CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, skąd wiecie, że pęcherzyk pęka? Może to głupie pytanie, ale naprawdę nie wiem.
Ja mam dziś 7 dc, wczoraj skończyłam Clo, a w piątek wizyta i dalsze wskazówki. Poza lekkim trądzikiem nie mam na razie żadnych dolegliwości. Trochę mnie to martwi, bo chyba powinnam czuć, że rosną.Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Już po kontroli... Na mnie ten clo chyba nie działa powiedział, że owulacja jutro lub pojutrze. Nie mówil ile ma pęcherzyk... Tylko, że śluzowka jest bardzo dobra. W czwartek mam iść na kontrolę... Ale nie wiem po co, skoro i tak że starań nici bo nie ma mojego M.
Ehhh i ten cykl stracony wątpię by żołnierzyki wytrzymały tyle... -
Rubii wrote:Dziewczyny prosze o pomoc w interpretacji testow owulacyjnych. Wrzucam wczorajszy i dzisiejszy. Czy te testy sa pozytywne? Nie wiem nie znam sie na tym pierwszy raz je robie.
https://zapodaj.net/7ce0e6b780c90.jpg.html
Ja takie miałam od soboty do wczoraj, a dziś już nie robiłam. -
Rubii wrote:Dziewczyny prosze o pomoc w interpretacji testow owulacyjnych. Wrzucam wczorajszy i dzisiejszy. Czy te testy sa pozytywne? Nie wiem nie znam sie na tym pierwszy raz je robie.
https://zapodaj.net/7ce0e6b780c90.jpg.htmlRubii lubi tę wiadomość
Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Rubii wrote:A moze ten gin sam nie wie co widzial na tym monitorze? Jak nawet nie powiedzial ile ma pecherzyk? A Ty go widzialas?
No właśnie mi pokazał jajnik, ale wydawał mi się pusty... Wiec sama nie wiem. O pecherzyku właśnie kurde nic nie powiedział, a ja już się tak zdolowalam tym co mi powiedział, że owu jutro lub pojutrze, że nawet nie zapytałam
A do testów, to w ulotce jest ze 24-36h od pozytywnego powinna być owu, ale jak widzisz... Mi pokazało, że pozytywny... To powinnam mieć wczoraj lub dziś owulacje, a według ginekologa nie... -
https://zapodaj.net/7ce0e6b780c90.jpg.htmlJola79 lubi tę wiadomość
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
Rubii wrote:Ja wlasnie tez juz nic nie wiem. Ale trudno sciagnelam jutro meza z delegacji takze bedzie
Eska lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Rubii wrote:Ja wlasnie tez juz nic nie wiem. Ale trudno sciagnelam jutro meza z delegacji takze bedzie
Zawsze lepiej dzień przed, niż po ;P także się nie stresuj
Ja to liczę na jakiś cud hehe że się uda... Bo nie przeżyje do następnego cykluRubii lubi tę wiadomość