CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Elus jak Ty wytrzymała bez zrobienia testu? Ja bym nie dała rady.
Anetka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i zróbcie sobie bobaska jako prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 13:44
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Rubii wrote:Elus czyli jednak przyszła @? Tak mi przykro. Następny cykl musi być Twój. Nie płacz kochana napewno się udaEndometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Czesc dziewczyny ! Jestem nowa na forum. Staramy sie o dzidziusia 12 miesiecy, 2 razy z clo, a poza tym to naturalnie niczym nie wspomagani. Miesiac temu zrobilam badania hormonalne jak i calej macicy oraz jajnikow wyszlo ze wszystko ze mna w porzadku,jedynym moim problemem sa nieregularne miesiaczki ... moj maz ma termin za tydzien na badanie nasienia, a ja kolejny cykl z clo i dzien pozniej monitoring jajeczek. W ktorym dniu cyklu mozna robic bete ?
Pozdrawiam Was wszystkie! :*15 cs o pierwszego dzidziusia.
Słabe nasienie- mała ilość.
Nieregularne miesiączki - 5 cykl z clo. -
PS. co do wrozek to wcale nie prawda. Sa osoby ktory maja dar i cos potrafia. Osobiscie znam sporo osob ktorym sprawdzilo sie co przepowiedziala wrozka (w tym tesciowa i ciotka)15 cs o pierwszego dzidziusia.
nick nieaktualnyYoasia hej
Co do bety to nie chodzi o tyle dc co o ilość dni po owulacji. Najlepiej robić monitoring (chociaż w 2 różne miesiące) by wiedzieć kiedy jest owu, albo chociaż robić testy owu (choć nie zawsze są skuteczne) i betę można zrobić najwcześniej 12dpo a najlepiej 14dpo
Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyYoasia wrote:PS. co do wrozek to wcale nie prawda. Sa osoby ktory maja dar i cos potrafia. Osobiscie znam sporo osob ktorym sprawdzilo sie co przepowiedziala wrozka (w tym tesciowa i ciotka)
Ja nie mogłabym iść do takiej osoby, bo łatwo mi coś wmówić z jestem podatna na sugestie. Druga sprawa, że jestem osobą wierzącą a jakby nie było chodzenie do wróżek i wierzenie w to co mówią oraz kierowanie swoim życiem wg.tego, to grzech. Nie będę nigdy nikogo więc do tego namawiała ani sama nigdy próbowała. Po co? Niech sobie mają dar, po co mówić komuś co go czeka? Los jest w naszych rękach i to my nim kierujemy a nie jakieś wróżki -
Dziewczyny które starają się ze wspomaganiem
Mam do sprzedania cała pakę wspomagaczy. Lista poniżej, sprzedaję całość: 200 zł.
Luteina dopochwowa 100- 105 tabletek
Luteina dopochwowa 50- 13 tabletek
Euthyrox 75- 29 tabletki
Euthyrox 100- 80 tabletek
Lametta- 15 sztuk ( 3 miesiące kuracji)- Lametta to stymulator taki jak Clo
Folik- 6 tabletek
Heparyna- 3 zastrzyki
Salfazin- 21 tabletek
Androvit- 15 tabletek
Prenalen- tabletki do ssania na ból gardła dla ciężarnych- 11 sztuk
Testy owulacyjne Facelle- opakowanie ( 5 sztuk)
Gdyby któraś potrzebowala, to priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 09:33
Iwona27091991 lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Ja myślę, że dziewczynom chodziło o to, że lepiej nie chodzić do wróżek (nie ważne czy tych z darem czy nie), bo można się zasugerować za bardzo takim gadaniem. Znam osobę, której wróżka powiedziała, że powinna się rozstać z mężem, bo to nie jest mężczyzna na całe życie dla niej. Babka mimo, że byli rodzina z dziećmi ot rozwiodła się z nim. Tak, na pewno coś musiało być też nie tak między nimi, ale zasugerowała się teorią wróżki.
Ja nie mogłabym iść do takiej osoby, bo łatwo mi coś wmówić z jestem podatna na sugestie. Druga sprawa, że jestem osobą wierzącą a jakby nie było chodzenie do wróżek i wierzenie w to co mówią oraz kierowanie swoim życiem wg.tego, to grzech. Nie będę nigdy nikogo więc do tego namawiała ani sama nigdy próbowała. Po co? Niech sobie mają dar, po co mówić komuś co go czeka? Los jest w naszych rękach i to my nim kierujemy a nie jakieś wróżkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 09:15
Selina lubi tę wiadomość
-
Yoasia wrote:Czesc dziewczyny ! Jestem nowa na forum. Staramy sie o dzidziusia 12 miesiecy, 2 razy z clo, a poza tym to naturalnie niczym nie wspomagani. Miesiac temu zrobilam badania hormonalne jak i calej macicy oraz jajnikow wyszlo ze wszystko ze mna w porzadku,jedynym moim problemem sa nieregularne miesiaczki ... moj maz ma termin za tydzien na badanie nasienia, a ja kolejny cykl z clo i dzien pozniej monitoring jajeczek. W ktorym dniu cyklu mozna robic bete ?
Pozdrawiam Was wszystkie! :*
Za Ciebie również będę trzymać kciuki. Co do tych miesiączek, skoro są nieregularne, to jednak coś musi być nie tak. A bardzo są nieregularne? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wracam po kolejną konsultację Moje sensacje żołądkowe z poprzedniego tygodnia minęły i od poniedziałku czekam na okres. Tzn. powinnam go dostać w środę moim zdaniem (patrząc na to kiedy była najprawdopodobniej owulacja), ale od poniedziałku czuję, że jest już tuż tuż, z tym, że go nie ma.
Pytanie, ile najpóźniej dni po zastrzyku ovitrelle w cyklu z clo przychodziła do Was miesiączka?
Ja jestem już 18 dni po zastrzyku. Ciążę wykluczam, bo test z dzisiejszego poranka negatywny, do tego od poniedziałku wszystkie objawy przedokresowe.IV 2018 (13 dc) - AMH: 0.638
IV 2018 (3 dc) - AMH: 0.92!
HSG ok
Morfologia 2%
VIII 2018 Clo - 1 cykl
nieudane podejścia do inseminacji
II 2019 - AMH: 0.29
III 2019 - pierwsze IVF -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:27
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Selina wrote:Yoasia hej
Co do bety to nie chodzi o tyle dc co o ilość dni po owulacji. Najlepiej robić monitoring (chociaż w 2 różne miesiące) by wiedzieć kiedy jest owu, albo chociaż robić testy owu (choć nie zawsze są skuteczne) i betę można zrobić najwcześniej 12dpo a najlepiej 14dpo
Trzymam kciuki
hmm mi ginekolog powiedzial ze albo mam przyjsc w 12 dniu cyklu na monitoring jajeczek albo z tego co pamietam 20 dniu sprawdzic bete a testy owulacyjne zakupilam takze sproboje15 cs o pierwszego dzidziusia.
Selina wrote:Ja myślę, że dziewczynom chodziło o to, że lepiej nie chodzić do wróżek (nie ważne czy tych z darem czy nie), bo można się zasugerować za bardzo takim gadaniem. Znam osobę, której wróżka powiedziała, że powinna się rozstać z mężem, bo to nie jest mężczyzna na całe życie dla niej. Babka mimo, że byli rodzina z dziećmi ot rozwiodła się z nim. Tak, na pewno coś musiało być też nie tak między nimi, ale zasugerowała się teorią wróżki.
Ja nie mogłabym iść do takiej osoby, bo łatwo mi coś wmówić z jestem podatna na sugestie. Druga sprawa, że jestem osobą wierzącą a jakby nie było chodzenie do wróżek i wierzenie w to co mówią oraz kierowanie swoim życiem wg.tego, to grzech. Nie będę nigdy nikogo więc do tego namawiała ani sama nigdy próbowała. Po co? Niech sobie mają dar, po co mówić komuś co go czeka? Los jest w naszych rękach i to my nim kierujemy a nie jakieś wróżki
Oczywiscie , jak najbardziej sie zgadzam.15 cs o pierwszego dzidziusia.
KropkaNadi wrote:Witaj
Za Ciebie również będę trzymać kciuki. Co do tych miesiączek, skoro są nieregularne, to jednak coś musi być nie tak. A bardzo są nieregularne?
No praktycznie co miesiac spoznia sie tydzien,10 dni, do dwoch tygodni bardzo rzadko mam miesiaczke w terminie. Dlatego ciezko mi tez ustalic kiedy mam owulacje przez to15 cs o pierwszego dzidziusia.
nick nieaktualnyYoasia wrote:hmm mi ginekolog powiedzial ze albo mam przyjsc w 12 dniu cyklu na monitoring jajeczek albo z tego co pamietam 20 dniu sprawdzic bete a testy owulacyjne zakupilam takze sproboje
-
Yoasia wrote:No praktycznie co miesiac spoznia sie tydzien,10 dni, do dwoch tygodni bardzo rzadko mam miesiaczke w terminie. Dlatego ciezko mi tez ustalic kiedy mam owulacje przez to
Robiłaś AMH? Jakie hormony zbadałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:31
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️