CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna ciesze się bardzo ze u dzidziusia wszystko dobrze!!
Susan trzymam kciuki żeby się udało
Ja jutro o 9:30 wizyta u gina wiec prosze trzymac kciuki;))))
Dzwoniłam do tej Anny K.,pech bo akurat nie pracje od 23grudnia do 5 stycznia,prenatalne tylko na 5go,bedzie to według dzisiejszego usg 12+6tc troche póznoAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:juz zacisniete &&,bede od rana czekac na wiesci
Dzwoniłam do tej Anny K.,pech bo akurat nie pracje od 23grudnia do 5 stycznia,prenatalne tylko na 5go,bedzie to według dzisiejszego usg 12+6tc troche pózno -
AniaStaraczka85 wrote:To szkoda ale tam ponoć wszyscy są dobrzy,pan dr wie. ..,pani dr no... tez:)ja też Miałam iść do dr wie... ale też go akurat nie było i mój gin kazał do niej bo nie moglam czekac:) i wyszło i tak na dobrze:)
Edit. Kolezanka na innym wątku byla teraz na prenatslnych w 13+3tc,test zrobili tez wtedy czyli chyba nie bedzie za pózno..poczytalam ze max do 14tygodnia zeby robicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 00:14
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Na razie zapisalam sie na tego 5go,napisalam do niej mejla,czy to nie zapózno..jesli napisze ze za pózno to przeloze wizyte do kogo innego..
Edit. Kolezanka na innym wątku byla teraz na prenatslnych w 13+3tc,test zrobili tez wtedy czyli chyba nie bedzie za pózno..poczytalam ze max do 14tygodnia zeby robic
Jagna, moja koleżanka była w zeszłym tygodniu na prenatalnym i to był 13+5tc i nie było za późno)
Także myślę, że ten 5 stycznia to dobra dataNajważniejsza w życiu jest rodzina.
Najpierw ta, w której się urodziłeś,
później ta którą sam stworzyłeś. -
Jagna 75 wrote:Na razie zapisalam sie na tego 5go,napisalam do niej mejla,czy to nie zapózno..jesli napisze ze za pózno to przeloze wizyte do kogo innego..
Edit. Kolezanka na innym wątku byla teraz na prenatslnych w 13+3tc,test zrobili tez wtedy czyli chyba nie bedzie za pózno..poczytalam ze max do 14tygodnia zeby robic -
AniaStaraczka85 wrote:Jagna to spokojnie,przedział w którym się robi to badanie to 11 tc-13t6d wiec nie powinno być problemu:) daj znać co Ci odpisałaAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Jasne,tez mysle ze zmieszcze się..zresztą w rejestracji chyba powiedzialyby gdyby bylo za pózno
-
Jaguś cudny widok dzieciaczka.
Ania, Cooki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam dopiero za tydzień.
U mnie będzie Magda lub Miłosz, w zależności kto się w końcu ujawni.
Oczywiście kibicuję wszystkim staraczkom. Chyba niedługo jakieś sikańce się szykują
.
cookiemonster lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Dzień dobry!
AniaStaraczka - trzymam kciuki!
Cookie - nie fiksuj! Mocno zaciskam piąstki!
No a ja mam Laseczki odwrotny problem niż Jagna, wizytę mam wyznaczoną na 15 grudnia i to będzie wg pierwszego dnia ostatniej miesiączki 10 tydzień i 7 dzień (wg bellybestfriend) czyli chyba kończę wtedy 11 tydzieńi zastanawiam się czy to nie za wcześnie na genetyczne...muszę poczytać jeszcze
dobrego dnia!cookiemonster lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Dzień dobry!
AniaStaraczka - trzymam kciuki!
Cookie - nie fiksuj! Mocno zaciskam piąstki!
No a ja mam Laseczki odwrotny problem niż Jagna, wizytę mam wyznaczoną na 15 grudnia i to będzie wg pierwszego dnia ostatniej miesiączki 10 tydzień i 7 dzień (wg bellybestfriend) czyli chyba kończę wtedy 11 tydzieńi zastanawiam się czy to nie za wcześnie na genetyczne...muszę poczytać jeszcze
dobrego dnia!
Mamakejti a według usg tez masz tak samo jak belly pokazuje?Antoś IVF,Julisia natural