CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja czekam na dobre wieści.
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ja to jednak znam swój organizm naprawdę... tak jak myslalam pęcherzyków wiele ale brak dominującego. Wizyta trwała 5 minut 150zl w las a ja zapłakana wróciłam do domu. Po drodze mąż dzwonił to mu się oberwało. Niechce mi się z nim gadać. Kupiłam sobie dwie czekolady i zaraz je zjem. I tak tyłek mam jak szafa. Za tydzień kazał przyjść, kolejne 150zl pójdzie a ja pewnie luteinka i okres. I co dalej..... chce mi się wyć jak kojot ;-(Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
O i odziwo dał mi wydruk moich jajników - ta jakby mnie one interesowały. Jak pęcherzyk był to mi nic nie dał. Jestem wsciekla na męża bo w tamtym miesiącu miał wrócić szybciej a nie zjechał, wszystko układało się książkowy, jestem wsciekla na lekarza choć to nie jego wina ale przekazał mi zle wieści i już go nie lubie, jestem wsciekla na siebie ze jestem beznadziejna i jestem wsciekla na ludzi wkoło bo muszę udawać przed wszystkimi taka silna a wychodzę do łazienki puszczam wodę żeby się w spokoju wyryczeć żeby nikt nie słyszał ciągania nosem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:39
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 kochana tak mi przykro ;( wszystkie nas tak pocieszasz to teraz my to będziemy robić. Wyrycz się, zjedz czekolady A potem cycki do przodu i walczymy dalej!! Jednego synka masz to zobaczysz że i drugiego dzieciaczka uda się zmajstrowac! Ochłoń dziś, przytul się do męża A jutro do nas wróć i obmyślimy dalszy plan działania
-
Powiedział ze mam przyjść za tydzień ze jeszcze nic nie przesadzone ale ja wiem ze jest bo w poprzednim cyklu w tym samym dniu miałam 10mm dominujacy. Wiec kicha.
Ja biorę jedna mówił o zwiększeniu dawki do półtora od następnego cyklu. I ogólnie ze mam policystyczne jajniki choć jednoznacznie nie potwierdzi tego. I bądź tu mądry.
Czemu raz podziałała 1 tabletka a teraz nie? ;(
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Rubii wrote:No widzisz Patrycja tak to jest ze organizm roznie reaguje. Mi w cyklu w ktorym sie udalo zajsc ale poronialam to bralam 1 tabletke i ladnie roslo. Po poronieniu jak zaczelismy sie starac to po 1 tabletce nic a nic juz nie roslo to lekarz kazal mi brac dwie i zawzze mam jeden duzy pecherzy dominujacy raz nawet dwa mialam. Tez mam policystyczne jajniki niestety i bez clo nic a nic nie rosnieNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Patrycja, zobaczysz, że w końcu i dla Ciebie zaświeci słońce! Mocno w to wierzę. Tak sobie czytam Wasze wiadomości i myślę, że to naprawdę ważne, że się tutaj dzielimy zmaganiami i wspieramy, gdy jest ciężko. Baby górą!
Rubii, Marryy lubią tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%.