X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki proszę mi tu troszke pozytywnej energii wnieść. Może wszystkim nam się udało? :)

Marryy, Patrycja201501 lubią tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i razem przejdziemy na fioletowa :-) oj trzymam za Was kciuki żeby dokładnie tak było. I dzięki za wsparcie :-*

Patrycja201501, panipuchatkowa lubią tę wiadomość

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry kciuki nadal za betę, daj znać jutro :) Co do infekcji, to nie wiem co tam doktorek przepisał, ale ja ze swojej strony polecam (na pewno bezpieczne też w ciąży) MultiGyn ActiGel re we lkaaa :) Żel stosuje się i na zewnątrz i od środka przy pomocy specjalnego aplikatora

Marryy lubi tę wiadomość

• Patrycja201501 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście kochane ❤️❤️❤️ Ile bym dała żebyśmy faktycznie poszły na fiolet wspólnie ❤️
    Ja również dziękuje za wsparcie- te uczucie jest bezcenne ❤️
    Jesteście niezastąpione mam nadzieje ze nam wszystkim się uda z całego serca Wam i sobie tego życzę ❤️

panipuchatkowa, Marryy lubią tę wiadomość

Nadzieja umiera ostatnia❤️
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy mieć nadzieję nic innego nam nie zostaje :)

Ja dziś mam 7dpo i już humory maskaryczne .. jakbym pms miala...myślicie,że to może być przez Pregnyl ? Wczoraj jeszcze wywaliło mi opryszke ehh

Bolą was jajniki po tych stymulacjach i zastrzykach po owu ..? Mnie cały czas coś boli kłuje .. choć często w poprzednich cyklach też tak było

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png

Wysłany: 5 czerwca 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:

Ja dziś mam 7dpo i już humory maskaryczne .. jakbym pms miala...myślicie,że to może być przez Pregnyl ? Wczoraj jeszcze wywaliło mi opryszke ehh

Bolą was jajniki po tych stymulacjach i zastrzykach po owu ..? Mnie cały czas coś boli kłuje .. choć często w poprzednich cyklach też tak było
    Mnie boli brzuch. Tak cmi. Jakby na okres ale jakby nie- dziwne uczucie. Humoru tez mam masakra byle co wyprowadzi mnie z równowagi( np przed chwila mąż ktory ciagle ma problem z zasięgiem - niech wkoncu kupi inny telefon bo mnie nerwy biorą... tak dostał zjebke za nic-,- teraz mi go szkoda

Wysłany: 5 czerwca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:

Kolejne- jem jak opętana. Ciagle jestem głodna a na kolacje to zjadłam tyle ze jutro śniadanie powinnam odpuścić (żartuje;p). Na to loda i kalarepkę i poszłam zęby umyć żeby mnie już nic nie kusiło. Także wydaje mi się ze to zasługa clo i ovitrelle. Jakieś wypryski tez sie pojawiają a rzadko coś mi wychodziło. Wzruszam się często- dziś włączyłam sobie narzeczonego na niby i wyłam jak kojot. Huśtawka nie z tej ziemi. Chciałabym już wiedzieć..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 21:23

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam duży apetyt.. jeny jak to wytrzymywać jak ma się takie jazdy w sumie cały miesiąc.. bo już po Clo w 7dc miałam jakieś stany depresyjne :P

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png

Wysłany: 5 czerwca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki trzymam kciuki.juz macie jakieś objawy. :D mnie cos kluja jajniki.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to co miesiąc mam objawy ha ha

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Marry kciuki nadal za betę, daj znać jutro :) Co do infekcji, to nie wiem co tam doktorek przepisał, ale ja ze swojej strony polecam (na pewno bezpieczne też w ciąży) MultiGyn ActiGel re we lkaaa :) Żel stosuje się i na zewnątrz i od środka przy pomocy specjalnego aplikatora

Przypisal pimafucin krem i jakies tabletki do środka nystatyna. Po ulotce nie bardzo w ciąży ale biorę w sobotę idę do mojego jutro machne Bobo test rano bo mnie w pracy będzie nosiło zanim zrobię betę o 16.
    Co do apetytu... Nawet nie chce mówić przestałam ćwiczyć od 2 miesięcy jak się dowiedziałam że prog taki niski żeby nie ryzykować. A apetyt straszny, nie jestem Głodna a zjadłabym coś :-) brzuch cmi mnie cały czas, kluje, ciągnie i takie napięcie czuje może przez infekcje.

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017

Wysłany: 6 czerwca 2018, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;) ja w sumie tez cały cykl jestem drażliwa - staram się panować nad sobą ale czasem mi to nie wychodzi. Objawy tez mam cały cykl - albo mi niedobrze albo właśnie ciągnie w brzuchu. Także clo swoje robi -,- dziś miałam taki sen ze masakra, śniło mi się ze teść umarł (będzie długo żył ;)) skąd taki sen???? później kolezanka której od czasów podstawówki nie widuje- czesałam ją na jej ślub. Gdzie ja i czesanie to wiecie;) a na sam koniec ze mierzyłam sobie tempke i nie mogłam wyjąc sobie termometru - chyba nie muszę mówić skąd hahaha -chyba zaznaczam na wykresie dziwne sny:p to było naprawdę dziwne.... dziś 5dpo - czekamy dalej.......;) miłego dnia kochane!
    Marrryy jak zrobisz sikanca daj znać;) i jak tam zapalenie, lepiej?
    Jak dzisiaj wasze samopoczucie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 07:39

Wysłany: 6 czerwca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry dawaj znać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Heidi Di Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mogę dołączyć? :) Podczytuję Was, bo sama zaraz zacznę pierwszy cykl z Clo i nie wiem, czego mogę się po nim spodziewać. W sobotę skończyłam Dupka i myślałam, że @ od razu przyjdzie, ale mimo pobolewania nadal cisza. Bez wspomagania działałam, jak w zegarku, a teraz trochę się niepokoję, że to wszystko tak długo trwa.

Starania od 2017 r.

I IVF:
    ET 1.2020 :(
    Krio 4.2020 :)
    1.2021 SYNECZEK <3
    Krio 12.2021 :( ciąża biochemiczna
    Krio 2.2022 :( nasz ostatni zarodek :(
    8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
    12.2022 DRUGI MALUSZEK <3

Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
    M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%.
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heidi Di wrote:
    Cześć, mogę dołączyć? :) Podczytuję Was, bo sama zaraz zacznę pierwszy cykl z Clo i nie wiem, czego mogę się po nim spodziewać. W sobotę skończyłam Dupka i myślałam, że @ od razu przyjdzie, ale mimo pobolewania nadal cisza. Bez wspomagania działałam, jak w zegarku, a teraz trochę się niepokoję, że to wszystko tak długo trwa.

Witam Cie :-) u mnie po odstawieniu @ przychodziła na 4-5 dzień więc spokojnie.

Zrobilam rano test Bobo i cień drugiej kreski. Myślę że to pozostałości po zastrzyku bo od poprzedniego powinno być ciemniejsze a jest jaśniejsze albo coś się zaczynało i ponownie nic z tego. Trochę mnie to dobilo.
    Zapalenie ciężko powiedzieć narazie bez zmian.

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017

Wysłany: 6 czerwca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry na Twoim miejscu chyba skoczylabym na bete. Będziesz pewniejsza.cześć Heidi u mnie na 2-3 dzien po odstawieniu przychodziła @.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dziś siknac zeby zobaczyc czy pregnyl sie jeszcze utrzymuje ale w nocy musilam wstac siku :P wiec sikne jutro bedzie 10dni po podaniu

Mi po Luteinie @ przychodzi po 2 dniach

Marry a ile dni po zastrzyku jestes ?

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 15 dpo. Chociaż w ostatnim Cyklu 13 było biało a 15 beta 3,1. Ale jestem Naiwna z tą nutka nadzieji. Ale. Nie pójdę na betę dopiero przed wizytą u gina czyli w sobotę albo w piątek. Nie ma sensu bo kreska nie ciemnieje.
    Czy po zastrzyku stężenie powinno zejść do 0?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:10

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017

Wysłany: 6 czerwca 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Heidi Di ;) ja po duphastonie okres dostaje 2-3 dzień po odstawieniu. A co do clo to każdy reaguje inaczej, ja naczytałam się skutków ubocznych ze spac nie mogłam i tylko czekałam aż coś mi będzie. I nie było nic, wiec to raczej kwestia jak organizm zareaguje;) poczekaj jeszcze 3/4 dni powinien okres przyjść , mi bynajmniej mój gin mówił ze do 10dni;) wiec spokojnie;-)
    Marryy- cień drugiej kreski w 15dpo czyli mniej więcej 16/17 po ovitrelle? Moim zdaniem to nie zastrzyk/ za dlugo❤️ Tez poszłabym na betę tak jak mówi panipuchatkowa❤️
    Adele27 siknij jutro i daj znać sama jestem ciekawa

Wysłany: 6 czerwca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy,
    Wydaje mi się ze po zastrzyku jak już wypłucze się całość to beta powinna być właśnie bliska 0 czyli tak jak przed ovitrelle czy pregnylem.

‹‹ 2799 2800 2801 2802 2803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ