CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Enterococcus faecalis - dostałam wynik z posiewu z szyjki macicy przed laparoskopią. Jak zwykle cholera coś musiało wyjść ;(
Czy ja zdążę to usunąć do laparoskopi...
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnyU mnie coraz gorzej. Na usg nic nie widać. Zrobiłam test ciazowy i jest tylko cień cienia. Dalej delikatnie plamie na brązowo.
Wydaje mi się że to ciąża biochemiczna...
w szpitalu byłam pewna ze widziałam pęcherzyk a lekarz mówi że to niemożliwe. -
Zielona1911 wrote:U mnie coraz gorzej. Na usg nic nie widać. Zrobiłam test ciazowy i jest tylko cień cienia. Dalej delikatnie plamie na brązowo.
w szpitalu byłam pewna ze widziałam pęcherzyk a lekarz mówi że to niemożliwe.
Jak to Ty widziałaś pęcherzyk na usg czy lekarz widział i powiedział,że go widzi ?? -
nick nieaktualnyPaulinucha87 wrote:Jak to Ty widziałaś pęcherzyk na usg czy lekarz widział i powiedział,że go widzi ??
A dziś inny lekarz mówi że nic nie widzi.
Test ciazowy mi slabnie.
Plamienie minimalne no ale jest. -
Zielona1911 wrote:U mnie coraz gorzej. Na usg nic nie widać. Zrobiłam test ciazowy i jest tylko cień cienia. Dalej delikatnie plamie na brązowo.
w szpitalu byłam pewna ze widziałam pęcherzyk a lekarz mówi że to niemożliwe.
ehh kurczeoby bylo dobrze!
jaka mialas bete ostatnim razem? -
nick nieaktualnyMamma-mia wrote:kochana, a moze znowu ten Twoj test ciazowy jakis lipny? jestes pewna, ze owu byla w tym czasie o jakim myslisz?
ehh kurczeoby bylo dobrze!
jaka mialas bete ostatnim razem?
Bete miałam w piątek będę dzwonić o 15 po wynik. Dziś też mi lekarz pobrał. -
Zielona1911 wrote:Jak byłam w szpitalu to była Niemka lekarz więc ciężko mi było zrozumieć ale widziałam kółeczko koło endometrium i pytałam czy to dziecko a ona ze jeszcze nie i pokazala na placach że jest pici pici kropka. Uznałam że to pevhcerzyk.
A dziś inny lekarz mówi że nic nie widzi.
Test ciazowy mi slabnie.
Plamienie minimalne no ale jest.
Gdzieś przeleciało mi przed oczami,że na forum"kiedy widać pęcherzyk na usg"napisałaś,że lekarz nic nie widział,żadnego pęcherzyka a teraz piszesz,że jednak był bo sama tak zinterpretowałaś.Nie zrozum mnie zle,ale nie wmawiaj sobie tego pecherzyka bo po pierwsze i tak jest za wczesnie a po drugie,ze co ma byc to bedzie i prawdopodobnie nie masz na to wpływu.Te testy z allegro to radziłabym juz zostawic w spokoju,kup sobie normalne z apteki i zrób.Po takim czasie po owulacji zrobienie takiego testu aptecznego mozliwe jest zrobienie go w dowolnym czasie.Ja robiłam w 12dpo z bodajże trzeciego moczu i wyszedł bardzo pozytywnie.Co do czasu owilacji to pisałaś,że miałaś monitoring takze te 20-22dpo jest wiarygodne.Nie ma tak żadnych prywatnich lekarzy ??Polskie kliniki itp ??W Anglii byłam zmuszona chodzic owszem troche to kosztowało,ale nie mogłam sobie pozwolić mieć pierwsze usg w 12 tyg. -
nick nieaktualnyLonia1990 wrote:Enterococcus faecalis - dostałam wynik z posiewu z szyjki macicy przed laparoskopią. Jak zwykle cholera coś musiało wyjść ;(
Czy ja zdążę to usunąć do laparoskopi...
Właśnie jadę na biocenoze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 14:57
-
nick nieaktualnyPaulinucha87 wrote:Gdzieś przeleciało mi przed oczami,że na forum"kiedy widać pęcherzyk na usg"napisałaś,że lekarz nic nie widział,żadnego pęcherzyka a teraz piszesz,że jednak był bo sama tak zinterpretowałaś.Nie zrozum mnie zle,ale nie wmawiaj sobie tego pecherzyka bo po pierwsze i tak jest za wczesnie a po drugie,ze co ma byc to bedzie i prawdopodobnie nie masz na to wpływu.Te testy z allegro to radziłabym juz zostawic w spokoju,kup sobie normalne z apteki i zrób.Po takim czasie po owulacji zrobienie takiego testu aptecznego mozliwe jest zrobienie go w dowolnym czasie.Ja robiłam w 12dpo z bodajże trzeciego moczu i wyszedł bardzo pozytywnie.Co do czasu owilacji to pisałaś,że miałaś monitoring takze te 20-22dpo jest wiarygodne.Nie ma tak żadnych prywatnich lekarzy ??Polskie kliniki itp ??W Anglii byłam zmuszona chodzic owszem troche to kosztowało,ale nie mogłam sobie pozwolić mieć pierwsze usg w 12 tyg.
Nie da się tu iść prywatnie. Tu każdy kto jest zameldowany automatycznie jest ubezpieczony. Nie ma czegoś takiego ze ktoś nie jest ubezpieczony,nawet jak nie płaci to rośnie mu dług.
Bety prywatnie też nieda się zrobić a co najlepsze dzwoniłam i wyniki z piątkowej bety będą dopiero w Srode.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:22
-
nick nieaktualnyJa po prostu jestem zawiedziona i rozczarowana że tak u mnie wszystko siecpotoczyło. Wszystko takie dziwne. 15dpo test negatywny,20 dpo słaba druga kreska. 21dpo u lekarza dwie grube krechy.
24 dpo cień cienia na teście ciazowym.
Obstawiam ciążę biochemiczna. -
Zielona, bądź dobrej myśli. to co piszesz jest niepokojące, ale może wszystko się ułoży.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Dostalam fluomizin na 6 dni + probiotyk sanprobi ibs, 1 maja drugi posiew. Oby juz tego badziewia nie było.
Zielona mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze i to tylko niepotrzebny strachStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratki!!! Zielona Raven Kinga, nie bylo mnie tydzien i juz sie zrobilo zielono.
Zielona1911 badz dobrej mysliwiem co czujesz, odnosnie tego ze mieszkasz za granica i jest tam wszzystko jakby bardziej utrudnione.
Ja po urlopie jestem podlamana, po wizycie w klinice plakalam caly dzien ;(
Dodatkowo wyszla mi bakteria e. coli wzrost zlewny i z posiewu z moczu i z wymazu z szyjki. ehhh wiecznie cos.
Powiedzcie mi o czym swiadczy podwyzszony dwukrotnie wynik wasu foliowego ?START 2014 ;( -
Mąż dziś robił kontrolę nasienia i co?
Konentracja plemników spadła z 18,5 na 11 mln/ml przy normie od 15mln/ml, morfologia spadła z 7% na 4 %
W nasieniu ERYTROCYTY ŚWIEŻE cóż też to jest?
Wracamy do 2 tabletek profertilu i zakaz słodyczy, bo je jak głupi...Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
-
Zielona sama widzisz, że testy są niewiarygodne, dlatego postaraj sie wytrwać do wyników bety. Myśl pozytywnie i staraj się wypoczywać, bo stres nie pomoże w tej sytuacji. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Zielona1911 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny