CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:A bo mialam jakies takie objawy i już myślałam że to ciąża a tu bach @. No nie wiem po prostu takie miałam przeczucie.
a ty kochana staraj się staraj ❤️ Dobry moment
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 wrote:No właśnie kochana nie zalecił
dlatego niewiem sama co robić czy dla swojego spokoju zrobić... tyle się wczoraj naczytałam ze przez niskiego proga może nie dojść do Zagnieżdżenia ale czy faktycznie tak jest? Niewiem co robić
A masz jakieś o kawy wskazujące na niski prog ? Ja miałam plamienia 2-3 dni przed @ a mój progesteron wynosił 14 więc jakieś niski tez nie był -
Adele27 wrote:A masz jakieś o kawy wskazujące na niski prog ? Ja miałam plamienia 2-3 dni przed @ a mój progesteron wynosił 14 więc jakieś niski tez nie był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 09:27
Ja chyba jutro powtórzę betę chce wiedzieć co się dzieje czy spada czy co z nią. Kluja mnie jajniki i podbrzusze momentami. Nie wiem co myśleć jestem cała w nerwach. Po tej biochemicznej nie mogę się uspokoić tak naprawdę. A do tego mój progesteron w 9dpo z wynikiem 1 mnie dobija co prawda jest duphaston ale przy tym Wyniku co on da...
Patrycja201501 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Ja chyba jutro powtórzę betę chce wiedzieć co się dzieje czy spada czy co z nią. Kluja mnie jajniki i podbrzusze momentami. Nie wiem co myśleć jestem cała w nerwach. Po tej biochemicznej nie mogę się uspokoić tak naprawdę. A do tego mój progesteron w 9dpo z wynikiem 1 mnie dobija co prawda jest duphaston ale przy tym Wyniku co on da...
panipuchatkowa, Marryy lubią tę wiadomość
Patrycja201501 wrote:A ile miały ? Mój miał 22mm o 18 a zastrzyk podawałam po 22:00
Spore mi urosły.. dostałam zastrzyk jak miały 25 i 26mm .. uważam,że była za duże na zastrzyk ale lekarz twierdził,że idealne.. noc cóż.. pozostaje mi czekać. -
Adele27 wrote:Spore mi urosły.. dostałam zastrzyk jak miały 25 i 26mm .. uważam,że była za duże na zastrzyk ale lekarz twierdził,że idealne.. noc cóż.. pozostaje mi czekać.
Adele27 ktory jestes dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 15:40
Adele27 wrote:Marry dla mnie wynik twojej bety przy takim progu jest dziwny ale tak jak piszesz Idzi jutro na betę i się może coś wyjaśni. Co ma być to będzie nerwy tu nie pomogą
Dlatego też realnie wiem że mało prawdopodobne. Chociaż gdzieś z tyłu głowy siedzi " a może jednak". Pozostaje czekać.
Powiedzcie ile dni bierzecie duphaston w tej drugiej fazie po zastrzyku2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017