CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klara Wysocka wrote:O, a co do imion
Macie już jakieś swoje faworyty, wymarzone?
Ja od zawsze chciałam mieć Brunachoć wiele osób zawsze komentowało, że jak dla psa
dziewczynka - Aleksandra, Konstancja, Olga, Nina
chłopiec - Florian, Stanisław
Bruno jest b. ładne, Brunon - pasuje do starszego już faceta, a Bruno - do chłopcaSusannaDean, Klara Wysocka, cookiemonster lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:dziewczynka - Aleksandra, Konstancja, Olga, Nina
Bruno jest b. ładne, Brunon - pasuje do starszego już faceta, a Bruno - do chłopcaKlara Wysocka, mamakejti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ludzie na każde imię znajdą, ze coś im się nie podoba
No normalne przecież
Ja dla dziewczynki jakoś nie mam wymarzonego, zawsze bardziej chłopców obstawiałam.
Moi znajomi mają uroczą Matyldkę - taką prawdziwą księżniczkę, która chodzi na balet i zbiera mamie bukiety z liści. Wiem, że dużo dzieci tak robi, ale to imię kojarzy mi się właśnie z taką dziewuszkąIVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
mamakejti wrote:
Bruno jest b. ładne, Brunon - pasuje do starszego już faceta, a Bruno - do chłopca
Tak samo mam z Aleksandrą - silne imię, dla pewnej siebie kobiety, odnoszącej sukcesy, która wcześniej jest małą Olinkąmamakejti lubi tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Ja dzis wizyta,musze od dzis miec L4,szeryf mnie wygonił.Przy okazji sprawdze czy u mojej dzieciny serce nadal bije..
A dzidzia na pewno miewa się dobrze
Ja też na zwolnieniu jestem teraz po tej laparo. Dziś byłam u mojego gin, wszytko wygląda dobrzeMamy się starać już w tym cyklu (jest pęcherzyk po prawej stronie jak na razie 16 mm), jak się nie uda to znów zaczynamy 2-3 miesięczną zabawę z CLO
A jak wtedy się nie uda to mam dostać jakieś mocniejsze leki.
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:dziewczynka - Aleksandra, Konstancja, Olga, Nina
Bruno jest b. ładne, Brunon - pasuje do starszego już faceta, a Bruno - do chłopcamamakejti, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:O, a co do imion
Macie już jakieś swoje faworyty, wymarzone?
Ja od zawsze chciałam mieć Brunachoć wiele osób zawsze komentowało, że jak dla psa
co do chłopaka to - Jan, Antek, Franek, Wiktor, Mikołaj albo Krzysztof (jak mój tata) W każdym razie ja mam wybrać dla chłopca a mąż dla dziewczynkiKlara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:U nas mąż się uparł, że jak będzie dziewczynka to będzie Emilia. Chociaż mnie też się podobają imiona - Antonina i Nina,
co do chłopaka to - Jan, Antek, Franek, Wiktor, Mikołaj albo Krzysztof (jak mój tata) W każdym razie ja mam wybrać dla chłopca a mąż dla dziewczynki
i Krzysztof też -
cookiemonster wrote:Bardzo ładne imiona. U mnie nie wiem - dla dziewczynki na pewno Anna, Zofia, Zuzanna (ze względu na przyjaciółkę), dla chłopca - mnie się marzy Antoni, Jan lub Stanisław, mój jest na nie, bo zna osoby o tych imionach i powiedział zdecydowane nie, kolejny na liscie jest Wojciech lub Piotr
Polecam Annęmoja w przedszkolu jest jedyna;)
cookiemonster, Olciaaa lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mój dzieć jest juz raz wiekszy niz tydzien temu ma juz 12,24mm 7+3tc
Serce bije mocno...a u mnir jesli córka to Hania bedzie a dla chlopca nie mam
mamakejti, Meli92, cookiemonster, Wedmoczka, Kinga40, SusannaDean, Klara Wysocka, Katka80, marzusiax, Nana80, moniaaa_1988, Amc lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural