CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
no to chyba sie zapisze na poniedzialek
powiem ze z progesteronem przyjde w inny dzien
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
czarownica222 wrote:Chmureczka to idziesz o dzień wcześniej ode mnie na monit także daj znać , ja idę w czwartek, trzymam kciuki
tak... trzymaj kciuki, by mi coś urosłoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
julianna wrote:wszystkie trzymajmy kciuki za swoje pęcherzyki.. ha ha za upragnione fasolki
no a jak, nie ma wyjściaKAŻDA ZAFASOLKOWANA TO DLA NAS NADZIEJA, ŻE W KOŃCU I NAM SIĘ UDA
julianna lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
JULIANNA A KIEDY MASZ MONITORING?
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
julianna wrote:jutro kolejna wizyta, jestem niesamowicie ciekawa o ile mm urosły moje kuleczki
a który jutro masz dc i jaką dawkę CLO bierzesz? i od kiedy przypomnij miRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
julianna wrote:jutro będzie 12 dc, dawkę brałam 1X1 od 3dc do 7dc, 9dc byłam na pierwszej obserwacji pęcherzyki miały po 10 mm, a jak jest u Ciebie chmureczko?
wiesz co ja mam pierwszy monitoring zaplanowany na 12dc, nic nie mówiła by przyjść wcześniej, więc nie wiem co się tam dzieje... biorę od 4dc po 1 tabletce dziennie.
a powiedz mi dostałaś pregnyl na pęknięcie czy nie?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
dziewczyny jak to jest z tym pregnylem?bo nie rozumiem czemu ten moj gin sie tak zasmial i powiedzial ze pregnyl to nie jego poziom... mowil ze jak ktos ma pieniadze to i za 8000 sa leki .. nie czaje, to jakies drogie albo grozne bo ja juz sama nie wiem..
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:dziewczyny jak to jest z tym pregnylem?bo nie rozumiem czemu ten moj gin sie tak zasmial i powiedzial ze pregnyl to nie jego poziom... mowil ze jak ktos ma pieniadze to i za 8000 sa leki .. nie czaje, to jakies drogie albo grozne bo ja juz sama nie wiem..
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:wiesz co ja mam pierwszy monitoring zaplanowany na 12dc, nic nie mówiła by przyjść wcześniej, więc nie wiem co się tam dzieje... biorę od 4dc po 1 tabletce dziennie.
a powiedz mi dostałaś pregnyl na pęknięcie czy nie?
a jeżeli chodzi o wizyty u gina na monity, to mój pierwszy raz mówił żeby przyjść 8, 9 lub 10dc, a potem wychodzi tak średnio co 2 -3 dni, to moja 3 obserwowana owulacja, w pierwszej byłam aż 4 razy, w drugiej 2, a w tej czuję że będę 3chmurreczkaa lubi tę wiadomość