CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Marryy wrote:Jestem po. Wieści kiepskie. Nic nie urosło tak jak się Spodziewałam do tego jest infekcja do leczenia mam się zgłosić za 10-12 dni na ponowny wymaz. Wtedy zobaczymy czy pęcherzyki rusza ale małe szanse. Prawdopodobnie zaczniemy nowy cykl z mocniejsza stymulacja
Marryy lubi tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Marryy widze,ze masz Pcos wiec przez to ciazko jest ci miec pewnie owu ? trzeba niestety probowac wszystkiego zeby w koncu zaskoczylo ... wylecz infekcje i zobaczysz na kolejnym monitoringu co bedzie. Moze faktycznie potrzebna wieksza dawka. Wiem,ze jeszcze niektorzy lekarze decyduja sie na polaczenie Clo+Aromek wiec jeszcze sa jakies mozliowsci ale mysle,ze musimy byc cierpliwe i dac sobie kilka cykli na Clo. Trzymaj sie
Marryy lubi tę wiadomość
-
Rubii wrote:Juz po wizycie endometrium 88.5mm mogloby byc lepsze ale lekarz powiedzial ze nie jest zle. Na lewym jajniku widoczne cialko zolte 26mm. Czyli owu byla. 5 lipca bede testowac jak tak. Teraz pozostaje tylko czekac. Nastepna wizyta 16 lipca bo nad morze jade
Rubi ja powinnam testować 3 lipca, ale chyba nie wytrzymam i w piątek pojadę na betę więc podobny czas mamy -
Rubii wrote:Musisz miec dluzsze przerwy dziewczyny a czy wy po wizycie u lekarza po usg tez macie taki jakby klujacy bol? Taki dyskomfort tam? Bo ja mam i nie wiem czy to jest normalne czy mam sie martwic jak odczuwam bol pp wizycie
Wiesz co ja kiedyś tak nie miałam, ale teraz w tamten wtorek tak. I od razu potem owulacje miałam xD może za mocno dopchnal usg xD -
Rubii wrote:Podobnie idziemy. Ja wole pierw test zrobic. Nie chce sie kluc na darmo. Jak cos wyjdzie to wtedy pojde. Ale trzymam kciuki zeby u Ciebie byla beta pozytywna!!
Bo betę można zrobić już 10dpo tak? Bo tak by mi w piątek wychodziło.... A na sikanego musialabym poczekać do 3lipca...tylko ja mam problemy z hormonami i z pierwszą córka, ani jeden sikaniec mi nie wyszedł. A zrobiłam ich ze 30 haha -
Ja od kilku godzin odczuwam taki tłumiacy ból tępy w podbrzuszu aż musiałam się położyć.
Trzymam kciuki za was wszystkie. dziewczyny, mam nadzieję że jutro u lekarza się u mnie wyjaśni zapomnialam dodać że robiłam już kilka testów owu przy tym cyklu i żaden nie był pozytywny... Mam nadzieję że dzisiejsza niska temp jest znakiem zbliżającej się owulacji.