CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Mój dzieć jest juz raz wiekszy niz tydzien temu ma juz 12,24mm 7+3tc
Serce bije mocno...a u mnir jesli córka to Hania bedzie a dla chlopca nie mam
Zaczynasz wierzyć Jagienko w statystyki z wczoraj?... wg nich dziś już masz tylko 3% ryzyka... a jutro 2,8%,
czyli jeden dzien już podgonił wg USG?
Boję się, że jutro okaże się, że u mnie albo nic nie ma, albo jest znowu o jeszcze więcej dni poślizgu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:O matko! Jak ja chciałabym mieć tak pozytywną wizytę jutro!
Zaczynasz wierzyć Jagienko w statystyki z wczoraj?... wg nich dziś już masz tylko 3% ryzyka... a jutro 2,8%,
czyli jeden dzien już podgonił wg USG?
Boję się, że jutro okaże się, że u mnie albo nic nie ma, albo jest znowu o jeszcze więcej dni poślizgu...
Cookie, nie bój nic! Wszystko już jest postanowione i zapisane, stresowaniem się tylko możesz zaszkodzić, po prostu poddaj się temu co będzie, nie obstawiaj, nie stresuj się, jutro ma być serducho i koniec!!!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna jakie piękne USG
dzidzia szybko rośnie i nabiera sił
Cookie nic się nie bój, wszystko będzie dobrze. musi być dobrze. Mamakejti ma rację, zamartwianie się nic nie da. lepiej zrobi jakaś dobra herbatka owocowa, film:)
parę dni mnie nie było i widzę, że wiele musze nadrobićja czekam na wredną, podłą @ zeby zacząć nowy cykl tym razem bez CLO. będzie przerwa. no ale ona jak na złość nie przychodzi, a wiem że na pewno będzie po tej torbieli. za jakieś 2 tygodnie do doktorka i on oceni czy dalej czekamy czy można brać się do roboty
moje małe marzenie to ujrzeć pozytywny test jeszcze przed zakończeniem roku
no cóż, mam tylko jedną szansę...
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Przyznam się Wam, że przed urodzeniem córki przeglądałam mnóstwo statystyk, żeby dobrać imię pasujące do małego dziecka i potem dorosłej osoby, i jak naczytałam się jakie decyzje czasami podejmują rodzice to aż mi żal dzieciaków, najbardziej porażający przykład do imiona dla dziewczynek: Mrówka i Pszczoła....owocowe i kwietne imiona przy tym są szczytem normalności;)jak u Malowanki;) Jagoda, Malina (to siostry z przedszkola mojej córki), znam nawet Jeżynę i Jarzynę"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
aa a co do imion, też już czasem o tym rozmawiamy.
dla mnie podobają się: Liliana, Zuzanna, Aleksandra. dla chłopca mąż wymyślił Marcel, a ja Mateusz, Filip, Julian.
no zobaczymy co nam tam los przyniesie w przyszłości, mam nadzieję niedalekiej:)
ciekawa też jestem jakie wybierzecie wtedy imiona z tych wszystkich podanych dla swoich pociechpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Hej po długim czasie
Podczytuję Was co jakiś czas (w końcu na tym wątku zaczynałam
), cieszę się z Waszych sukcesów i nieustannie trzymam kciuki za piękne jajka i owocne cykle dla każdej z Was.
Ja dziś byłam na wizycie i pochwalę się że moje Małe Cudo ma już prawie 7cm i fika sobie koziołki. Ledwo powstrzymałam łzy jak zobaczyłam jak się pięknie rusza... Ma widoczną kość nosową, przezierność 1,5, narządy, przepływy prawidłowe
A wygląda sobie tak
http://www.fotosik.pl/zdjecie/539c601c621fadb8
Pozdrawiam Was i życzę wszystkiego dobrego! -
Paulina_90, aż miło popatrzeć na takie focie:) gratuluję
ja mam nadzieję, że każda z znas te swoje staraniowe perypetie zakończy sukcesem.
Paulinka jeszcze pytanko. na clo byłaś 3 miesiące bez przerwy? a potem lametta? czy między jednym a drugim lekiem miałaś jakąś przerwę?
zastanawiam się bo jak mi clo nie pomoże, a ten cykl jest wyłączony przez torbiel to kiedy wprowadzi mi doktorek coś nowego.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:Jagna jakie piękne USG
dzidzia szybko rośnie i nabiera sił
Cookie nic się nie bój, wszystko będzie dobrze. musi być dobrze. Mamakejti ma rację, zamartwianie się nic nie da. lepiej zrobi jakaś dobra herbatka owocowa, film:)
parę dni mnie nie było i widzę, że wiele musze nadrobićja czekam na wredną, podłą @ zeby zacząć nowy cykl tym razem bez CLO. będzie przerwa. no ale ona jak na złość nie przychodzi, a wiem że na pewno będzie po tej torbieli. za jakieś 2 tygodnie do doktorka i on oceni czy dalej czekamy czy można brać się do roboty
moje małe marzenie to ujrzeć pozytywny test jeszcze przed zakończeniem roku
no cóż, mam tylko jedną szansę...
Antoś IVF,Julisia natural
-
Marlena88 wrote:Paulina_90, aż miło popatrzeć na takie focie:) gratuluję
ja mam nadzieję, że każda z znas te swoje staraniowe perypetie zakończy sukcesem.
Paulinka jeszcze pytanko. na clo byłaś 3 miesiące bez przerwy? a potem lametta? czy między jednym a drugim lekiem miałaś jakąś przerwę?
zastanawiam się bo jak mi clo nie pomoże, a ten cykl jest wyłączony przez torbiel to kiedy wprowadzi mi doktorek coś nowego.Antoś IVF,Julisia natural
-
Cookie kochana,kazda z nas ma obawy,mnie juz pewnie na nowo jutro dopadną hi hi tak to juz jest po stracie.Ale mysle ze twój dzieć zaskoczy nas wszystkie,z pewnoscią nadrobił jak i mój.Bede jutro obgryzac pazury których nie mam,czekam na wiesci...niech mój tato czuwa nad nami,nad naszymi dziecmi
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna ciesze się bardzo ze u dzidziusia wszystko dobrze!!
Susan trzymam kciuki żeby się udało
Ja jutro o 9:30 wizyta u gina wiec prosze trzymac kciuki;))))SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Co do naszej córeczki zastanawiamy się nad:Magdalena i Marta ostatnimi czasy,ale też myśleliśmy o Kindze,beacie i Adzie:))ale raczej będzie któreś z tych 2 pierwszych
-
Marlena88, dziękuję
Ja po clo od razu miałam letrozol. Mój gin widział że na clo słabo reaguję i od razu wprowadził coś nowego. Potem w sumie miałam mieć cykl przerwy tak dla ogólnego uspokojenia jajników no ale nie było takiej potrzeby
Powodzenia!
Jagna, ja równiez się cieszę że u Ciebie wszystko ok, wspanialeNo ja tak też chłopa podejrzewam. Lekarz widziałam że też ma pewne podejrzenia ale nie był chyba pewien i nic nie powiedział, tyle tylko że na następnej wizycie potwierdzi
Zdrówka dla Was! -
nick nieaktualny