CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Klif wrote:Chciałam Wam dać dziewczyny trochę nadziei
Dziś zaczynam 6 tc. Udało się w pierwszym cyklu z CLO, Castagnusem i Luteiną. Mam zdiagnozowaną hiperprolaktynemię czynnościową i PCOS. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Klif lubi tę wiadomość
-
Editt93 wrote:Hej, chciała bym się was poradzić... otóż mam dziś 20dc biorę clo 5-9 dc a od jakichś 4-5 dni bolą mnie jajniki to jest takie kłócie, jakby kolki jakieś.. w piątek mnie tak bolało że wytrzymać nie szło i na pogotowiu byłam to kazali tylko przeciwbólowego coś wziąć ból jest promieniujący do nogi a czasami do biodra a bolą mnie oba jajniki tzn lewy częściej. Tak jakoś się nakręciłam jak czytam wypowiedzi na forum że w piątek rano bete robiłam wyszło 1,2. wiem że to za wcześnie było ale takiego bólu nigdy nie miałam więc się nakręciłam że może to to... Co myślicie o tym? Co to może być?
-
Editt93 wrote:Mam nadzieję że może i u mnie będzie tak samo
sutki mam delikatnie tkliwe i częściej siusiu chodzę- tak co godzinę bo większe pragnienie mam i dużo pije- ale puki co to tłumaczę sobie to tym że to od tabletek
-
Wiesz co roznie bywa. Kiedys lekarz kazał mi robić testu owu od 10dc. U mnie owu zazwyczaj pi zastrzyku ale w tym miesiącu bez wspomagania byla w 12 dc wiec szczerze mówiąc nie ma reguły
Anutka lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
pęęękł pęęękł
a tak sie balam ze cysta bedzie, ale nie
26mm juz mial, lekarz powiedzial ze super na lek zareagowalam
zobaczymy co bedzie, nawet jak sie nie uda to i tak sie ciesze owulke mialam na 100%
powodzenia dziołszki :*:*:*:*
Anutka, Anette, szpilka, Lillith, kejti91, Chanela, julianna, Giussta lubią tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:pęęękł pęęękł
a tak sie balam ze cysta bedzie, ale nie
26mm juz mial, lekarz powiedzial ze super na lek zareagowalam
zobaczymy co bedzie, nawet jak sie nie uda to i tak sie ciesze owulke mialam na 100%
powodzenia dziołszki :*:*:*:*
-
Pysia.....super
Anutka.....ja mam dzis 12dc, test owu negatynie ale sluz meeeeega plodny. Nigdy takigo nie mialam, przezroczysty i sie rozciaga na 10 cm !!!!
Chyba cos sie ruszaJakos nie nastawiam sie mocno na testy, bo gdy zaszlam w ciaze (z synkiem) to tez mi pokazywaly jedna kreseczke.
Anutka lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Anette wrote:Pysia.....super
Anutka.....ja mam dzis 12dc, test owu negatynie ale sluz meeeeega plodny. Nigdy takigo nie mialam, przezroczysty i sie rozciaga na 10 cm !!!!
Chyba cos sie ruszaJakos nie nastawiam sie mocno na testy, bo gdy zaszlam w ciaze (z synkiem) to tez mi pokazywaly jedna kreseczke.