas raczej myślałam w kategoriach "on"
)))))
Zresztą tak mnie też otoczenie nakręcalo ze wyglądam na chłopca hihihi
Ale.cieszymy się bardze! !!
Mamakejti dużo zdrowia dla Twoich najbliższych! !! -
Kochana,mój cud rosnie we mnie po ponad czterech latach staran,ale teraz budze sie kazdego dnia i zastanawiam sie czy to dziecko jeszcze zyje bo juz jedno straciłam i nikt teraz tez nie dał mi gwarancji ze bedzie juz ok.Nie łatwa to walka ale jesli sie pragnie to tylko ma sie nadzieje ze kiedys sie to uda,wystarczy nie wątpic i byc cierpliwym.panan12 wrote:A ja tak was czytam i wam zazdroszczę szczęścia. Ja niestety póki co tego szczęścia nie zaznam tyle się staramy pół roku i nic nie wychodzi
Antoś IVF,Julisia natural

-
ana1122 wrote:Angie ja tak samo jak Jagna mało jajek I brzuch miałam normalny. Ale Dziewczyny pisały że po punkcji im przechodzilo. A ty jak się czujesz? co Z ta hiperka?
No właśnie nie wiem czy ją mam czy nie.Czuję się już dobrze nawet wyszlam na dwór na chwilę ale powoli chodzę i jeszcze na wpół zgieta podobnie jak po cesarke miałam tak jakby jeszcze coś ciążylo mi na dole ale hiperka objawia się później jakoś prawda?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna 75 wrote:Poprostu zbiera sie woda w organizmie i wszystkie puchniem
teraz nie bede sie wstydzic mojej oponki bo mam wymówke..oczywiscie nie wszyscy wiedzà tylko ci najblizsi ale juz w swieta pewnie wszyscy sie domyslą podczas wizyt
Dobrze że nikt mnie teraz nie odwiedza bo mój brzuch wygląda jak w zaawansowanej ciąży i niepotrzebne pytania bym miała a tam jest pustka...
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
mamakejti wrote:Angie, ja bez stymulacji, a brzuch mam jak 5mc, naprawdę taki idealnie napompowany, ja nie wiem od czego to zależy....
Tylko że ja teraz wyglądam jak cyrkowiec nóżki jak patyczki a brzunio jak u chłopów po wypiciu 5 piw
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ja sie tak dziwnie czulsm przez trzy dni potem przeszłoAngie 31 wrote:No właśnie nie wiem czy ją mam czy nie.Czuję się już dobrze nawet wyszlam na dwór na chwilę ale powoli chodzę i jeszcze na wpół zgieta podobnie jak po cesarke miałam tak jakby jeszcze coś ciążylo mi na dole ale hiperka objawia się później jakoś prawda?Antoś IVF,Julisia natural

-
U mnie w soboty i niedziele klinika jest nieczynna więc moje malenstwa są teraz same ale jest ich sporo to może nie czują się zbytnio samotne wciąż o nich myślę ❤ana1122 wrote:Hiperka kilka dni po punkcji. a do ciebie dzwonili już?

5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Klinika moze nieczynna ale zespól który opiekuje sie zarodkami pewnie pracujeAngie 31 wrote:U mnie w soboty i niedziele klinika jest nieczynna więc moje malenstwa są teraz same ale jest ich sporo to może nie czują się zbytnio samotne wciąż o nich myślę ❤Antoś IVF,Julisia natural

-
O jej to trzymam za nich kciuki!!takie maleństwo,mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze!!!Jagna 75 wrote:Dzien dobry

W nocy dowiedzialam sie ze przyjaciólki siostrze rozwiązali ciąze,mała ma 970g i 37cm,Boziu taki mały bąbelek.Mam nadzieje ze nadrobi wszystko i obejdzie sie bez komplikacji -
Dzień dobry.
I ja również z sentymentem wracam na to forum
Podczytuję Was, kibicuję i cieszę się z każdych mniejszych (wyhodowane jajka, owu) i większych (ciążunie) sukcesów.
AniaStaraczka85 piękna córunia, zdjęcie przepiękne. Gratulacje!
U mnie już 11tc, baardzo szybko ten czas leci. Wizyta już za 15dni
Jagienko trzymam kciuki za maleństwo koleżanki. Osobiście znam chłopca który urodził się z wagą 900g, w sierpniu skończył rok i JEST ZDROWY. -
Witam Was niedzielnie!
U mnie dzisiaj leniwie, w końcu, tzn. poleguję sobie, bo mnie jakoś brzuch pobolewa, magnez wzięty, muszę chyba zwolnić tempo;)
Dobrej niedzieli dla Was i Waszych Rodzin, Fasolek, Jajeczek;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
nick nieaktualnyZdrówka dla MaleństwaJagna 75 wrote:Dzien dobry

W nocy dowiedzialam sie ze przyjaciólki siostrze rozwiązali ciąze,mała ma 970g i 37cm,Boziu taki mały bąbelek.Mam nadzieje ze nadrobi wszystko i obejdzie sie bez komplikacji
Musi być dobrze.
U mnie dziś 27 dc, test negatywny... czekam na okres zeby umawiąć się na laparoskopię.
Miłego popołudnia Dziewczyny
,
szybko zleciał mi ten przedłużony weekend -
Olciaaa wrote:Zdrówka dla Maleństwa
Musi być dobrze.
U mnie dziś 27 dc, test negatywny... czekam na okres zeby umawiąć się na laparoskopię.
Miłego popołudnia Dziewczyny
,
szybko zleciał mi ten przedłużony weekend
Olcia, ale jak test sikany negatywny, to Ty może się jeszcze na tę laparo nie umawiaj;)
ja zawsze betowałam w 26 dc...
leniwego popołudnia!"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH