CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Olcia, ale jak test sikany negatywny, to Ty może się jeszcze na tę laparo nie umawiaj;)
ja zawsze betowałam w 26 dc...
leniwego popołudnia!. Chciałabym żeby mi tą laparo ok 22 zrobili, bo może ona coś wyjaśni.
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny wszystko jest super i to najważniejsze:)))będziemy mieć dziewczynkę,która teraz waży 250 g i mierzy 18 cm:))znów zjadłam cukierka przed badaniem i chwile trwało badanie bo pani doktor nie mogła ocenić bo się tak wiercila:)))
-
Agnes dzięki:))
dziewczyny czy Wam też z forum poznikała zakładka "moje tematy"? bo jak od wakacji zniknęła to ja jej nie ma i za każdym razem wchodzę od samego początku... -
AniaStaraczka85 wrote:Agnes dzięki:))
dziewczyny czy Wam też z forum poznikała zakładka "moje tematy"? bo jak od wakacji zniknęła to ja jej nie ma i za każdym razem wchodzę od samego początku... -
AniaStaraczka85 wrote:Agnes dzięki:))
dziewczyny czy Wam też z forum poznikała zakładka "moje tematy"? bo jak od wakacji zniknęła to ja jej nie ma i za każdym razem wchodzę od samego początku...Antoś IVF,Julisia natural
-
Wyobraźcie sobie że postanowiłam jednak dać szansę fioletowej stronie i weszłaam na forum kwietniowe szczęścia i powiem Wam,że Dziewczyny sympatycznie mnie przyjęły,spotkałam też ATAT która jest kilka dni różnicy ode mnie:)
Ale z Was nie zrezygnuję nigdy -
cześć. ja lecę na clo drugi cykl. pierwszy bez efektów. w tym dołożyłam jeszcze oeparol, do tego bromergon już od ponad roku. doktor zapowiadał, że jesli nie uda się w pierwszym cyklu z clo, mam się absolutnie nie przejmować. fakt, dopiero w tym cyklu odczuwam jakieś objawy zażywania leku- mam dziwne uderzenia gorąca, boli mnie jajnik (jestem w 13 dc), kreci się w głowie od czasu do czasu. wiec zobaczymy. z tego co czytam, wielu z Was się udało, więc może i na mnie nadejdzie pora. mam nadzieję.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
AniaStaraczka85 wrote:Wyobraźcie sobie że postanowiłam jednak dać szansę fioletowej stronie i weszłaam na forum kwietniowe szczęścia i powiem Wam,że Dziewczyny sympatycznie mnie przyjęły,spotkałam też ATAT która jest kilka dni różnicy ode mnie:)
Ale z Was nie zrezygnuję nigdyAntoś IVF,Julisia natural
-
Marlena88 wrote:cześć. ja lecę na clo drugi cykl. pierwszy bez efektów. w tym dołożyłam jeszcze oeparol, do tego bromergon już od ponad roku. doktor zapowiadał, że jesli nie uda się w pierwszym cyklu z clo, mam się absolutnie nie przejmować. fakt, dopiero w tym cyklu odczuwam jakieś objawy zażywania leku- mam dziwne uderzenia gorąca, boli mnie jajnik (jestem w 13 dc), kreci się w głowie od czasu do czasu. wiec zobaczymy. z tego co czytam, wielu z Was się udało, więc może i na mnie nadejdzie pora. mam nadzieję.Antoś IVF,Julisia natural
-
Q Marlena napewno przyjdzie czas na Ciebie,musisz tylko się uzbroić w cierpliwość:)powodzenia!
Jagna co wieczór jak się położę to czuje delikatne pukniecia a teraz nawet jak puściłam jej pozytywke to się rozruszala i nawet udało mi się zaobserwować ze czasem w jednym miejscu brzuch się rusza,oczywiście jak zawołałam męża z łazienki to przestała,charakterna dziunia:)wczoraj badanie tez chwile trwało bo pokazywała się wtedy kiedy jej pasowało:))
Jagna a kiedy masz wizytę serduszkowa?marzusiax lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Q Marlena napewno przyjdzie czas na Ciebie,musisz tylko się uzbroić w cierpliwość:)powodzenia!
Jagna co wieczór jak się położę to czuje delikatne pukniecia a teraz nawet jak puściłam jej pozytywke to się rozruszala i nawet udało mi się zaobserwować ze czasem w jednym miejscu brzuch się rusza,oczywiście jak zawołałam męża z łazienki to przestała,charakterna dziunia:)wczoraj badanie tez chwile trwało bo pokazywała się wtedy kiedy jej pasowało:))
Jagna a kiedy masz wizytę serduszkowa?
Wizyte mam za tydzien w poniedzialek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:31
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ana1122 ile jeszcze dni do bety?Sikacza planujesz wczesniej?