CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Zielona nie bardzo zrozumiałam to 5/6 i 3/4, chodziło o tygodnie? Co powiedział poza wynikiem?
Powoedzial mi że hcg pozytywne 28,9.
I po niemiecku że 5/6 tydzień a za chwilę po polsku 3/4 i że trzeba powtórzyć i się rozlączyl. Gdy dzwoniłam ponownie to już nie chciał podejść do telefonu.
Ja już i tak straciłam nadzieję. Mam teraz tylko nadzieję że to nie pozamaciczna,że to plamienie to było poronienie i temu beta spadła a nie ze musze w szpitalu mieć zabieg. -
nick nieaktualnyZielona kurde co to za lekarze, specjaliści od siedmiu boleści
Oznajmić, że wynik do powtórzenia i nara? Grrr, szkoda że nie ma Cię tutaj w Pl. Kochana trzymam kciuki, żebyś trafila w końcu na jakiegoś ludzkiego lekarza, który się Tobą zaopiekuje
-
Witam dziewczynki. Melduję sie po pozytywnym sono:) nie będę sie rozpisywać bo opisalam wszystko w wątku "hsg" powiem tylko, że więcej się strachu najadłam niż to było warte. Jajowody drożne i nic nie bolało. Można porównać do cytologii.
Selina, możesz iść bez obaw:)
Zielona jakiś dziwny ten lekarz. Raz mówi tak raz tak. Teraz jakbyś zrobila jeszcze raz bete byłoby widać jaki jest przyrost. Oby bylo dobrze bo widzę ze sie strasznie tym denerwujesz , a to na pewno nie pomaga. Trzymam kciuki :*
Koncze bo mi teść kompa okupuje. Buźki dla wszystkich :*Selina, Lonia1990 lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Jak widzisz wszystko jest możliwe, najpierw miałaś negatyw a pare dni pozniej pozytyw. Kto wie
Pozostaje wierzyć i czekać
Mówi się trudno i staramy się dalej .
P.S
Dziekuje że jesteście. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Zielona przykro mi... Tak jak piszesz przynajmniej się już nie denerwujesz co się dzieje. Wybierasz się tak czy inaczej do lekarza?
Może lepiej ze się to tak szybko skończyło. Niż miałabym się męczyć z plamieniami i wiecznym stresem.
-
Niestety ta beta dobrze nie wrozyla, dobrze ze przynajmniej to byla szybka piłka i oby samo się oczyscilo wszystko. Drugi raz na pewno się uda, tego Ci życzę.Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:Kiedy mogę znów się starać?
Mogę od tego cyklu brać clo? -
Zielona1911 wrote:Kiedy mogę znów się starać?
Mogę od tego cyklu brać clo?Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnyJa chodziłam teraz do dwóch ginekologów jednocześnie.
Dziś lekarka powiedziała że mogę w zasadzie już chociaż owulacji może nie być. A najlepiej odczekać. A ja jej mówię że ja mam bardzo długie cykle i nawet mogę bardzo długo czekać na okres a ona ze jak nie dostanę do lipca to mam się zgłosić do niej...
W piątek idę do innego gina u którego miałam monitoring z clo. Zapytam się czy moge już teraz brać clo. -
Zielona bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za kolejny cykl. Ja po poronieniu samoistnym miałam miesiąc przerwy i dopiero zaczełam clo.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Ja wczoraj miałam ugs na 12 tydzień i wszystko wyszło ok. Maleństwo rośnie ładnie.
Selina, Flowwer, Mamma-mia, Eska lubią tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
nick nieaktualny