CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Erinti kciukiiii!!!! Rubii a najchetniej lezalabym i spala calymi dniami.. A jak mnie dopada głód to tak na maksa. I od czasu do czasu brzuch boli jak na okres.
Mam identycznie!!!panipuchatkowa lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Oj tak... Nie będzie już kiedy, ja od porodu się nie wyspałam a to już 5 lat. Tylko ja sama z córką byłam, to też inaczej ;P zostałam sama w ciąży i teraz mam drugiego partnera. Po 5 latach hehe... I co? Nie możemy zaskoczyć :p
Nie disekuje by nie zapeszyc, chociaż mam złe przeczucia
Babka nie wie kiedy wyniki będą, ale na infolinię zadzwoniłam to niby po 14. -
Rubii wrote:Dziewczyny a mam pytanie jak to jest z implantacja czy odczuwalna jest ona jakas? Czy towarzyszy jej jakis bol? Moze ktoras z Was ktora ma juz dzidziusia mi odpowie
A pytam bo w nocy mialam taki intensywny i ciagnacy bol w dole brzucha ktora nie dawal mi spac i bolal mnie jajnik z ktorego byla owulacja. Wiem pewnie sobie wmawiam ale chcialabym wiedziec jak to u Was bylo. Dzisiaj 8dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 09:24
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Hej dziewczyny nie było mnie kilka dni tutaj, pęcherzyk niestety nie pękł sam ale wczoraj byłam znowu na monitoringu i zrobiłam zastrzyk Ovitrelle wczoraj i przyznam ze pierwszy raz robiłam sobie zastrzyk i miałam obawy ale obeszło się bez niczego.
Teraz mam monitoring w poniedziałek zobaczyć czy pęcherzyk pękł i starać się w międzyczasie.
Orientujecie się jak dużo starających się zachodzi w ciąże po zastrzyku? -
Hej dziewczyny. Wracam do Was po moich zmaganiach ze staraniami. Na dniach zaczynam brać CLO ponownie. Oby tym razem okazało się bardziej szczęśliwe.
Na razie mam problem z rozpoznaniem okresu, bo od tygodnia mam plamienia z przerwami. Dopiero wczoraj pojawiła się jasnoczerwona krew i cały dzień to trwało, dzisiaj też. Mam nadzieję, że mogę to uznać za okres.panipuchatkowa, Selina lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja po CLO brałam dupka w pierwszym cyklu od 16 dc i tym sposobem zablokowałam sobie owulację. Odstawiłam po negatywnym teście i po 5 dniach przyszedł okres. W drugim cyklu z CLO okres już nie przyszedł...
A we wcześniejszych cyklach z dupkiem to też tak max 5 dni po odstawieniu, raz miałam anomalię i dostałam okres w 2 dniu brania dupka.Erinti89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Paprycjaaa wrote:Hej dziewczyny nie było mnie kilka dni tutaj, pęcherzyk niestety nie pękł sam ale wczoraj byłam znowu na monitoringu i zrobiłam zastrzyk Ovitrelle wczoraj i przyznam ze pierwszy raz robiłam sobie zastrzyk i miałam obawy ale obeszło się bez niczego.
Teraz mam monitoring w poniedziałek zobaczyć czy pęcherzyk pękł i starać się w międzyczasie.
Orientujecie się jak dużo starających się zachodzi w ciąże po zastrzyku?
A wiesz jaki duży miałaś pęcherzyk wczoraj przy podaniu Ovi ? Pytam z ciekawości czy ja nie podałam za późno... -
alex0806 wrote:Ja po CLO brałam dupka w pierwszym cyklu od 16 dc i tym sposobem zablokowałam sobie owulację. Odstawiłam po negatywnym teście i po 5 dniach przyszedł okres. W drugim cyklu z CLO okres już nie przyszedł...
A we wcześniejszych cyklach z dupkiem to też tak max 5 dni po odstawieniu, raz miałam anomalię i dostałam okres w 2 dniu brania dupka.
Czytałam jakieś publikacje, że własne dupek nie blokuje owulacji, że luteina tak, ale on nie -
panipuchatkowa wrote:Erinti u mnie maks 3 dni po odstawieniu przychodził okres.
To jakby beta mi wyszła negatywna, to mam nadzieję że też Maks 3 dni będą bo wtedy akurat na płodne bym znowu się z lubym widziała.
My baby to mamy jednak przesrane w zyciu