X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kathuz wrote:
    Tak jak obiecywałyście udało mi się przy pierwszym cyklu z CLO :) Jak narazie beta rośnie prawidłowo więc mam nadzieję że tak już pozostanie.

Gratulacje :D
    Proszę mi też obiecać :D

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    O to samo chciałam zapytać, bo ja klimatu nie czuję zupełnie dalej. Liczyłam na konkrety, a więcej dowiem się od Was tu na CLO albo na tajnej grupej fb, którą założylyśmy na jednym z wątków i tam w sumie życie toczy się ciągle niz na lipcówkach.
    I też się trochę obawiam, że nas wykopią stąd w końcu...

Cookie, no taką wiadomością sprawisz, że ja w końcu konto na fb założę;) bo jeszcze mnie tam nie ma;)
    nie wykopią nas;) prawda? ja tu się jak matka-założycielka czuję choć dopiero 10 miesięcy tu jestem;)

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a teraz czas na Belfra;) mam swoje typy;) szkoda, że to ostatni odcinek;(

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Jagna, ja mam pytanie, czy Ty się odnajdujesz na lipcówkach? Poczytałam ostatnie 3 strony tam...odechciało mi się;) tekst o myciu łap kotu po kuwecie - porażający, naprawdę laski sobie nie zdają sprawy z tego, że żeby dostać toksoplazmozy nie trzeba jeść kocich kup......
    ja pozostaję przy CLO, dopóki nas nie wywalą za spamowanie, chociaz przecież nie pijemy sobie z dzióbków i nie piszczymy z radości wybierając wózek i ubranka.....;)
    zaglądam tam chyba raz na tydzien i czytam 3 ostatnie strony,udzielac sie raczej nie udzielam,bo brak jakis tematów na razie,czasem cos napisze ale jeden post na tydzien to trudno nazwac udzielaniem sie hi hi

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Nie spamujecie :) Przynajmniej według mnie

Ej dziewczyny miałyście takie delikatne pulsowania okolic jajników po owu ? Bo mnie to wkurza
    ja na pierwszym cyklu nic nie czułam,na drugim juz tak nawet po ovu jajniki szalały,potem ovu tylko a tak to raczej spokojnie.Nie martw sie,czy cos czujesz czy tez nie to wszystko normalne

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Właśnie zdałam sobie sprawę, że chyba trochę spamujemy naszymi opowieściami;) ale to takie życiowe wszystko co piszemy...
    zawsze wątek clo nie był tylko wątkiem clo,ale tutaj były nasze pierwsze kroki i tutaj narodziły sie te więzy jakie nas trzymają...mimo iz z brzuszkami to wiedzą i doswiadczeniem z clo mozemy podzielic sie z innymi raczkującymi.Nasz tez ktos uswiadamiał,ktos musiał pozostac,przejąc pałeczke

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kathuz wrote:
    Tak jak obiecywałyście udało mi się przy pierwszym cyklu z CLO :) Jak narazie beta rośnie prawidłowo więc mam nadzieję że tak już pozostanie.
    gratki <3 u mnie tez sie udało na pierwszym cyklu z clo :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile Jagna miałaś pęcherzyków? :D Szał, wszystkim w pierwszym cyklu...

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    A ja sobie idę na zwolnienie od połowy stycznia i tez mam trochę urwanie głowy bo musze wszystko ogarnąć to znaczy poprzepisywac do reszty kolegów a to nie takie proste bo ludzie też kręcą nosem-do tego nie chce,a ja chcę do kobiety,a ja nie chce do tamtego i jak się wkurze to przestanę pytać tylko przekażę i tyle,musze to tak zrobić żeby w momencie odchodzenia Ci ludzie Ju mieli terminy wizyt u moich kolegów, ciężko bo nie ma zatrudnionej nowej osoby na zastępstwo a każdy z nich ma też swoją robote
    no ja dzis sie dowiedziałam ze od jutra musze isc na L4.Szef tak obliczył ze musze isc od jutra zeby juz w styczniu nie musiał płacic zus...nie byłam na to przygotowana,a kolezanka musi przerwac urlop bo mnie jutro juz nie ma,w dodatku musze dzwonic rano do kliniki zeby lekarz mnie jutro przyjął a miałam zaplanowany dzien,musze wszystko pozmieniac..

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    O to samo chciałam zapytać, bo ja klimatu nie czuję zupełnie dalej. Liczyłam na konkrety, a więcej dowiem się od Was tu na CLO albo na tajnej grupej fb, którą założylyśmy na jednym z wątków i tam w sumie życie toczy się ciągle niz na lipcówkach.
    I też się trochę obawiam, że nas wykopią stąd w końcu...
    a co to za stronka?Moze dołącze?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ile Jagna miałaś pęcherzyków? :D Szał, wszystkim w pierwszym cyklu...
    jeden,ale szczesliwy :-) niestety poroniłam,a te siedem tygodni które widac w pasku to efekt IVF,tez za pierwszym razem :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • CarPer Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kathuz wrote:

Super! Gratuluje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    jeden,ale szczesliwy :-) niestety poroniłam,a te siedem tygodni które widac w pasku to efekt IVF,tez za pierwszym razem :-)
    Ja mam dwa :) Zobaczymy, czy coś wyniknie :)
    Niestety ja poroniłam również, ale w naturalnym cyklu bez wspomagaczy tylko duphaston

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ja mam dwa :) Zobaczymy, czy coś wyniknie :)
    Niestety ja poroniłam również, ale w naturalnym cyklu bez wspomagaczy tylko duphaston
    bardzo szybko wróciłas do gry,mam nadzieje ze nie bedziesz długo czekac na dwie tłuste :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    bardzo szybko wróciłas do gry,mam nadzieje ze nie bedziesz długo czekac na dwie tłuste :-)
    Takie zalecenie gina mojego - brać się do roboty kazał :)

• Lonia1990 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jeśli ja w każdym cyklu mam tylko jeden pęcherzyk, nawet przy clo to o czymś może świadczyć? lepiej mieć chyba więcej no nie? :)

Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
    16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
    5djypc0zkgziy9mr.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia1990 wrote:
    Dziewczyny a jeśli ja w każdym cyklu mam tylko jeden pęcherzyk, nawet przy clo to o czymś może świadczyć? lepiej mieć chyba więcej no nie? :)
    Moim zdaniem jeden lub dwa to bardzo dobrze bo wszystko idzie na jakosc tych pècherzyków,jak jest ich wiecej to rosnà kosztem innych poza tym szybciej wyczerpujà sie rezerwy.Przy naturalnym cyklu uwalniana jest jedna komórka w cyklu wiec jedna na stymulacji to bardzo dobry wynik,wazne by byla dojrzala i jakosciowo dobra.Mnie sie udalo z jednà,z dwoma juz nie..wiec warto cieszyc sie jedną bo tyle potrzeba do szczescia.Dziewczyny z PCOS czesto mają kilka i zadnego dominującego,szanse z jednym czy z dwoma są jednakowe wedlug mnie

Lonia1990 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydaję, że jedna a dobra :) Ja miałam owulacje bez wspomagań i lekarz chciał wzmocnić efekt, zobaczymy :)

• Lonia1990 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam niski progesteron po 7 dni po owulacji 12,58 - nie wiem czy to jest obraz jakości pęcherzyka? Ma to jakieś powiązanie ze sobą? Dlatego też, 3dpo biorę luteinę przez 9 dni.

Wybaczcie za ciągłe pytania, ale nie wszystko jeszcze ogarniam :)

Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
    16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
    5djypc0zkgziy9mr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia1990 wrote:
    Ja miałam niski progesteron po 7 dni po owulacji 12,58 - nie wiem czy to jest obraz jakości pęcherzyka? Ma to jakieś powiązanie ze sobą? Dlatego też, 3dpo biorę luteinę przez 9 dni.

Wybaczcie za ciągłe pytania, ale nie wszystko jeszcze ogarniam :)
    Też miałam podobny i w pierwszym cyklu wspomaganym duphastonem mi się udało, także głowa do góry ! Nie wskazuje on na złą czy brak owu... :) Po prostu niektóre z nas mają lekką niedomogę II fazy

‹‹ 2195 2196 2197 2198 2199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ