CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę wydają się wszystkie w normie tylko tych patologicznych procent jest dużo ale ja się nie znam może niech się wypowie ktoś kto już miał styczność z badaniem nasienia.Erinti89 wrote:https://iv.pl/images/58786063959085089274.jpg
Teraz działa?Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Mam niskie AMH, a to już 17 cs. Czas ucieka, więc stymulacjaRubii wrote:A z jakich przyczyn masz brac clo?

No właśnie boję się, że nie wiadomo jak organizm zareaguje i że dojrzeje więcej pęcherzyków? Wiem, że szanse małe ale jednak wolałabym sobie oszczędzić trojaczków
Sama nie wiem co robić..
-
To twój pierwszy cykl z clo? Ja bym zaczęła od jednej tabletki bo możesz dobrze zareagować...i nie potrzebna będzie większa dawka...teverde wrote:Mam niskie AMH, a to już 17 cs. Czas ucieka, więc stymulacja

No właśnie boję się, że nie wiadomo jak organizm zareaguje i że dojrzeje więcej pęcherzyków? Wiem, że szanse małe ale jednak wolałabym sobie oszczędzić trojaczków
Sama nie wiem co robić..Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Ja też biorę 2x1 od pierwszego cyklu, też mam niskie Amh i jest ok, po jednym pęcherzyku na każdym jajniku. Ja zaufałam lekarzowi, że wie co robi. No ale jak się boisz to oczywiście możesz spróbować od dawki 1x1.teverde wrote:Mam niskie AMH, a to już 17 cs. Czas ucieka, więc stymulacja

Sama nie wiem co robić..
teverde lubi tę wiadomość
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Ok, skoro macie max po jednym, to znaczy, że żadna inwazja nie powinna mieć miejsca
Zaufam, wezmę 2x1 i nie będę się zabezpieczać, bo i tak wydawało mi się to głupie gdy się staramy! Bałam się po prostu, że taka dawka może spowodować, że nagle 3-4 będą dominujące
Dzięki dziewczyny!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

)