CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:O to samo chciałam zapytać, bo ja klimatu nie czuję zupełnie dalej. Liczyłam na konkrety, a więcej dowiem się od Was tu na CLO albo na tajnej grupej fb, którą założylyśmy na jednym z wątków i tam w sumie życie toczy się ciągle niz na lipcówkach.
I też się trochę obawiam, że nas wykopią stąd w końcu...
Cookie, no taką wiadomością sprawisz, że ja w końcu konto na fb założębo jeszcze mnie tam nie ma;)
nie wykopią nas;) prawda? ja tu się jak matka-założycielka czuję choć dopiero 10 miesięcy tu jestem;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Jagna, ja mam pytanie, czy Ty się odnajdujesz na lipcówkach? Poczytałam ostatnie 3 strony tam...odechciało mi się
tekst o myciu łap kotu po kuwecie - porażający, naprawdę laski sobie nie zdają sprawy z tego, że żeby dostać toksoplazmozy nie trzeba jeść kocich kup......
ja pozostaję przy CLO, dopóki nas nie wywalą za spamowanie, chociaz przecież nie pijemy sobie z dzióbków i nie piszczymy z radości wybierając wózek i ubranka.....Antoś IVF,Julisia natural
-
SusannaDean wrote:Nie spamujecie
Przynajmniej według mnie
Ej dziewczyny miałyście takie delikatne pulsowania okolic jajników po owu ? Bo mnie to wkurzaAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Właśnie zdałam sobie sprawę, że chyba trochę spamujemy naszymi opowieściami;) ale to takie życiowe wszystko co piszemy...Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
AniaStaraczka85 wrote:A ja sobie idę na zwolnienie od połowy stycznia i tez mam trochę urwanie głowy bo musze wszystko ogarnąć to znaczy poprzepisywac do reszty kolegów a to nie takie proste bo ludzie też kręcą nosem-do tego nie chce,a ja chcę do kobiety,a ja nie chce do tamtego i jak się wkurze to przestanę pytać tylko przekażę i tyle,musze to tak zrobić żeby w momencie odchodzenia Ci ludzie Ju mieli terminy wizyt u moich kolegów, ciężko bo nie ma zatrudnionej nowej osoby na zastępstwo a każdy z nich ma też swoją roboteAntoś IVF,Julisia natural
-
cookiemonster wrote:O to samo chciałam zapytać, bo ja klimatu nie czuję zupełnie dalej. Liczyłam na konkrety, a więcej dowiem się od Was tu na CLO albo na tajnej grupej fb, którą założylyśmy na jednym z wątków i tam w sumie życie toczy się ciągle niz na lipcówkach.
I też się trochę obawiam, że nas wykopią stąd w końcu...Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:jeden,ale szczesliwy
niestety poroniłam,a te siedem tygodni które widac w pasku to efekt IVF,tez za pierwszym razem
Zobaczymy, czy coś wyniknie
Niestety ja poroniłam również, ale w naturalnym cyklu bez wspomagaczy tylko duphaston -
SusannaDean wrote:Ja mam dwa
Zobaczymy, czy coś wyniknie
Niestety ja poroniłam również, ale w naturalnym cyklu bez wspomagaczy tylko duphastonAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jeśli ja w każdym cyklu mam tylko jeden pęcherzyk, nawet przy clo to o czymś może świadczyć? lepiej mieć chyba więcej no nie?Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Lonia1990 wrote:Dziewczyny a jeśli ja w każdym cyklu mam tylko jeden pęcherzyk, nawet przy clo to o czymś może świadczyć? lepiej mieć chyba więcej no nie?
Lonia1990 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam niski progesteron po 7 dni po owulacji 12,58 - nie wiem czy to jest obraz jakości pęcherzyka? Ma to jakieś powiązanie ze sobą? Dlatego też, 3dpo biorę luteinę przez 9 dni.
Wybaczcie za ciągłe pytania, ale nie wszystko jeszcze ogarniamStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnyLonia1990 wrote:Ja miałam niski progesteron po 7 dni po owulacji 12,58 - nie wiem czy to jest obraz jakości pęcherzyka? Ma to jakieś powiązanie ze sobą? Dlatego też, 3dpo biorę luteinę przez 9 dni.
Wybaczcie za ciągłe pytania, ale nie wszystko jeszcze ogarniamPo prostu niektóre z nas mają lekką niedomogę II fazy