CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja201501 wrote:Zrób test z porannego moczu w dniu spodziewanej miesiączki a wyjdzie wiarygodny, wiem ze ciężko się czeka - tez to przerabiałam.
Trzymam kciuki!!!!❤️
Dzięki i tak, ciężko sie czeka, tylko że dokładnie to nie wiem kiedy mam mieć okres, bo ostatnio miałam 26 dni, szybciej 23 dni... więc ciężko określić. Jutro mam 23dc więc mogę też to uznać jako dzień sposziewanego okresu;) i bądź tu babo mądra
-
Patrycja201501 wrote:No dokładnie każdy organizm reaguje inaczej, jedni po clo chodzą po ścianach a inni nie czuja kompletnie żadnych skutków ubocznych. Wiec faktycznie kwestia indywidualna. Ja tez zaczęłam dziś analizować tak jak Ty, co robiłam w tym miesiącu a co w tamtym i wyszło mi ze 1. Pije inofem a nie piłam miesiąc temu 2. więcej jem na wieczor może gorsze wchłanianie leku (biorę na noc), 3. Nie biorę kwasu foliowego bo pisze ze w inofemie jest a biorę nie 1 a 2 saszetki dziennie. 4.Więcej stresu- chodziłam na te rozmowy o prace co mnie stresowało wiadomo. Wiec teraz niewiem który czynnik mógłby się przyczynić.
Wiem ze cykle bezowulacyjne się zdążają ale jak człowiek tak czeka to jest takie przykre ;-(
Kiedy idziesz na kolejne usg? Ja mam dziś i zawsze potem w następnym tyg mi wyznacza. Ale niewiem jak będzie teraz czy będzie sens bo jak dziś nic nie będzie to już napewno nic nie urośnie. Mi aż głupio znów iść i od nowa to samo. Masakra musi to być nudne dla lekarza chociaż wiem ze to jego zawód ale nic nowego mi nie może powiedzieć. Stoimy w miejscu. Dupa blada.;-(
Nie martw się na zapas. Nie możemy się dać zwariować ja teraz 5 lipca mam wizytę.Patrycja201501 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Powtórzyłam dzisiaj test i jednak jedna kreska,musiał być ten wczorajszy jest jakiś feralny
Patrycja201501 lubi tę wiadomość
Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Trzymam się,teraz laparoskopia i zobaczymy czy pomożeStarania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 19.09 - beta
Trzymam kciuki za wasze pęcherzyki i testowanie,niech pękają i będą z tego dzieci:)
Rubii lubi tę wiadomość
Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 19.09 - beta
Przeskakuje na wątek:laparoskopia-ale do was wrócę!Powodzenia dziewczyny!
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
- 04.09-punkcja
- 19.09 - beta
Rubii wrote:Patrycja nie patrz na to ze Ci glupio ze tyle chodzisz do lekarza. Taki jest jego zawod ma nam pomoc bez roznicy ile razy do niego idziemy. Trzymam bardzo mocno kciuki za Twoje ladne jajeczka! Zobaczysz ze cos bedzie
Rubii lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
AneTkaa87 wrote:Dzięki i tak, ciężko sie czeka, tylko że dokładnie to nie wiem kiedy mam mieć okres, bo ostatnio miałam 26 dni, szybciej 23 dni... więc ciężko określić. Jutro mam 23dc więc mogę też to uznać jako dzień sposziewanego okresu;) i bądź tu babo mądraNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Marryy wrote:Nie martw się na zapas. Nie możemy się dać zwariować ja teraz 5 lipca mam wizytę.Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
Em11 wrote:Powtórzyłam dzisiaj test i jednak jedna kreska,musiał być ten wczorajszy jest jakiś feralnyNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Patrycja201501 wrote:Zrób jutro z rana a najwyżej powtórzysz za pare dni;-) wiem jak to jest- ciekawość jest silniejsza... będzie dobrze ❤️❤️❤️
Patrycja dziękuję ;* zauważyłam że forum źle mi działa na głowę, bo szybciej o tym tyle nie myślałam, a teraz jest masakra, jak teraz się nie uda to chyba będę musiała odpocząć od forum, oczywiście z ciężkim sercem, ale widzę że nie mam wyjścia i człowiek się nie potrzebnie nakręca..
Koniecznie daj znać po wizycie! kciuki! -
AneTkaa87 wrote:Patrycja dziękuję ;* zauważyłam że forum źle mi działa na głowę, bo szybciej o tym tyle nie myślałam, a teraz jest masakra, jak teraz się nie uda to chyba będę musiała odpocząć od forum, oczywiście z ciężkim sercem, ale widzę że nie mam wyjścia i człowiek się nie potrzebnie nakręca..
Koniecznie daj znać po wizycie! kciuki!
Idę się kapać pomału i ogarniać tyłek;-) dam znać napewno , 3majcie kciuki za te moje jajca❤️❤️❤️Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 wrote:No to prawda bo człowiek wchodzi, czyta, mysli, zastanawia się, odlicza jeszcze gorącej... to prawda.
Idę się kapać pomału i ogarniać tyłek;-) dam znać napewno , 3majcie kciuki za te moje jajca❤️❤️❤️
Dokładnie tak jest..
Powodzenia!! Musi być dobrze ❤❤❤