CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Dziewczyny wpadam na chwilę aby wam powiedzieć że w środę usłyszałam serduszko mojego maleństwa. Jestem przeszczęśliwa i wszystkim wam życzę abyście już niedługo wszystkie to usłyszały.
Kinga40 lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
nick nieaktualnywisienka94 wrote:U mnie nikt nie wie że się z mężem staramy. Chciałam uniknąć pytań co chwile czy się już udało. A to napewno wywierałoby na mnie większą presje
anci co wiedzą, to już są delikatniejsi i właśnie nie drazanjuz tematu tylko czekają na wieści czy się udało
Przynajmniej u nas tak jest
-
Cześć kobietki!
Dzisiaj zaczął się mój pierwszy wyczekany (długie cykle) cykl z CLO. Śledzę wątek i nie ukrywam, że boję się trochę skutków ubocznych. Jak było u was? Dużo tego miałyście? -
Hej dziewczęta
. Mi jak po 2 cyklu z clo nic się nie działo lekarz zapisał letrozole bluefish. Powiedział, że to takie lepsze clo. Nie miałam takiej suszy przy tym leku, raczej powódź. Po pierwszym cyklu ciąża. Zapytajcie lekarza, jak którejś poleci to mam na oddanie resztę paczki, bo termin do 2019 roku, a raczej przy karmieniu i w ciąży nic się nie bierze. Trochę szkoda żeby się marnowało, ale nie chce żeby ktoś na własną rękę brał.
-
Kurczę endo to była jedyna rzecz którą miałam dobrą....Mam nadzieję, że będzie u mnie jednak lepiej działać niż u Ciebie, szczególnie, że ja owulacje miałam prawie co miesiąc, ale bardzo późną i stąd CLO.
-
nick nieaktualnyAskapp hej
najlepiej nic nie odpowiada na takie życzenia, pokiwać głowa z uśmiechem i podziękować
Ja sama pamiętam jak mojej siostrze co roku dziecka życzyłam, 8lat minęło u nich i nic... Teraz się domyślam jak musiało i musi im być ciężko, dlatego już o tym nie wspominam
Glass mnie no.rosna pęcherzyki same nawet i to pieronemale mam 1/2 Clo przepisaną dla hmm podrasowania pęcherzyków. U nas pewnie zmiana na letrozol by nic nie dała, bo raczej nie w tym jest problem. Endo też zawsze mam dobre czy z Clo czy bez. Pewnie skończy się IUI
-
nick nieaktualnyGlass wrote:Życzę, żeby się jednak udało bez. Ja też myślałam, że jestem beznadziejnym przypadkiem :p. Endo mniejsze niż 3mm przy każdym usg...
Ja jutro idę zbadać proga (jakieś 8dpo będzie), i chyba sikne rekreacyjnie na testatak wiem, że nic nie wyjdzie (albo wyjdą resztki zastrzyku jeszcze), ale echh tak bym chciała te 2 kreski w końcu zobaczyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 22:12
Whoosie lubi tę wiadomość
-
Whoosie wrote:Cześć kobietki!
Dzisiaj zaczął się mój pierwszy wyczekany (długie cykle) cykl z CLO. Śledzę wątek i nie ukrywam, że boję się trochę skutków ubocznych. Jak było u was? Dużo tego miałyście?
Ja akurat nie miałam żadnych skutków ubocznych. Ale to był pierwszy cykl na clo. A endo ładne 10mmWhoosie lubi tę wiadomość