CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag1988 wrote:Gratuluje!!! A widzisz? Udało sie dziekuje Dziewczyny za wsparcie... teraz chyba w grudniu odpuszczę, a bede chciała zeby Maz poszedł na badania... tylko tez musze temat jakos ugryźć
Będzie dobrze, tylko bez nacisku a spokojem spróbuj podejść do sprawy z mężem. Przykro mi i współczuje szczerze, bo fajnie byłoby żeby to było już, ale uda się i to w najmniej spodziewanym momencie !!! ZobaczyszAg1988 lubi tę wiadomość
* 33 l.
* 2 poronienia 10 tc, 4 ciąże biochemiczne (z byłym partnerem, on-> 100% morfologicznie wadliwych plemników)
* Biorę: Letrox 50mg, 5mg Nebilet
Aktualnie: 8.2022 jajnik lewy usunięty z powodu włókniaka, nowy partner nowe starania i nowe nadzieje…❤️ -
Evli wrote:Esta ale czad!!!! Gratulacje! Nie odstawiaj luteiny czasem.
Ag1988 tule przykro mi
Ja po wizycie i serduszko nadal pięknie bije ♥️Ufff -
Esta gwałtowny spadek progesteronu może skutkować poronieniem, także nie „chyba wezmę” tylko bierz i skonsultuj to szybko z lekarzem
Moj gin dał mi spotkanie za 2 tyg na usg przed wyjazdem do Polski na Święta, ale w przyszłym tyg skocze do tej babki z dobrym sprzętem, co byłam ostatnio na podglad i umówię się na prenatalne u niej po nowym roku, bo moj gin i tak na tym swoim super sprzęcie nie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 19:46
Esta lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyEvli wrote:Esta ale czad!!!! Gratulacje! Nie odstawiaj luteiny czasem.
Ag1988 tule przykro mi
Ja po wizycie i serduszko nadal pięknie bije ♥️UfffEvli lubi tę wiadomość
-
Ktoras z was pytala o test i nie moge znalesc ale ja test kup najzwyklejszy za 5 zl o czulosci 25 i w sob tak pdopatruje do niego bo go nie wyzucilam to jest 2 kreska ale tak strasznie blada ze ledwo widac a ja jak zobaczylam 1 kreske to placz i przez łzy nie dopatrzylam bo naprawde ona jest strasznie słaba❤❤❤ dziewczyny dzieki za mile slowa ale to nie zmienia faktu ze musze sie czesto kontrolowac bo wczesniej poronilam w 7 tyg a dopiero wv 10 lekaz wybadal ze nic sie dalej nie rozwija
-
nick nieaktualnyKaro0705 wrote:Będzie dobrze, tylko bez nacisku a spokojem spróbuj podejść do sprawy z mężem. Przykro mi i współczuje szczerze, bo fajnie byłoby żeby to było już, ale uda się i to w najmniej spodziewanym momencie !!! Zobaczysz
Karo0705 lubi tę wiadomość
-
Ag1988 wrote:Trzymaj dalej za nas kciuki! W którymś cyklu sie uda Wasze serduszko kochane!!! Mam nadzieje, ze teraz sie troche uspokoisz!
Cały czas zaglądam do Was i trzymam kciuki!!!
( Uspokoiłam się ale pewnie długo to nie potrwa )
Ag1988 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Pęcherzyk 18 mm, 19 dc, endometrium 7 mm
Jutro zastrzyk.
Test wypadnie gdzieś 24 ale nie wiem czy chce psuć sobie Wigilie
Nie za mały ten pęcherzyk?Ag1988 lubi tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualnyPromyk89 wrote:Pęcherzyk 18 mm, 19 dc, endometrium 7 mm
Jutro zastrzyk.
Test wypadnie gdzieś 24 ale nie wiem czy chce psuć sobie Wigilie
Nie za mały ten pęcherzyk?
Mój miał 19 mm i w tym samym dniu dostałam zastrzyk z pregnylu. Także ładny masz pęcherzyk oby się udało i "zaskoczyło" Trzymam mocno kciuki!
Hmm nie wiem co Ci doradzić, ja się nie posłuchałam lekarza, poszłam dzień po odstawieniu duphastonu na betę, zamiast 7 dni po.. Ale przynajmniej już nie mam nadziei i mam więcej czasu na to żeby się zastanowić, czy w grudniu brać clo i dalej wpędzać się w tą całą machinę czy już zacząć przerwę..
Evli jesteśmy cały czas z Tobą! i na bieżąco nas informuj co i jak czekamy też na zdjęcie Twojego Skarbu
Evli, Karo0705 lubią tę wiadomość
-
Mój kochany mąż obudził mnie o 6.20 myśląc, że idę do pracy. Nie mogąc usnąć (co się rzadko zdarza) poszłam na betę. Od wieczora dziwnie są drażliwe sutki podczas dotyku, a od rana brzuch czuje jak na okres. Jest 23 dc, 12 dni po zastrzyku. Więc to chyba w mojej głowie się dzieję, choć koty też bardziej się przytulaja.
Niusia3045, Evli, Karo0705 lubią tę wiadomość
-
Karolka9 wrote:Mój kochany mąż obudził mnie o 6.20 myśląc, że idę do pracy. Nie mogąc usnąć (co się rzadko zdarza) poszłam na betę. Od wieczora dziwnie są drażliwe sutki podczas dotyku, a od rana brzuch czuje jak na okres. Jest 23 dc, 12 dni po zastrzyku. Więc to chyba w mojej głowie się dzieję, choć koty też bardziej się przytulaja.
Karolka kciuki. Objawy ktore opisujesz moga znaczyc i jesno i drugie ale wierze ze sie udalo. Daj znac, o ktorej wyniki?
-
nick nieaktualnyKarolka9 wrote:Mój kochany mąż obudził mnie o 6.20 myśląc, że idę do pracy. Nie mogąc usnąć (co się rzadko zdarza) poszłam na betę. Od wieczora dziwnie są drażliwe sutki podczas dotyku, a od rana brzuch czuje jak na okres. Jest 23 dc, 12 dni po zastrzyku. Więc to chyba w mojej głowie się dzieję, choć koty też bardziej się przytulaja.
-
Karolka, czekamy na dobre wieści!🧑'90
🧔'87
Czynnik męski: fragmentacja 34%.
Start in vitro: 2019 r. (długi protokół)
- punkcja wraz z biopsją jądra 28.09.19
- zapłodniono 11 komórek - uzyskano dwa zarodki (3.2.2 i 4.2.2)
- 03.10.2019 - świeży transfer zarodka 3.2.2
Ciąża! ❤️❤️ 10.06.2020 dziewczynka ❤️❤️
-13.07.2021 criotransfer zarodka 4.2.2 - beta <0.1 💔
Podejście nr 2(długi protokół):
- punkcja 10.10.23
- zapłodniono 20 komórek - uzyskano 2 zarodki (morula top quality, blastka 4.2.3)
- transfer 14.10.23 moruli - beta <0.1 💔
Marzec 2024 przygotowania do criotransferu ❤️
- 04.04.24 - transfer blastki z 6 doby klasa 4.2.3
- 10.04.24 - beta 6dpt <0.1 💔
- 15.04.24 - beta 11dpt <0.1 💔
25.04.24 - histeroskopia - OK -
Wynik 1.6 12dp zastrzyku.
W zeszłym miesiącu 0.6 15dp zastrzyku.
Jestem w kropce. Nie wiem czy iść do pracy 2 dni pod rząd i to po 12h. Dużo tam dźwigam i w sobotę bolał mnie brzuch dosyć. To jest dodatkowa praca, więc nie mam parcia.
Ale to chyba zastrzyk. -
Karolka9 wrote:Wynik 1.6 12dp zastrzyku.
W zeszłym miesiącu 0.6 15dp zastrzyku.
Jestem w kropce. Nie wiem czy iść do pracy 2 dni pod rząd i to po 12h. Dużo tam dźwigam i w sobotę bolał mnie brzuch dosyć. To jest dodatkowa praca, więc nie mam parcia.
Ale to chyba zastrzyk.
A kiedy powinnaś dostać @ ? Dziś wzięłam 4 tabl Clo i głowa tak mnie boli, że nie wiem czy to po tych lekach czy przez ciśnienie No i zaczynam czuć lewy jajnik więc dla odmiany myślę, że teraz ten może coś tam produkować, bo ból jest charakterystyczny... Nie wiem czy tak macie, ale ja już te bóle podbrzusza tak nauczyłam się odróżniać, że aż się boję czasami, że już je sobie wkręcamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 11:33
* 33 l.
* 2 poronienia 10 tc, 4 ciąże biochemiczne (z byłym partnerem, on-> 100% morfologicznie wadliwych plemników)
* Biorę: Letrox 50mg, 5mg Nebilet
Aktualnie: 8.2022 jajnik lewy usunięty z powodu włókniaka, nowy partner nowe starania i nowe nadzieje…❤️