CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e3c7a68d70e.jpg
Zobaczcie jak wyglądają testy paskowe u mnie z eBay. Jestem 22dni po zapłodnieniu.
U ginekologa robili mi test i wyszły grube dwie piękne kreski. To test z dziś z porannego moczu- 10 (najczulszy). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Zielona, Kinga ale ten weekend się będzie dluzyyyyyl
wnoczekiwaniu na te wasze wyniki
Zielona faktycznie słabe coś te testy, u gina na bank mają lepsze. Niemniej jednak kreska jest
Dlatego będę każdej odradzac te testy -
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:No jest,ale gdyby wczoraj ginekolog nie zrobiła mi swojego testu to bym dziś po takim teście dostała zawału. Ze kreska zamiast być coraz ciemniejsza to jaśnieje.
Dlatego będę każdej odradzac te testy
Raz się prawie pokłóciłam z endokrynologiem, który twierdził, że testy z apteki są tak samo skuteczne jak Beta HCG, nawet w dniu spodziewanej miesiączki. Moja siostra była idealnym przykładem tego, że to nie do końca tak jest: zrobiła betę, wyszła jej dodatnia i z ciekawości skoro miała już kupiony test z apteki, też go zrobiła i tam jeszcze nic nie wyszło. -
daktylek wrote:Dziewczyny jakie dawki metforminy macie? I o jakiej porze dnia bierzecie?
daktylek lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam dzisiaj na trzeciej becie ale w innym miejscu niż ostatnio. Wiem, że powinno się w tym samym badać ale tam gdzie ostatnio pobieralam jest nieczynne w sb.
Ale mam już wynik z dzisiaj 266,7 więc i tak jest przyrost trochę ponad 100%to chyba wszystko ok.
Nathi2468, Selina, Mamma-mia, madzioszka lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven gratuluję!
Rośnijcie zdrowo
Starania od czerwca 2015r.
- 1 IUI XII 2017r. - ciąża heterotopowa
- 2 IUI III 2018r. - c.b.
- VIII 2018r. usunięty lewy jajowód i 2 mięśniaki.
- 3 IUI - X 2019
- 2020 r. 2 x IVF w Czechach nieudane
- X 2021r. IVF ICSI - 8dpt beta HCG 88,6; 11 dpt 327,5; 13 dpt 961,8 ❤️❤️
09.06.2022r. Milenka 1600g, 39cm; Martynka 1850g, 43cm -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę o radę. Jestem w 29 dc. Owulacja 19/20 dc stawiam raczej na 19. w 24 dc byłam u ginekologa i potwierdził, że na 100% owu była. Ponieważ to mój pierwszy cykl z clo to nie mam zielonego pojęcia jak powinno być. Od 25 dc kremowy śluz, bolące sutki i do tego co jakiś czas kłucie jajnika (tego po owulacji) Dzisiaj ten jajnik nie daje mi żyć. Wcześniej tak nie miałam. Tak powinno być po clo?
-
mała_ruda wrote:Dziewczyny proszę o radę. Jestem w 29 dc. Owulacja 19/20 dc stawiam raczej na 19. w 24 dc byłam u ginekologa i potwierdził, że na 100% owu była. Ponieważ to mój pierwszy cykl z clo to nie mam zielonego pojęcia jak powinno być. Od 25 dc kremowy śluz, bolące sutki i do tego co jakiś czas kłucie jajnika (tego po owulacji) Dzisiaj ten jajnik nie daje mi żyć. Wcześniej tak nie miałam. Tak powinno być po clo?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja w 10 dpo.Swoją drogą to clo musi mieć niezłe działanie bo ja ogólnie zmarźluch jestem. A od paru dni okrutnie mi gorąco. U mnie testowanie najwcześniej w środę. Ginekolog powiedział, że w poniedziałek mogę betę zrobić. Staramy się już 8 mcy..
-
aaaaaaaaaaa nie bło mnie chwilę i jakie pięknie wieści!!!!!
SUUPER!
Zielona, Kinga, Raven gratuluje laski!!! Rośnijcie zdrowo :* :*
Zielona1911 wrote:Nic nie biorę.
Od 8 rano szukam lekarza kto mnie łaskawie przyjmie. Prosiłam każdego chociaz o pobranie krwi i nic..
Mój lekarz na urlopie.
Ale przypomniało mi się ze kiedyś byłam u takiej jeszcze jednej ginekolog i tam jest moja karta. Owszem wyczekalam się sporo,ale pobrali krew na betę i zrobili mi swój test ciążowy i co od razu dwie grube krechy. Czyli te testy z allegro bardzo czułe można sobie w d. wsadzić.
Na usg jeszcze nic nie było widać.
Najważniejsze że się uspokoiłam.
Mam nadzieję, że niedługo "stara gwardia" tez posypie u dwiema kreskami! Laski, do roboty
Nie odzywalam sie, bo bylam z synkiem w szpitalua później sama zachorowałam i tak o..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 19:36
Kinga11 lubi tę wiadomość
-
Klara Wysocka wrote:Zielona, gratulacje!
Pędź na betę i koniecznie daj znać!
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Pewnie wielu z Was nie spodoba się to co napiszę, ale trochę mnie przerażacie.
Polecacie acard - czy acard to nie jest lek? Czy nie powinien o jego stosowaniu zdecydować lekarz? Rozumiem, że wino, że migdały na endo, że ananas po owu - w końcu zmagamy się z różnymi przypadłościami i jedne mają wieksze, inne mniejsze doświadczenie - zawsze można sobie pomóc, służyć radą, ale chyba są granice.
Kasienka, masz w sobie tyle odwagi by sięgnąć po lek, który nie został skonsultowany z Twoim lekarzem, ale został polecony przez Dziewczyny z forum? Winszuję.
Przepraszam z góry, jeżeli kogoś urażę - nie jest to moim zamiarem, ale czasami naprawdę przeraża mnie lekkomyślność. -
Marlena88 wrote:
nie myliłam się, moja @ przyszła w niedzielę Wielkanocnąkolejny nieudany cykl. stąd w życie w chodzi plan B ( w zasadzie plan X, bo już któryś z kolei) czyli sonoHSG. idę na to we wtorek, muszę przyjść z pół godziny wcześniej, żeby pani podała mi coś przeciwbólowego no i do dzieła. z tym, że nie muszę jak w szpitalu być przyjęta na oddział tylko to będzie w ramach wizyty ginekologicznej. zobaczymy co to da. jak do tej pory nic nie pomogło to wątpię, że i to coś pomoże.