CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja201501 wrote:Tak teraz myśle ze czemu mój gin nie dał mi dupka od owu właśnie .... będę teraz myśleć ;-(
-
Selina wrote:Jeśli to nie gin z kliniki, to oni raczej nie dają. Może jakbyś miała np.z 2-3x potwierdzone badaniem, że masz niski poziom , to łaskawie by dał. Ja właśnie dostałam dopiero jak do kliniki poszłam i to bez mojego gadaniaNadzieja umiera ostatnia❤️
-
nick nieaktualny
-
Patrycja201501 wrote:Dziendobry;) ovufriend przesunął mi owulacje z 1 na 2 czerwca- dlaczego?
Miłego dnia;-) Marrry koniecznie daj znać o wyniku!
pewnie przez temperature, moze jakas wyzsza dzis byla. Bo ile dni po zastrzyku mialas owu ? -
Adele27 wrote:pewnie przez temperature, moze jakas wyzsza dzis byla. Bo ile dni po zastrzyku mialas owu ?
Faktycznie od soboty mam wyższa temperaturę a wczoraj 37,02 dziś 37,00 , dziś jak zaznaczyłam rano tempke to zmienił się wykres... grrrNadzieja umiera ostatnia❤️ -
nick nieaktualnyPatrycja201501 wrote:Tak sie dzisiaj zastanawialam jak bylam u kosmetyczki czy robienie paznokci w ciazy szkodzi, kurcze wiele kobiet robi, co o tym myslicie?
Nie szkodzi Ci to jeśli robisz to od czasu do czasu. Hybryda czy coś innego? Są teraz modne hybrydy puree bez szkodliwej chemii np.z Victoria Vynn
-
Selina wrote:Ja sama jestem kosmetyczką i wdycham to wszystko niestety
Nie szkodzi Ci to jeśli robisz to od czasu do czasu. Hybryda czy coś innego? Są teraz modne hybrydy puree bez szkodliwej chemii np.z Victoria Vynn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 11:31
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
nick nieaktualnyPatrycja201501 wrote:Ja robie hybryde ale pod spod zawsze zel, bo mam strasznie kruche paznokcie. Teraz scielam do opuszka- naszla mnie chec na minimalizm:) Chodze na paznkocie co 3 tyg ale dzis zaczelam sie zastanawiam czy to byloby zdrowe. Po drugie niewiem kto tu byl przede mna, niby dezynfekowane ale jakos tak...kurcze niewiem. Pewnie kobiety chodza i nie mysla wogole o takim czyms...
może widziałaś coś takiego u niej? Robisz u kogoś w domu czy w salonie? Bo jeśli w domu, to faktycznie małe szanse że sterylizuje narzędzia
-
Selina wrote:Kochana przede wszystkim jeśli masz wycinane skórki, to cążki muszą być spakowane w tzw.pakiety, czyli zafoliowane w torebeczkę 1razowa. Taki pakiet musi być wysterylizowany w autoklawie. Najlepiej zapytaj kosmetyczkę czy ma autoklaw albo czy wozi gdzieś narzędzia do sterylizacji. Ja mam autoklaw u siebie, wielkie pudło, jak mała lodówka
może widziałaś coś takiego u niej? Robisz u kogoś w domu czy w salonie? Bo jeśli w domu, to faktycznie małe szanse że sterylizuje narzędzia
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Dziewczyny siedzę z tą moją infekcją w kolejce do gin ale nie do mojego. Bo męczy mnie wolę nie ryzykować. Bety nie powtórzyłam przez tą wizytę ale będę wiedziała za chwilę co i jak czy pękło czy są jakieś ślady jakie endometrium itp.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Dziewczyny siedzę z tą moją infekcją w kolejce do gin ale nie do mojego. Bo męczy mnie wolę nie ryzykować. Bety nie powtórzyłam przez tą wizytę ale będę wiedziała za chwilę co i jak czy pękło czy są jakieś ślady jakie endometrium itp.Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
Jestem po nawet mnie nie zbadał usg tylko zaglądna do środka dał leki wypytal czy robiłam hcg i gdzie się lecze. Dal leki jak powiedział bezpieczne i po wizycie. Nie naciskalam ma badanie bo i tak pójdę w sobotę do swojego. Zależało mi głównie na lekach więc betę zrobię jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 18:08
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Jestem po nawet mnie nie zbadał usg tylko zaglądna do środka dał leki wypytal czy robiłam hcg i gdzie się lecze. Dal leki jak powiedział bezpieczne i po wizycie. Nie naciskalam ma badanie bo i tak pójdę w sobotę do swojego. Zależało mi głównie na lekach więc betę zrobię jutroNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Patrycja201501 wrote:Najważniejsze ze dał leki i będzie Ok;) zrób sobie betę to będzie najbardziej wiarygodne bo za wcześnie na usg tez mogło by nic nie widać..3 mam kciuki za jutrzejszy wynik!!!! Kochana wynik masz odrazu w ten sam dzień?
Tak wynik do 2 godzin. Ale nie wierzę żeby coś wyszło. Nie czuję tego. Chciałabym się mylić2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Tak wynik do 2 godzin. Ale nie wierzę żeby coś wyszło. Nie czuję tego. Chciałabym się mylić
Marryy lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️