CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No tak u mnie nie ma tych aptek, Katowice. Znalazłam za 110 zł myślę, że może tam kupię jeśli nie dorwę taniej
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,witam się w piękna ciepła niedziele:))
Jagna jutro wizyta???trzymam mocno kciuczory napisz tylko o której godzinie.
Mnie się w piątek udało kupić te specjalnie robione globulki,mam znajomego w aptece który zrobił mi je błyskawicznie,mam nadzieje ze po tej serii cytologia poprawi się)
-
nick nieaktualnyMeli92 wrote:A ja jestem taka zła. Choroba mnie próbuje rozłożyć. Myślałam, że umrę wczoraj. Głowa , dreszcze raz gorąco, raz zimno no i gardło boli. Nawet nie chce myśleć co teraz.
-
SusannaDean wrote:Trzeba by naturalne sposoby jakieś zaaplikować, miód czy cytryna..syrop z buraka i cebuli. To nie powinno wpływać na nic. A ja tak miałam jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży to miałam dreszcze i rzuty gorąca, gorączkę i totalne przeziębienie...dali mi antybiotyk.
-
nick nieaktualny
-
Meli92 wrote:Ja sie szykuje do pracy, godzina mi zostala. Maz robi sok z marchewek , zjem czosnek i gardlo przeplucze woda z sola. Moze cos pomoze
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Na kazdym wàtku dzis zastój
Ja wczoraj szalałam na zakupach "szpitalnych" bo musiałam nabyć nowe kapcie, szlafrok i jakąś koszulinę bo w śr idę do szpitala. No i zrobiłam sobie kolejne badania
Miłego popołudnia Wam życzę
-
A ja cały weekend pracowicie. Zaraz jeszcze musze upiec miski do szkoły na dzień misia bo moja latorośl się zgłosiła
Super.
Kurde jeszcze jakaś infekcja mi się wydała. Muszę jutro dzwonić do położnej żeby dostać się do gina.
Jagna o której masz wizytę? Trzymam kciuki żeby serducho juz mocno biło.
Olcia oby laparo znalazło przyczyny niepowodzeń i je zlikwidowalo.
Lecę piec te ciastka. Uff
Olciaaa lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:A ja cały weekend pracowicie. Zaraz jeszcze musze upiec miski do szkoły na dzień misia bo moja latorośl się zgłosiła
Super.
Kurde jeszcze jakaś infekcja mi się wydała. Muszę jutro dzwonić do położnej żeby dostać się do gina.
Jagna o której masz wizytę? Trzymam kciuki żeby serducho juz mocno biło.
Olcia oby laparo znalazło przyczyny niepowodzeń i je zlikwidowalo.
Lecę piec te ciastka. Uff
Katka, ja upiekę jednego dużego, na szczęście mam foremkęjuhu!!!!łączę się z Tobą w szale piekarskim;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."