CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:KopkaNadi polem olej z wiesiołka w kapsułkach na zmniejszenie pms i bóli miesiączkowych, też bierze się od @ aż do owulacji (później nie bo może powodować mikroskurcze macicy). Poprawia też ładnie śluz płodny
-
Yoasia wrote:No praktycznie co miesiac spoznia sie tydzien,10 dni, do dwoch tygodni bardzo rzadko mam miesiaczke w terminie. Dlatego ciezko mi tez ustalic kiedy mam owulacje przez to
-
Dziewczyny, martwiłam się o trojaczki, a tu nawet jedna komórka ie zadomowiła się Przyszła małpa jak nic; zaczynamy kolejny cykl z clo. Zastanawiam się żeby nie brać w tym cyklu zastrzyku tylko po prostu starać się i tyle. To nasz ostatni cykl z clo więc nie mamy nic do stracenia.
-
Yoasia wrote:hmm mi ginekolog powiedzial ze albo mam przyjsc w 12 dniu cyklu na monitoring jajeczek albo z tego co pamietam 20 dniu sprawdzic bete a testy owulacyjne zakupilam takze sproboje
maj2018 lubi tę wiadomość
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
nick nieaktualnyKropkaNadi wrote:O dziękuję. A to w kapsułkach,czy jako olej?
maj2018 lubi tę wiadomość
-
Też to chciałam napisać. U mnie nic ciekawego. Czekam na tą nieszczesną @ i nic. Cały czas czuję jakbym miała okres,bo boli mnie brzuch tak jakby się miało złuszczać i chodzę w podpasce,a tu nic,tylko jakiś biały śluz. Do tego przy chodzeniu prawa pachwina mnie boli. Ehh..
-
nick nieaktualnyKropkaNadi wrote:Też to chciałam napisać. U mnie nic ciekawego. Czekam na tą nieszczesną @ i nic. Cały czas czuję jakbym miała okres,bo boli mnie brzuch tak jakby się miało złuszczać i chodzę w podpasce,a tu nic,tylko jakiś biały śluz. Do tego przy chodzeniu prawa pachwina mnie boli. Ehh..
-
KropkaNadi wrote:Też to chciałam napisać. U mnie nic ciekawego. Czekam na tą nieszczesną @ i nic. Cały czas czuję jakbym miała okres,bo boli mnie brzuch tak jakby się miało złuszczać i chodzę w podpasce,a tu nic,tylko jakiś biały śluz. Do tego przy chodzeniu prawa pachwina mnie boli. Ehh..
To dzień cyklu?Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Rubii wrote:Ja też czekam na @. Wczoraj test nagatywny. Brzuch mnie już boli jak na @. To mój 33 dc. Dziś lub jutro powinna przyjść @. Znów się nie udalo i tracę już nadzieję czy się uda
-
Rubii wrote:Ja też czekam na @. Wczoraj test nagatywny. Brzuch mnie już boli jak na @. To mój 33 dc. Dziś lub jutro powinna przyjść @. Znów się nie udalo i tracę już nadzieję czy się udaEndometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Rubii a ja myślałam że w końcu nam napiszesz że masz 2 kreski na teście.
Dołączam do Was Rubii i KropkaNadi także czekam na @ co prawda ja jestem dopiero w 24dc,a nie tak jak Wy w 33dc, ale ja mam krótkie cykle średnio 21-26 dni.listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
nick nieaktualnyRubii ale inseminacja, to naturalne zapłodnienie tylko skraca się drogę plemnikom i preparuje nasienie, same pozytywy.
Ja jednak chyba na @ nie oczekuję, jaja jak berety. Dziś 41dc a na usg grube endo i pęcherzyk, z którego lada dzień będzie owu - najprawdopodobniej. Dr kazał zbadać mi hormony lh, estradiol i prog i dać znać jakie wyniki. W zależności od nich zekamy albo na owu, albo będę brała Provere na wywołanie @. Krew mi pobrali, wyniki dziś lub jutro -
Cześć, dawno mnie tu nie było. U mnie bez zmian niestety. Dzisiaj 14 dzień po zastrzyku. I mam wielkiego doła brak siły na ta nadzieję, ekscytacje a i tak się okaże że nic z tego ponownie. W poprzednim cyklu w 14dpz miałam betę 2,9 i blada kreskę na Bobo teście. Wczoraj robiłam test i też blada. Wiem że to zastrzyk na 99%. Nadzieja w tym cyklu opadła. Do tego nie wpisała mnie na wizytę do gin przed @ na której miałam zrobić wymaz przed badaniem droznosci więc kolejny cykl w plecy i pod górę.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Hera39 wrote:Rubii a ja myślałam że w końcu nam napiszesz że masz 2 kreski na teście.
Dołączam do Was Rubii i KropkaNadi także czekam na @ co prawda ja jestem dopiero w 24dc,a nie tak jak Wy w 33dc, ale ja mam krótkie cykle średnio 21-26 dni. -
Marryy wrote:Cześć, dawno mnie tu nie było. U mnie bez zmian niestety. Dzisiaj 14 dzień po zastrzyku. I mam wielkiego doła brak siły na ta nadzieję, ekscytacje a i tak się okaże że nic z tego ponownie. W poprzednim cyklu w 14dpz miałam betę 2,9 i blada kreskę na Bobo teście. Wczoraj robiłam test i też blada. Wiem że to zastrzyk na 99%. Nadzieja w tym cyklu opadła. Do tego nie wpisała mnie na wizytę do gin przed @ na której miałam zrobić wymaz przed badaniem droznosci więc kolejny cykl w plecy i pod górę.