CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Marrry powtórzyłas test? Jak wynik?
Dziewczyny jak wam mija niedziela ? Ja dziś się mega zestresowałam , w kościele około 12:00 tak zaczęła bolec mnie prawa strona jakby pachwina, jajnik niewiem co to, trwało to jakieś 5-10 min i przeszlo jak ręka odjąłale się wystraszyłam , co to mogło być ?????
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 wrote:Marrry powtórzyłas test? Jak wynik?
Dziewczyny jak wam mija niedziela ? Ja dziś się mega zestresowałam , w kościele około 12:00 tak zaczęła bolec mnie prawa strona jakby pachwina, jajnik niewiem co to, trwało to jakieś 5-10 min i przeszlo jak ręka odjąłale się wystraszyłam , co to mogło być ?????
Witam w niedzielę u mnie impreza u teściów kuzynki z dziećmi ponad pół roku mają 2 chłopaków i oczywiście pytania do nas....
Powtorzylam dzisiaj rano test ale innej firmy dr max paskowy i jest biało. Chyba pojadę za chwilę na betę.
Ten ból u Ciebie ciężko powiedzieć może pęknięcie drugiego pęcherzyk może zagniezdzenie kto wie2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Witam w niedzielę u mnie impreza u teściów kuzynki z dziećmi ponad pół roku mają 2 chłopaków i oczywiście pytania do nas....
Powtorzylam dzisiaj rano test ale innej firmy dr max paskowy i jest biało. Chyba pojadę za chwilę na betę.
Ten ból u Ciebie ciężko powiedzieć może pęknięcie drugiego pęcherzyk może zagniezdzenie kto wie
Zrób sobie betę masz racje- będziesz spokojniejsza- te testy są różne.
3mam kciuki bardzo bardzo mocno !Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Adele27 wrote:Mnie te od kilku dni boli ale lewa strona a tam jejnik bym pusty.. owu z prawego. Dziś mam 5dpo a jutro jade na 3 monitoring
Kurczę mi lekarz nie kazał przyjść na monitoring po owu, ciekawe dlaczego -,-Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 wrote:Ja mam dziś 2dpo , Adele27 kiedy poleciłabys badanie progesteronu?
Kurczę mi lekarz nie kazał przyjść na monitoring po owu, ciekawe dlaczego -,-
Ja proga badałam 7dpo -
Hmm spotkałam się z taką beta na kilku wątkach i później przyrastala. Najlepiej zrób za 48h i zobaczysz czy rosnie. Może to sam poczatek. Trzymam kciuki
Marryy lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Hej dziewczynki i jak tam? My raczej okolo owulacji wiec dzialamy.☺
Działajcie dzialajcie - 3mam kciuki za was!!!!!
Mąż pojechał a ja zastanawiam się czy zrobić sobie ten progesteron 7dpo to by wypadło w ten piątek- ale trochę się boje ze coś będzie nie tak;(
panipuchatkowa wrote:Pati super! A proga na pewno będziesz miała ładnego. Lekarz zalecił Ci duphaston?
dlatego niewiem sama co robić czy dla swojego spokoju zrobić... tyle się wczoraj naczytałam ze przez niskiego proga może nie dojść do Zagnieżdżenia ale czy faktycznie tak jest? Niewiem co robić
panipuchatkowa wrote:Ja mialam niskiego proga po owu dlatego mi zalecal lekarz. Ale w tamttm cyklu mam wrazenie ze byl wysoki. Pati tez znam przypadek gdzie dziewczyna przy progu 10 zaszla w ciążę i jeat wszystko ok.Nadzieja umiera ostatnia❤️