CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny
. Monitoring mam mieć w 12dc, ale to niedziela
więc umówiłam się na 14dc.
Trochę boję się, że jak wezme od 5dc to Owulacja będzie za późno i znowu pupa... Mój partner jest przeniesiony do jednostki ponad 200km ode mnie i możemy widywać się tylko w weekendy
-
nick nieaktualny
-
Erinti89 wrote:A monitoring ma właśnie już po weekendzie z lubym
Hej a nie dasz rady iść na monitoring w pt przed weekendem to by był 11dc ? Ja miałam.monitoring w 10dc tylko brałam clo 3-7dc ale nie wiesz jak ci właśnie będą rosły pecherzyki.. ja w 10dc już miałam ok 20mm które właściwie nadawały się do podania zastrzyku na pęknięcie ale dostałam zastrzyk 13dc jak miały już 24-26mm -
Erinti89 wrote:On przyjmuje we wtorki i czwartki, to dałabym radę w 10dc
no to nie masz wyjscia to we wt pojdziesz 15dc ? niestety tak to jest z tymi stymulacjami.. ja mialam 3 razy monitoring...10,13 i 20dc -
Adele27 wrote:no to nie masz wyjscia to we wt pojdziesz 15dc ? niestety tak to jest z tymi stymulacjami.. ja mialam 3 razy monitoring...10,13 i 20dcNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Kochane!! Wyobraźcie sobie ze nie odebrałam wyników!! Przepraszam was za ciszę ale wczoraj miałam trochę na głowie i padłam już później
otóż cała historia poszłam Zrobić badania babka mnie opierniczyla że o tej porze!? Że oni pobierają badania do 10.30. Po moich kłótnia że zawsze robiłam nawet w niedzielę nigdy nie było problemu i że pierwsze słyszę łaskawie zrobiła badanie i powiedziała że wyniki po 18. Ale żeby odebrać jutro! Wkurzyłam się chciałam Jechać jeszcze wczoraj ale Mój mnie zatrzymał po drugie musieliśmy załatwić pewne rzeczy więc siedzę na szpilkach cały dzień w pracy dzisiaj.
Dziękuję że jesteście że mną2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Erinti89 wrote:I jak było w 10 i 13 dc? Ja to już w jakąś paranoje popadam... Tak bardzo chciałabym, żeby się w końcu udało, ale wiem że to rozumiecie.
Boję się, że jak wezme od 5 dnia, to owulacje będę miała ok 16 dc i dupa...
Ja biore od 2dc aromek i owu mam ok 15-16dc więc spokojnie. Myślę żebys poszła na monit sprawdzić co rośnie bo mi clo nic nie dało tzn krwawienie zamiast pęknięcia pęcherzyka i wchłoną się podobno więc spokojnie idź na monit żebyś miała pod wgląd. Poszłabym 10 i później 15 na Twoim Miejscu tak Myślę. Powodzenia2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Kochane!! Wyobraźcie sobie ze nie odebrałam wyników!! Przepraszam was za ciszę ale wczoraj miałam trochę na głowie i padłam już później
otóż cała historia poszłam Zrobić badania babka mnie opierniczyla że o tej porze!? Że oni pobierają badania do 10.30. Po moich kłótnia że zawsze robiłam nawet w niedzielę nigdy nie było problemu i że pierwsze słyszę łaskawie zrobiła badanie i powiedziała że wyniki po 18. Ale żeby odebrać jutro! Wkurzyłam się chciałam Jechać jeszcze wczoraj ale Mój mnie zatrzymał po drugie musieliśmy załatwić pewne rzeczy więc siedzę na szpilkach cały dzień w pracy dzisiaj.
Dziękuję że jesteście że mną
A nie macie możliwości internetowo sprawdzić wyników? -
Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!
Teraz jest mój 4 cykl z clo , rok starań za mną..
Czytałam Wasze wpisy i bardzo chiałabym aby sie każdej udało....
Pracuje w domu dziecka i nie moge zrozumiec jak wiele dzieci jest niechianaych..a kobiety, które zwie sie matki rodzą jedno po drugim, nie dbając o siebie ze skarjnej patologi.. i tak np.jedna z nich oddała teraz 4 małych dzieci do Nas i juz jest z nastepnym w zaawansowanej ciązy..Sprawiedliwości na tym świecie nie ma.. za grosz:(
-
Przesrane z tym liczeniem, monitorowaniem, wpatrywaniem się w organizm... Już mam tego dosyć, zapewne jak i Wy...
Pójdę na monit dopiero 14dc niestety nie mam możliwości wcześniejtaka praca...
Chyba wezmę od dziś to jest 3dc te clo, bo tak bardzo boję się, że z moimi cyklami to od 5dc mogę mieć owulacje za późno.... O ile wystąpi w ogóle. -
Martyna777 wrote:Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!
Teraz jest mój 4 cykl z clo , rok starań za mną..
Czytałam Wasze wpisy i bardzo chiałabym aby sie każdej udało....
Pracuje w domu dziecka i nie moge zrozumiec jak wiele dzieci jest niechianaych..a kobiety, które zwie sie matki rodzą jedno po drugim, nie dbając o siebie ze skarjnej patologi.. i tak np.jedna z nich oddała teraz 4 małych dzieci do Nas i juz jest z nastepnym w zaawansowanej ciązy..Sprawiedliwości na tym świecie nie ma.. za grosz:(
Mam identyczne odczucia,do niedawna też pracowałam w domu dziecka, przez 3 lata