CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarry kciuki nadal za betę, daj znać jutro
Co do infekcji, to nie wiem co tam doktorek przepisał, ale ja ze swojej strony polecam (na pewno bezpieczne też w ciąży) MultiGyn ActiGel re we lkaaa
Żel stosuje się i na zewnątrz i od środka przy pomocy specjalnego aplikatora
Marryy lubi tę wiadomość
-
Jesteście kochane ❤️❤️❤️ Ile bym dała żebyśmy faktycznie poszły na fiolet wspólnie ❤️
Ja również dziękuje za wsparcie- te uczucie jest bezcenne ❤️
Jesteście niezastąpione mam nadzieje ze nam wszystkim się uda z całego serca Wam i sobie tego życzę ❤️panipuchatkowa, Marryy lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Musimy mieć nadzieję nic innego nam nie zostaje
Ja dziś mam 7dpo i już humory maskaryczne .. jakbym pms miala...myślicie,że to może być przez Pregnyl ? Wczoraj jeszcze wywaliło mi opryszke ehh
Bolą was jajniki po tych stymulacjach i zastrzykach po owu ..? Mnie cały czas coś boli kłuje .. choć często w poprzednich cyklach też tak było -
Adele27 wrote:Musimy mieć nadzieję nic innego nam nie zostaje
Ja dziś mam 7dpo i już humory maskaryczne .. jakbym pms miala...myślicie,że to może być przez Pregnyl ? Wczoraj jeszcze wywaliło mi opryszke ehh
Bolą was jajniki po tych stymulacjach i zastrzykach po owu ..? Mnie cały czas coś boli kłuje .. choć często w poprzednich cyklach też tak byłoNadzieja umiera ostatnia❤️ -
Adele27 wrote:Musimy mieć nadzieję nic innego nam nie zostaje
Bolą was jajniki po tych stymulacjach i zastrzykach po owu ..? Mnie cały czas coś boli kłuje .. choć często w poprzednich cyklach też tak byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 21:23
Selina wrote:Marry kciuki nadal za betę, daj znać jutro
Co do infekcji, to nie wiem co tam doktorek przepisał, ale ja ze swojej strony polecam (na pewno bezpieczne też w ciąży) MultiGyn ActiGel re we lkaaa
Żel stosuje się i na zewnątrz i od środka przy pomocy specjalnego aplikatora
Przypisal pimafucin krem i jakies tabletki do środka nystatyna. Po ulotce nie bardzo w ciąży ale biorę w sobotę idę do mojego jutro machne Bobo test rano bo mnie w pracy będzie nosiło zanim zrobię betę o 16.
Co do apetytu... Nawet nie chce mówić przestałam ćwiczyć od 2 miesięcy jak się dowiedziałam że prog taki niski żeby nie ryzykować. A apetyt straszny, nie jestem Głodna a zjadłabym cośbrzuch cmi mnie cały czas, kluje, ciągnie i takie napięcie czuje może przez infekcje.
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Witam;) ja w sumie tez cały cykl jestem drażliwa - staram się panować nad sobą ale czasem mi to nie wychodzi. Objawy tez mam cały cykl - albo mi niedobrze albo właśnie ciągnie w brzuchu. Także clo swoje robi -,- dziś miałam taki sen ze masakra, śniło mi się ze teść umarł (będzie długo żył
) skąd taki sen???? później kolezanka której od czasów podstawówki nie widuje- czesałam ją na jej ślub. Gdzie ja i czesanie to wiecie;) a na sam koniec ze mierzyłam sobie tempke i nie mogłam wyjąc sobie termometru - chyba nie muszę mówić skąd hahaha -chyba zaznaczam na wykresie dziwne sny:p to było naprawdę dziwne.... dziś 5dpo - czekamy dalej.......
miłego dnia kochane!
Marrryy jak zrobisz sikanca daj znaći jak tam zapalenie, lepiej?
Jak dzisiaj wasze samopoczucie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 07:39
Cześć, mogę dołączyć?
Podczytuję Was, bo sama zaraz zacznę pierwszy cykl z Clo i nie wiem, czego mogę się po nim spodziewać. W sobotę skończyłam Dupka i myślałam, że @ od razu przyjdzie, ale mimo pobolewania nadal cisza. Bez wspomagania działałam, jak w zegarku, a teraz trochę się niepokoję, że to wszystko tak długo trwa.
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Heidi Di wrote:Cześć, mogę dołączyć?
Podczytuję Was, bo sama zaraz zacznę pierwszy cykl z Clo i nie wiem, czego mogę się po nim spodziewać. W sobotę skończyłam Dupka i myślałam, że @ od razu przyjdzie, ale mimo pobolewania nadal cisza. Bez wspomagania działałam, jak w zegarku, a teraz trochę się niepokoję, że to wszystko tak długo trwa.
Witam Cieu mnie po odstawieniu @ przychodziła na 4-5 dzień więc spokojnie.
Zrobilam rano test Bobo i cień drugiej kreski. Myślę że to pozostałości po zastrzyku bo od poprzedniego powinno być ciemniejsze a jest jaśniejsze albo coś się zaczynało i ponownie nic z tego. Trochę mnie to dobilo.
Zapalenie ciężko powiedzieć narazie bez zmian.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Ja miałam dziś siknac zeby zobaczyc czy pregnyl sie jeszcze utrzymuje ale w nocy musilam wstac siku
wiec sikne jutro bedzie 10dni po podaniu
Mi po Luteinie @ przychodzi po 2 dniach
Marry a ile dni po zastrzyku jestes ? -
Dzisiaj 15 dpo. Chociaż w ostatnim Cyklu 13 było biało a 15 beta 3,1. Ale jestem Naiwna z tą nutka nadzieji. Ale. Nie pójdę na betę dopiero przed wizytą u gina czyli w sobotę albo w piątek. Nie ma sensu bo kreska nie ciemnieje.
Czy po zastrzyku stężenie powinno zejść do 0?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:10
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Czesc Heidi Di
ja po duphastonie okres dostaje 2-3 dzień po odstawieniu. A co do clo to każdy reaguje inaczej, ja naczytałam się skutków ubocznych ze spac nie mogłam i tylko czekałam aż coś mi będzie. I nie było nic, wiec to raczej kwestia jak organizm zareaguje;) poczekaj jeszcze 3/4 dni powinien okres przyjść , mi bynajmniej mój gin mówił ze do 10dni;) wiec spokojnie;-)
Marryy- cień drugiej kreski w 15dpo czyli mniej więcej 16/17 po ovitrelle? Moim zdaniem to nie zastrzyk/ za dlugo❤️ Tez poszłabym na betę tak jak mówi panipuchatkowa❤️
Adele27 siknij jutro i daj znać sama jestem ciekawaNadzieja umiera ostatnia❤️