CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Patrycja ja chtba bym wolała czuć. Czulam jak rosly pęcherzyki a teraz cisza. W ogóle pije ten olej lniany i mi sie odbija
. masakra.Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
nick nieaktualnyPatrycja201501 wrote:Zastanawiam się czy iść na monitoring czy pęcherzyk pękł- lekarz noe mówił ze to konieczne, kazał testować po 10-14 dniach od owu albo zrobić betę. Dlatego niewiem co robić czy iść dla swojego spokoju dziś albo w poniedziałek czy nie iść? Co byście zrobiły ?
-
Selina wrote:Poszłabym, żeby sprawdzić czy żadnej torbieli nie ma, dla własnego spokoju.Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
nick nieaktualnyPatrycja201501 wrote:W sumie co ma być to będzie- trzymajcie kciuki- ja również będę trzymać ❤️
Miłego weekendziku❤️nie przesadzajmy z tym liczeniem godzin, to nigdy tak nie wyglada
To, ze peklo, nie znaczy ze od razu komórka została uwolniona
Wam też miłegoja pobimbałam 2dni a jutro arbajt
-
panipuchatkowa wrote:Pati widze ze miałeś nosa bo tempka u Ciebie się podniosła. Super!!!
Teraz pozostaje czekać na test 10dpo i betę 14dpo;) a ty kochana kiedy testowanko?❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 13:33
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Marryy wrote:Dziewczyny robiłam dzisiaj progesteron jestem 11 dzień po ovitrelle czyli przypuszczam 9 po owu i załamalam się trochę 1ng/ml co myśleć?Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
Jestem na dupku 2x1 od 5 dnia po zastrzyku. Ale i tak załamalam się takim wynikiem. Wiem że duphastonu nie wykazuje w krwi, ale mimo wszytsko nie wiem czy jest szansa z takim swoim progiem? Testowałam dzisiaj rano jest blada ale nie mam pewności czy to nie pozostałości z ovitrelle chociaż 3 dni temu robiłam i też był bladzioch2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Jestem na dupku 2x1 od 5 dnia po zastrzyku. Ale i tak załamalam się takim wynikiem. Wiem że duphastonu nie wykazuje w krwi, ale mimo wszytsko nie wiem czy jest szansa z takim swoim progiem? Testowałam dzisiaj rano jest blada ale nie mam pewności czy to nie pozostałości z ovitrelle chociaż 3 dni temu robiłam i też był bladzioch
Teraz tak właśnie sobie myśle czemu mój gin nie kazał mi brać dupka do czasu testowania........Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 16:38
Ja w poprzednim cyklu nie brałam ale to był mój pierwszy cykl do którego doszło do owu na stymulacji robiłam w nim proga sama bez zlecenia lekarza i był 11 potem krwawienie spadł do 4 i gin zlecił dopiero dupka. W tym cyklu dał od początku. Nie wiem co myśleć. Jeszcze jakaś infekcja tam na dole się przyplatala.
Może u Ciebie nie ma problemu z progiem po owu. Trzymam kciuki żeby się udało. Ja jutro powtórzę test jak będzie ciemniejsza to pojadę na betę. Polecam. Bobo test żółty pokazał mi kreskę jak beta wyszła 7,12019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
panipuchatkowa wrote:Marry mam nadzieję że szansa jest!!! Patrycja ja jak już to testuje 20 czerwca w 3 rocznice naszego ślubu. Matko to chyba byłoby zbyt piękne.
Chciałabym żebyś miała rację i żeby się szczęśliwie potoczyło.
Kreski w rocznicę piękny prezentpowodzenia !
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Ja w poprzednim cyklu nie brałam ale to był mój pierwszy cykl do którego doszło do owu na stymulacji robiłam w nim proga sama bez zlecenia lekarza i był 11 potem krwawienie spadł do 4 i gin zlecił dopiero dupka. W tym cyklu dał od początku. Nie wiem co myśleć. Jeszcze jakaś infekcja tam na dole się przyplatala.
Może u Ciebie nie ma problemu z progiem po owu. Trzymam kciuki żeby się udało. Ja jutro powtórzę test jak będzie ciemniejsza to pojadę na betę. Polecam. Bobo test żółty pokazał mi kreskę jak beta wyszła 7,1ja narazie muszę czekać co nie jest moja najlepsza strona ale te czekanie jest inne ❤️ Infekcje- wiem coś o tym. Może spróbuj lactovaginal sobie podać nie powinno Zaszkodzić na tym etapie. Ja dziś chodzę cały dzień na ściśniętych pośladkach ;p mąż się śmieje ze mam tyłek o polowe mniejszy
Marryy lubi tę wiadomość
panipuchatkowa wrote:Marry mam nadzieję że szansa jest!!! Patrycja ja jak już to testuje 20 czerwca w 3 rocznice naszego ślubu. Matko to chyba byłoby zbyt piękne.Nadzieja umiera ostatnia❤️