CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Też miałam podobny i w pierwszym cyklu wspomaganym duphastonem mi się udało, także głowa do góry ! Nie wskazuje on na złą czy brak owu...
Po prostu niektóre z nas mają lekką niedomogę II fazy
Jej jak ja się stresuje nasieniem chłopa mojego... w piątek oddaje, w sobotę wyniki. Oby była poprawa...Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Chciałabym wam życzyć miłego dnia i jednocześnie pożegnać się z wami na jakiś czas. Postanowiłam z mężem odpocząć przynajmniej do końca roku od jakichkolwiek myśli o staraniach, wyłączamy się zupełnie. A potem zobaczymy, czy klinika czy coś innego. Trzymajcie się ciepło!
dziękuję wam za ten wspólnie spędzony czas
Klara Wysocka, Malowanka lubią tę wiadomość
-
Lonia1990 wrote:Ja miałam niski progesteron po 7 dni po owulacji 12,58 - nie wiem czy to jest obraz jakości pęcherzyka? Ma to jakieś powiązanie ze sobą? Dlatego też, 3dpo biorę luteinę przez 9 dni.
Wybaczcie za ciągłe pytania, ale nie wszystko jeszcze ogarniamAntoś IVF,Julisia natural
-
agnes87 wrote:Cześć dziewczyny. Chciałabym wam życzyć miłego dnia i jednocześnie pożegnać się z wami na jakiś czas. Postanowiłam z mężem odpocząć przynajmniej do końca roku od jakichkolwiek myśli o staraniach, wyłączamy się zupełnie. A potem zobaczymy, czy klinika czy coś innego. Trzymajcie się ciepło!
licze ze moze w stanie spoczynku zdarzy sie u was cud..Powodzenia
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
agnes87 wrote:Cześć dziewczyny. Chciałabym wam życzyć miłego dnia i jednocześnie pożegnać się z wami na jakiś czas. Postanowiłam z mężem odpocząć przynajmniej do końca roku od jakichkolwiek myśli o staraniach, wyłączamy się zupełnie. A potem zobaczymy, czy klinika czy coś innego. Trzymajcie się ciepło!
Też miałam taką koncepcję, w październiku nawet na monitoring nie poszłam...;)i bardzo szybko wróciłam do Was;) tego Tobie agnes87 życzę"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No i pekly oba! Endometrium takie dobre ze bym duphastonu nie potrzebowala ale mam brac bo chcemy ciaze miec ha ha lekarz pytal czy bolalo cos i kazal testowac po terminie najlepiej
oby sie udało &&
Antoś IVF,Julisia natural
-
SusannaDean wrote:No i pekly oba! Endometrium takie dobre ze bym duphastonu nie potrzebowala ale mam brac bo chcemy ciaze miec ha ha lekarz pytal czy bolalo cos i kazal testowac po terminie najlepiej
No i miodzio! trzymamy kciuki!SusannaDean lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Super! Bardzo się cieszę!
Teraz już tylko duuuużo cierpliwościIVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No i pekly oba! Endometrium takie dobre ze bym duphastonu nie potrzebowala ale mam brac bo chcemy ciaze miec ha ha lekarz pytal czy bolalo cos i kazal testowac po terminie najlepiej
Będzie bejbikKlara Wysocka, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że jutro to samo usłyszę.
Jagienko kciuki za wizyte