CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja też pod kątem wypadania włosów robię te badania.
Ja dziś ide do mojego starego gina, z ktorym kiedys zachodziłam w ciaze mimowolnie, ze tak powiem:) Może mi znowu sie poszczesci. On mi kiedys chcial dac CLO, tak wiec pewnie to zaproponuje, a moze cos innego z moim zestawem wynikow. Dziś niestety 1dcAle jeszcze mam szansę byc na Boże NArodzenie w ciazy:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Dzień Misia???hmmm nie wiedziałam że taki jest:) Dziś była u nas nasza 4letnia chrzesnica wiec mieliśmy przedsmak tego co będzie za kilka lat-napier... tableta z grami,w tv jakiś kanał abc z bajkami,tańce na parkiecie i w kolko jedna i ta sama melodyjka:))) " coś tam coś tam where are you,here i am here i am i love you"
)) może mamakejti kojarzy:)
jakbym o moim Filipie czytała
-
ja też byłam dziś podglądać i zagadka nie została rozwiązana. Pęcherzyka nie ma, ale endo jak po owulacji, nie ma płynu ani ciałka żółtego, czyli jakby owy nie było, ale raczej już jej nie będzie. za 5 dni mam zrobić progesteron, może zagadka się rozwiąże? Ostatni mój potwierdzony brak owulacji śpi w łóżeczku, oby historia się powtórzyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 17:16
-
Cześć Dziewczyny,
nie było mnie tu bardzo długo. Po poronieniu nie mogłam dojść do Siebie. Gratulacje dla wszystkich którym się udało! W piątek miałam histeroskopie - usunięcie polipa. Wyniki hist-pad za dwa tygodnie. Powiedźcie mi kiedy po zabiegu będę mogła się znowu starać- oczywiście na CLO bo bez tego nie da rady.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Cześć Dziewczyny,
nie było mnie tu bardzo długo. Po poronieniu nie mogłam dojść do Siebie. Gratulacje dla wszystkich którym się udało! W piątek miałam histeroskopie - usunięcie polipa. Wyniki hist-pad za dwa tygodnie. Powiedźcie mi kiedy po zabiegu będę mogła się znowu starać- oczywiście na CLO bo bez tego nie da rady.
Co do tego kiedy można się starać po histero to myślę że najlepiej zapytać lekarza...ja po laparo tej diagnostycznej połączonej z histeroskopia mogłam od następnego cyklu ale Ty miałaś konkretny zabieg leczniczy wiec lepiej zapytaj gina -
ania1985 wrote:Cześć Dziewczyny,
nie było mnie tu bardzo długo. Po poronieniu nie mogłam dojść do Siebie. Gratulacje dla wszystkich którym się udało! W piątek miałam histeroskopie - usunięcie polipa. Wyniki hist-pad za dwa tygodnie. Powiedźcie mi kiedy po zabiegu będę mogła się znowu starać- oczywiście na CLO bo bez tego nie da rady. -
nick nieaktualnyTuśka87 wrote:Cześć kochane. Muszę Wam przyznać, że niesamowicie tesknię za rozmowami na forum. Praktycznie wszystkie że starego składu już w ciąży. Olcia, to mi naposz co i jak po laparo. Ja idę 12 grudnia. Może powiedzą, czemu wciąż nie mamy dziecka. Przesyłam pozdrowionka i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Jagny. :*
Jasne dam znać jak po, wszystko Ci opiszę
Ja już mam praktycznie wszystko gotowe, poza wynikami na grupę krwi, robiłam w sobotę i okazało się, że czeka się na nie ok 5 dni. Nie wiem czy Twój lekarz kazał Ci mieć te badania, zrób je trochę wcześniej (np 2 tyg przed laparo). Mam ogromną nadzieję, że ta operacja cos pomoże bo to mój 12 cykl
Wam też tak zleciał szybko ten czas?
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:OlcIa to będę trzymać kciuki za laparo,hmm przeszłam w sumie 2 w tym roku...
Życzę abyś za niedługo doczekała się dzidziusia jak ja:))będzie dobrze! !
U mnie jest podejrzenie endometriozy. Dlaczego musiałaś mieć aż 2 laparoskopie? I w jakim odstępie czasu?
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Dzięki Kochana, czyli laparo może pomóc
U mnie jest podejrzenie endometriozy. Dlaczego musiałaś mieć aż 2 laparoskopie? I w jakim odstępie czasu?
-
A co konkretnie pomogło? Pewnie wszystko po trochu- wyłączenie głowy, miesiac wcześniej ciąża która ponoć jest taka rewolucja hormonalna ze dużo łatwiej jest zajść po niż kiedykolwiek no i pewnie te laparoskopie po czesci także:)zwłaszcza ta pierwsza bo wtedy przedmuxhali jajowody,usunęli małe ogniska endometriozy i jakieś zrosciki
Sylvi83:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:A co konkretnie pomogło? Pewnie wszystko po trochu- wyłączenie głowy, miesiac wcześniej ciąża która ponoć jest taka rewolucja hormonalna ze dużo łatwiej jest zajść po niż kiedykolwiek no i pewnie te laparoskopie po czesci także:)zwłaszcza ta pierwsza bo wtedy przedmuxhali jajowody,usunęli małe ogniska endometriozy i jakieś zrosciki
U nas poza tym wszystko ok, moje hormony się ustabilizowały (nadal biorę bromergon i euthyrox) Męża wyniki też ok. Staram się też wrzucać na luz, zająć czymś głowę, żeby się nie nakręcać
poza naszym forum nic innego nie czytam
-
Dziewczyny troche sie martwie bo bylam dzis u zwyklego gina, ktory sprawdzal mi macicde po histeroskopii i powiedzial ze cos jest nie tak, ze jest jakby polip czy blizna. Zapytalam czy jakos to sie leczy, powiedzial, ze nie ma czasu i przepisal mi CLO na stymulacje. Byla na monitorze taka czarna kropka, boje sie ze cos mi uszkodzili
-
nick nieaktualnyMonaLiza wrote:Dziewczyny troche sie martwie bo bylam dzis u zwyklego gina, ktory sprawdzal mi macicde po histeroskopii i powiedzial ze cos jest nie tak, ze jest jakby polip czy blizna. Zapytalam czy jakos to sie leczy, powiedzial, ze nie ma czasu i przepisal mi CLO na stymulacje. Byla na monitorze taka czarna kropka, boje sie ze cos mi uszkodzili
ale u mnie obydwoje zaproponowali podobne metody leczenia. 3mam kciuki, żeby u Ciebie było wszystko dobrze
-
Olciaaa wizyte w klinice mam dopiero 27 grudnia wiec chcialam w miedzy czasie sprawdzic, zadzialac. Ale w moim miescie trudno o gina od trudnych przypadkow. Ale wiecie co jeszcze sie nakrecilam, ze w ciazy jestem. Jak pokazal mi ta plamke to wyglada jak pecherzyk ciazowy. Pomyslalam, ze skoro dzis mam 1 dc to moze to plamienie implantacyjne.. Juz mialam lecic po test ciazowy jak jednak resztki rozsadku kazaly mi zostac w domu. Tylko teraz boje sie wziac CLO jak jest tam niby jakas blizna.